You are currently viewing 2021 Bika horoszkóp

2021 Bika horoszkóp

  • Asztrológus tanácsa:

A 2021-es horoszkópod küzdelmes esztendőt jelez előre. Mielőtt újévi fogadalmat tennél, a horoszkóp alapján azt javaslom, hogy csakis az egészséged javítását célzó fogadalmak válhatnak hasznodra. Itt az ideje megszabadulnod a káros szokásaidtól, vagy jobbá teheted az életmódod, ami azért is fontos, mert az elhízásra hajlamos jegyek közzé tartozol. A változás szele ebben az esztendőben csak akkor ér el hozzád, ha te magad is teszel érte. Az esztendő második felében szellemi energiáid fellendülését érzékelheted. Hatalmas tudásvágy ébred benned, de csak rövid távon érdemes majd gondolkodnod tanulásban, hiszen könnyen lehet, hogy az esztendő végére újabb érdekes fordulópont vár rád. 

 

  • Karrier: 

A 2021-es horoszkóp sok szerencsés helyzetet jelez előre neked munkában. Rajtad függ az, hogy mennyire leszel képes kihasználni a hirtelen adódó lehetőségeket. Mind munkában, mind az üzleti életben megadja neked a sors a változás lehetőségét. Ezért ne habozz, ha valami adódik! A befektetési tanácsadókra viszont nem érdemes figyelned, mert leginkább a rövid távú sikerek lesznek rád jellemzőek. Időként kollégáidra is érdemes figyelned, mert olyan információk birtokába kerülhetsz, amik nagyon előre vihetnek! Amennyiben munkahely váltáson töröd a fejed, a nyári hónapok erre a legalkalmasabbak. Így komoly előrelépésed lehet. Üzletileg is a nyár kedvez majd számodra legjobban. 

Van egy arkangyal, aki csillagjegyednek nagyon sokat segíthet 2021-ben! Nézd meg ITT, ki Ő!

 

  • Pénz, szerencse:  

A pénzhoroszkóp kedvező jeleket mutat az egész 2021-es esztendőben arra, hogy eladd a régebbi dolgaid, vagy akár nagyobb dolgot is, mint például egy ingatlant. Éppen ezért bizonyos változásokat a pénz segítségével is képes lehetsz megalapozni. Kiváló esztendő ez a költözésre, a település, de akár ország váltásra is. Pénzügyekben olyan esztendő előtt állsz, ahol jobban zárhatsz majd év végén, mint ahogy indulsz év elején. Tehát ha nem költekezel túl sokat, a 2021-es horoszkóp szerint gazdagodni fogsz. A szerencsehoroszkóp már az év elejét is szerencsésnek mutatja. Különösen erősek lesznek a tízmilliószor napok, amelyekre érdemes majd figyelned. A Holddal is különleges kapcsolatod lesz, érdekes módon a fogyó Hold időszaka hozhat számodra nagy szerencsét. 

Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kéj különleges szerencseszámokat a 2021-es esztendőre! 

 

Nézd meg ITT, melyik csillagjeggyel lehetsz igazán boldog a jövőben!

 

  • Szerelem:  

A 2021-es szerelmi horoszkóp nem sok ismerkedési lehetőséget mutat számodra. Ez nem baj, mert így akit találsz, az annál inkább hozzád való, még akkor is, ha nem az összeillő csillagjegyek között van a csillagjegye. Leginkább a tavasz és az ősz hozhat számodra nagy szerelmet. A futó kalandokat kerüld, mert azok igen kellemetlen helyzeteket teremthetnek sorsodban! A nyári hónapok inkább a barátokról szólnak majd, sok olyan eseménnyel, amely a 2020-as esztendőben kimaradt az életedből. Amennyiben párkapcsolatban vagy, próbálj pároddal sokat beszélgetni. Fontos, hogy a szellemi kötelék megújuljon köztetek a 2021-es esztendőben. Ideje új lendületet vinnetek a kapcsolatba, amelyre bizonyos kulturális események és utazások az esztendő második felében, rendkívül jótékony hatással lesznek. 

Hívd Xalent a 06090603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg a kártyajóstól, párod félrelép-e a 2021-es esztendőben!  

Keresd fel az ország legjobb asztrológusait, kártyajósait, látóit, mágusait! Tudd meg, milyen lesz a 2021-es éved, hogyan érheted el a céljaid, valósíthatod meg álmaid, vagy hogyan lehetsz végre BOLDOG és kiegyensúlyozott: 06 90 603 831 (508Ft/min)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!