You are currently viewing Mit üzen a Tarot júniusra?

Mit üzen a Tarot júniusra?

Válassz egyet a három közül, mielőtt elolvasnád, az lesz a te kártyád júniusra! Érdemes mélyebben elmerülnöd a szimbólumokban, hiszen ezer és ezer üzenet rejlik a tarot lapok mögött. Az ingyen jóslás rendkívül titokzatos, sokszor csak későn érthetjük meg annak igazi üzenetét.  



  • Egyes lap az Uralkodónő lapja.

 

Pénzügyekben gondosan tervezd meg a hónapod! Az Uralkodónő gyakran ellentétes pólusa az Uralkodónak, így nem csak a rideg valóságra figyel, hanem érzelmeire is. Sokszor fontosabbak a részletek, mint maga a lényeg! Spórolni akkor tudsz igazán, ha mindenben a minőségre és teljességre törekszel. Munkádban is ez most a legfontosabb, azaz a kapkodás kudarchoz vezet, míg a figyelmességed sikerhez.

 

Szerencse területén érdemes most a szívedre hallgatnod. Minden kulcs ott van benned ahhoz, hogy Fortuna melletted álljon. Ha úgy érzed, keress egy mestert, aki irányt mutathat, ha úgy érzed, válassz egy utat te magad!

Kérj hathatós segítséget a szerencsében! Hívd Aurethielt az 530-as melléken, 06 90 603 831-es számom (508 Ft/perc), kérd el a titkos szerencse mantrát!

Szerelemben ne várj a másik félre! Légy kezdeményező és határozd meg te magad az irányokat! Időnként párodnak is fontos az, hogy ne neki kelljen mindenben döntést hozni. Ideje egy kicsit neked hordani a nadrágot! Amennyiben nincs párkapcsolatod, tedd félre a gátlásaid és lépj nyugodtan egy eddig megközelíthetetlennek hitt valaki irányába!



Nézd meg ITT, milyen jóslatokat jövendölt a Tarot kártya még erre az évre!



  • Kettes lap az Akasztott Ember lapja.

 

Pénzügyekben olykor hasznos a pesszimizmus, időnként jól jön, ha egy picit fogadhoz vered a garast. Sok dologban viszont nagyon fontos lesz a gyorsaság, mert bizony sok lehetőség el tud illanni. Bizonyos kérvényeket, hivatalos papírokat nem mindegy, hogy mikor juttatsz a megfelelő helyre. Ne bánd, ha munkádban most túl sok feladattal bíznak meg! Ez az időszak a bizonyításé, s később ebből még komoly profitod is származhat.  

 

A szerencse nagyon ravasz lesz veled. Mindig ott bújik majd meg, ahol legkevésbé számítasz rá. Meglévő dolgaidra viszont nagyon vigyázz, ugyanis az Akasztott Ember zsebéből sokszor esnek ki dolgok. Könnyen hagyhatsz el értéket, viszont ha figyelsz, a sors megjutalmazhat majd érte.

Hívd Xalent a 06 90 603 831 es számon és a 453-as melléken (508 Ft/perc), amennyiben a kettes lapot választottad! Egy olyan titkot oszt meg veled, amit itt nem írhattam le számodra!  

Szerelemben érdemes az eddig számodra lényegtelen dolgokra is figyelned. Partnered nem minden szavát veszed komolyan. Talán ő nyom el téged, vagy te őt? Valamiért megszületik egy szélsőséges helyzet, amin csak túlnőni lehet, de megoldani nem. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban egy különleges ismerkedésnek lehetsz a részese a nyári napforduló környékén.



Neked is jól jönne egy titkos szerelem bevonzó praktika? ITT megtalálod!

 

  • Hármas lap, a Halál kártyája.

 

Pénzügyekben ideje bizonyos dolgokkal szakítanod. Talán most adod el a régi benzinfaló autód, vagy most cserélsz ablakot és dobod ki a régit. Szakíts bizonyos dolgokkal, amelyek eddig inkább csak hátráltattak! A fölösleg sokszor nehezen észrevehető. Munkádban is ez a helyzet. Talán egy műszakváltás, új közeg nagy segítség lesz számodra a jövőben.  

 

A szerencse forgandó és azzal van, aki képes lépni. A Halál egy csapással éri el célját. A változás lapja ez, a régi dolgok megszűnése és az új kezdet kártyája. Kerüld a felesleges gondolatokat, felejtsd el régi sérelmeid, hogy a szerencse csillaga veled lehessen egész júniusban!

 

A szerelem fontos és most még fontosabb lehet. Vajon minden barátod jó hatással van a párkapcsolatodra? Nincs olyan, aki hátráltat? És mi a megoldás? Találd meg az új egyensúlyt és lépj tovább, ha úgy érzed, valahol meg van ragadva az életed! Ne engedd másoknak, hogy magánéletedbe beleszóljanak! Amennyiben nincs kapcsolatod, jó hír, hogy egy vízválasztó hónaphoz érkeztél. A Halál a nagy változások kártyája, amely nem csak a jövőt, de a világosságot is hordozza!  



Keresd tapasztalt tarot mestereinket a nap 24 órájában! Tedd fel kérdéseidet, egy sem marad megválaszolatlanul: 06 90 603 831 (508Ft/min)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!