You are currently viewing Így végezz gyors pénzmágiát az ünnepek előtt!

Így végezz gyors pénzmágiát az ünnepek előtt!

A pénzmágia egyre jobban alkalmazott eszköz, amellyel sokan szeretnék elérni céljaikat. Most az ünnepek előtt, illetve a 2024-es esztendő baljós jóslatai miatt, nagyon sokan szeretnének sok pénzhez jutni. A hiba sokszor itt van, hiszen nagyon sokan akarnak sokszor nagyon sokat. Kérj kevesebbet többször, hiszen „jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint”!  

A mágia ünnepi időszakban jobban működik, hiszen nagyon sok különleges energia áll rendelkezésünkre. Erősíti a mágiát a Jupiter és a Szaturnusz különleges és szoros együttállása, amely december 21-én, a téli napforduló idején fog tetőzni. Ilyen lehetőségeket nem szabad kihagynod, hiszen az, hogy egy nagyon ritkán előforduló együttállás pont a napfordulóra essen, na ilyet talán ötezer évente egyszer lehet tapasztalni. A pénzmágia 2024-re éppen ezért tud még ünnep előtt igen hatásosan működni.  

További pénzbevonzó praktikákat olvashatsz ITT!

Mi is a pénz, mi is a pénzmágia? 

A válasz: megoldás és eszköz. A pénz nagyon sok bajodra lehet megoldás. Önmagában nem boldogít, de nélküle nagyon nehéz az élet. Nem csupán a kényelemhez és a luxushoz szükséges a sok pénz, hanem a hétköznapi igényeidet is így tudod kielégíteni. Ebben az esztendőben sokat romlott az életszínvonal. Lehet, azon szerencsések között vagy, akik nem vették észre a romlást, de ha nem, akkor bizony szükséged van az anyagi segítségre. A 2024-es pénzhoroszkóp nem sok jót vetít előre. Leginkább azoknak lesz kedvező éve, akik valamit tesznek azért, hogy több bevételük legyen. Sajnos a legtöbb ember nem igazán léphet ennek érdekében, hiszen a fixbér nem fog csupán a tettek miatt a duplájára emelkedni. Megpróbálkozhatsz fizetésemelést kérni. Esetleg vállalkozóként valahogy megduplázhatod a forgalmad, de nagy esély van arra, hogy az ilyen típusú lehetőségeidet már régebben kimerítetted. Ebben az esetben egyetlen dolog marad, ami segítségedre a lehet, ez pedig a szerencse.  

ITT megtalálod a legjobb tippeket szerencséd bevonzására!

Tehát pénzmágia elsősorban a szerencsédet hozhatja helyre, erősítheti meg. Pénzmágia miatt nem történt még nyugdíjemelés, nem emelkedett még miatta a közalkalmazottak bére, de a szerencse a pénzmágia segítségével ellátogatott már a legreménytelenebb helyszínekre is! Most, az évezred legerősebb napfordulóján, Te kérheted a legerősebb pénzmágiát. Olyan együttállással, amely sokak szerint nem más, mint a Betlehemi csillag! Most te kérheted a legerősebb mágiát, amely limitált számban lesz elvégezve. Még tehetsz azért, hogy 2024. a bőség éve legyen számodra.  Mert sok kicsi sokra megy! Az élet minden területére hatással akar lenni. Munkádra, bevételeidre és a szerencsédre. Még nem tudjuk, csak sejtjük, hogy mire is képes ekkora energia. Most ragadd meg a lehetőséget, tudd meg a titkos receptúrát, ismerd meg a mágiát, amely boldog jövőt hozhat a számodra!  

Csak limitált számban lehetséges rá jelentkezni, csakis a beavatott tanácsadóknál!  

Együttes erővel végzik még karácsony előtt a legerősebb pénz- és bőségteremtő rituálét. Pár perc és már fel is iratkoztál, ha tárcsázol! Keresd Violát vagy Lénát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!