You are currently viewing Ez a mágia csak Karácsonykor működik!

Ez a mágia csak Karácsonykor működik!

A karácsony a leginkább spirituális ünnep hazánkban és a keresztény világban. Számtalan rítus és praktika kötődik hozzá. Sok karácsonyi bűbáj inkább babona, mintsem tényleges rítus. Én magam ezer lakat alatt őrzöm a karácsonyi pénz- és szerencse mágiákat. A jóslás 2024-re most nem túl kedvező. Sok baljós jel mutatkozik meg, bár ezt a legtöbb ezoterikus szakember igyekszik szép köntösben bemutatni. Én őszinte vagyok veled, kedves olvasóm, úgy vélem, a 2024-es esztendő rendkívül nehéz lesz. Sok pénz kell ahhoz, hogy ilyen esztendőben boldog lehess. Éppen ezért, most limitált számban megosztok egy mágiát, amely csak karácsonykor végezhető el.

ITT leírtuk, hogyan tudsz pénzt bevonzani mágia segítségével!

A mágia működik. Mindig oka van annak, ha az nem hozza az elvárt eredményt. 

A mágiához két ember szükséges legtöbbször: egy avatott mágus és egy kulcsember, akinek az életében aktív lesz a mágia, aki szeretné megoldani bajait. Légy te is kulcsember, légy az, akinek a sorsát 2024-ben egy mestermágus mágiája emeli fel a legerősebb napon, karácsony napján! 

A karácsonyi mágia az, amelyet nem lehet felülmúlni, nem lehet hatástalanítani, mert csakis az év egyetlen egy időszakában végezhető el: karácsony ünnepén. Kell ettől nagyobb erő, mint a karácsony mögött megbúvó hatalmas teremtő szeretet energia? A legerősebb fény a téli napforduló után alig pár nappal, amelyet a karácsonyi mágia beépíthet a sorsodba!  

A mágia a telefonos szolgáltatások körében igen ritka rítusok között szerepel, mivel hatásai hosszan tartóak. A karácsonyi mágia nem egy hétig működik, nem is negyven napig, hanem egészen egy éven keresztül hozhatja a szerencsét és a sikert. Csakis a legerősebb rítusok működnek hónapokon át! A karácsonyi mágia nem csak szerencsét és pénzt vonzhat be a sorsodba, hanem ad egy különleges védelmet is, hiszen a legszentebb ünnep napján kerül bevésésre neved az Univerzumba! A karácsony ereje hatalmas, éppen ezért egy ilyen mágia megdöbbentő változásokat idézhet elő sorsodban!

 

Amennyiben érdekel a karácsonyi mágia, jelentkezhetsz rá még karácsony napján is, de mindössze 25 helyet biztosítunk. Ezt a mágiát csak 25 embernek végezzük el, akiket az általam megbízott tanácsadók választanak ki. Komoly kérdéseik lesznek irányodba, illetve elvégeznek egy jóslást 2024-re, mert csak az kaphatja meg a mágiát, akinek a jövőjében valamilyen baj mutatkozik meg. Mindenképpen azt akarjuk, hogy csak olyan kapja meg ezt a különleges karácsonyi mágiát, akinek valóban szüksége is van rá. Lehet, a sorsodban mágia nélkül is megjelenik a gazdagság, hiszen 2024. a változások éve lesz!

Nem mindenki alkalmas a karácsonyi mágia kulcsszerepére, azaz nem mindenkinek végezhető el a mágia. Fölösleges tárcsáznod a mágia miatt, ha már küldtél átkot másra, vagy éppen végeztél démonidézést. Amennyiben komoly fekete mágiát használtál a múltban, az is kizáró ok. Amennyiben gazdag vagy és így szeretnél pénzmágiát, a karácsonyi mágia szintén nem neked való. Ebben az esetben inkább egy sikermágiát javasolnék, ami további életsikereket hozhat számodra. A karácsonyi mágia csak az arra alkalmas 25 főnek lesz elvégezve, csak ők tudhatják, mit kell tenniük a szent napokon, hogy a pénz és a szerencse áldása egy éven át kísérje őket! 

Jelentkezz gyorsan, hiszen 25 hely van csak! Hívd Aurethielt vagy Viola a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), kérd a karácsonyi mágiát! Tanácsadónk, amennyiben alkalmasnak lát és van hely, be fog avatni az év egyik legerősebb mágiájába!  

NE FELEDD! A karácsony hatalmas bőségenergiáival bármi bevonzható! Ha ma elmondod kívánságod, bármekkora legyen is az, teljesülhet!!!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!