You are currently viewing Nagy tavaszi pénzhoroszkóp 2021.

Nagy tavaszi pénzhoroszkóp 2021.

KOS

Ez idáig úgy jöhettél ki fizetésedből, hogy éppen pont elég volt a lényegesebb dolgokra, de tavasszal fordulhat a kocka. Most ugyanis több pénz állhat a házhoz, mint eddig. A forrás valamilyen pluszmunkáért járó fizetség, vagy akár fizetésemelés is lehet. Fontos, hogy ne kezdj ész nélkül költekezni, haladj módszeresen a legfontosabb beszerzendő dolgoktól a kevésbé fontosak felé! Plusz érdemes kicsit félre is raknod mostantól. Ha régóta elakadtál pénzügyekben, nézesd meg, nincs-e rajtad pénzblokk, segít benne Eugénia a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)!

BIKA

Anyagi biztonság jellemezheti a költségvetésedet a tavaszi pénzhoroszkóp szerint. Pénzed ugyan nem lesz olyan sok, hogy ne tudd hová tenni, de nem lesz olyan érzésed sem, hogy nem elég a fizetésed semmire. Ha ügyesen gazdálkodsz, és mindig előre megtervezed, hogy mire és mennyi pénzt szánsz, akkor nem lehet gond. Amire feltétlenül figyelj az az, hogy idő közben ne módosítsd a terved! A szerencse is veled lesz már március végén, illetve május elején is. Kérd a tavaszi pénzvonzást! Hívd bátran Sárát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)!

IKREK

Ez az évszak anyagi szempontból sajnos nem alakul számodra a legjobban, ugyanis eleshetsz valamennyi pénztől, amit eddig rendszeresen kaptál. Állhat a háttérben az is, hogy elveszíted állásod, de az is előfordulhat, hogy új feladatkört kapsz, ami kevesebb fizetéssel jár. Próbáld a kellemetlen helyzetből is kihozni a legjobbat, amit csak lehet, és mostantól tudatosabban beosztani a pénzed. Ha figyeled az árakat, szinte fel sem tűnik majd a hiány. Pénzügyi helyzeted rosszabbodásának oka rontás is lehet a horoszkóp szerint. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj tisztítást, akkor akár még jelentős gyarapodás is jöhet, május közepe körül!

Olvasd el az éves horoszkópod is ITT!

RÁK

Végre vevőt találhatsz valamire, amin már szerettél volna túladni. Amit ehhez tenned kell, az az, hogy kicsit aktívabban és okosabban kínálod megvételre az adott dolgot. Készíts róla megfelelő fényben jó minőségű fényképet, gondold át, mennyi lenne érte a reális ár, és akár hirdesd egy jó internetes felületen. Ha ügyes vagy, akkor az évszak közepén már nagyobb összeg ütheti a markod, amit az eladott dologért cserébe kaphatsz. Más esélyed nem lesz gyarapodni a pénzhoroszkóp szerint, kivéve, ha megkísérted a szerencsédet áprilisban. Kérd el személyes nyerőszámaid, hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)!

OROSZLÁN

A tavasz csillagjegyednek körülbelül úgy alakulhat, mint a téli időszak, a pénzhoroszkóp szerint. Az azonban, hogy nem történik változás, alapvetően egy pozitív dolog, mert bár nem üti a markod busás nyeremény, és nem kapsz magasabb fizetést a munkahelyeden, nem is veszítesz el nagyobb összeget, nem lesz olyan kiadásod, ami nagy érvágás lenne. Ha szeretnél, akkor viszont mégis tehetsz anyagi helyzetedért. Kérj egy személyre szabott pénzügyi jóslatot, ami megmutatja, hogyan és mikor találhat rád a bőség! Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)!

SZŰZ

Anyagi helyzeted tavasszal pozitív fordulatot vehet, aminek nagyon örülhetsz, tekintve, hogy nehezen jöttél ki ez idáig a pénzedből. Az, hogy végre megoldódhatnak pénzügyi gondjaid, betudható lehet egy új, a korábbinál sokkal jobban fizető állás elnyerésének, de előfordulhat az is, hogy szerencséd lesz, és nyersz egy nagyobb összeget. Ha máskor nem is, de most tényleg érdemes szerencseszámaidat elkérned. Hívd érte Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Akár így, akár úgy, oszd be jól a bevételeid, hogy ha később is gondok merülnek fel, elővehesd a vésztartalékot.

Ügyfeleink hétről hétre jeleznek vissza nagyobb összegek megérkezéséről a pénzmágiáink által. Ráadásul nálunk megkapod a leghatékonyabb pénzbevonzó számsorokat, szerencseszámokat, pénz- és szerencsemantrákat és még sok minden más vár, ami helyzeted rendezésére szolgálhat. Hívd bizalommal az éjjel-nappal elérhető 06 90 603 831-es telefonszámot (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

MÉRLEG

Sajnos anyagi veszteség lóg a levegőben a tavaszi pénzhoroszkóp szerint, ugyanis elveszítheted a pénztárcádat, benne némi pénzzel, természetesen. Hogy ezt elkerülhesd, légy körültekintő, nehogy az utcán a táskádban kotorászva észrevétlenül kilökd a tárcád, vagy a buszon, vonaton a tömegben belenyúljanak a táskádba anélkül, hogy észrevennéd! A szerencse horoszkóp sem mutat túlságosan bizakodó jeleket, így jobb, ha kéred a tavaszi pénzteremtést, így ez akár a te éved is lehet! Keresd érte Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)!

SKORPIÓ

Kétesélyes az anyagi helyzeted tavasszal, ugyanis sok múlik azon, hogy mennyire tudsz magadnak parancsolni. Kényszert érezhetsz arra, hogy mindent megvegyél, ami csak megtetszik, és akár még a spórolt pénzedhez is hozzányúlhatsz, csak hogy magadénak tudhass egy-egy számodra vonzó dolgot. Csak akkor nem lesz veszteséges ez az évszak számodra, ha képes vagy nemet mondani. Vagy ha kérsz egy szerencse mantrát, ami április környékén akár hatalmas összeget is hozhat jegyednek. Xalennél megtalálod a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)!

Nézd meg ITT, mely angyalokat hívd, ha bajban vagy a pénzügyeket illetően!

NYILAS

Tavasszal teljesen váratlanul pénz ütheti a markod egy olyan forrásból, amire nem számítottál volna. Nagy valószínűséggel egy távolabbi rokonodtól örökölsz majd valamennyit, de az sem kizárt, hogy nyerni fogsz kaparós sorsjegyen vagy lottón. Mégse kezdj féktelen szerencsejátékozásba, ugyanis ha az van neked megírva, akkor egyetlen szelvénnyel is elérheted,  amit neked ígérnek a csillagok. Kérdezd meg Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), hogy mikor és min játssz!

BAK

Tavasszal azon kaphatod magad, hogy több pénz marad a zsebedben, mint más hónapokban. Ez több dolognak is betudható. Egyrészt, mivel véget ér a fűtésszezon, és májusra már nem kell a borsos havi számlákra számítanod. A másik, hogy most különös tehetséggel gazdálkodhatsz, és ügyesebben vezetheted a háztartásodat, mint eddig. A tavaszi pénzmágia csillagjegyednek még változást is hozhat, így kérd Marcus Mágustól a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), ha tudnál hová tenni egy tetemesebb összeget!

VÍZÖNTŐ

Olyan terveid lehetnek a közeljövőre nézve, amik sok pénzt igényelnének, mint például egy lakásfelújítás, háztatarozás vagy ingatlanvásárlás is akár. Hogy ezt megtehesd, tavasszal spórolnod kell. Ha eddig nem igazán figyeltél rá, hogy mire és mennyit költesz, akkor ezentúl muszáj lesz, különben sokkal később lesz majd módod belevágni abba a dologba, amit szeretnél. Beszéld meg magaddal, milyen szabályok szerint szeretnél költekezni, és tartsd is be a magadnak tett ígéretet! Kérj egy pénzügyi jóslást Eugéniától a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), hogy a lehető legjobban alakíthasd az előtted álló időszakot, akár az egész évet!

HALAK

Lehet egy nagyobb kiadásod tavasz elején, és ezt sajnos még májusban is érezheted majd, ugyanis olyasmikre nem fogja miatta futni, amikre máskor igen. Emiatt azonban ne add búnak a fejed, mivel április végén pozitív fordulat állhat be az életedben az anyagiakat illetően. Akkor végre mindent pótolhatsz: vásárolgathatsz, csinosítgathatod a lakást, ám csak okosan, mert ha túlköltekezel, a pozitív fordulat könnyen negatívba csaphat át, és újra mínuszban találhatod magad! Kérd a tavaszi pénzmantrát Gabitól a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), hogy mindig lehessen elég pénzed, vagy akár nagyobb összegek is érkezhessenek hozzád!