You are currently viewing Nostradamus jóslatai a 2022-es évre!

Nostradamus jóslatai a 2022-es évre!

Nostradamus 2022-re vonatkozó jóslatait rendkívül sokan kezdték elemezni, eddig is nagy figyelmet tulajdonítottak a jóslatainak, de most mindenki szeretné megtalálni a választ, hogyan kerülhető el a harmadik világháború, melyet Nostradamus a kétezres évek elejére jósolt.

Sokan jósoltak világháborút, világvégét, de a legtöbb jóslat nem vált valóra, vagy legalábbis nem a szó szoros értelmében jöttek el, következtek be ezek a jóslatok, események.

Viszont Nostradamus, egy olyan jós, akinek jóslatai a 16. század környékén keletkeztek, és századokon át többször is megállták a helyüket, tehát jogos a félelem, és természetes, hogy a Nostradamus által írott jóslatok valódi jelentését és értelmét szeretnék felfedni.

Pár évvel ezelőtt, egy Nostradamusról szóló cikkben azt olvastam, hogy már 2019. novemberében olyan irányt vesznek az események, ami a világháborút, illetve világvégét is elhozhatja.

Nos, akkor is tisztában voltam a világ különböző pontjain „uralkodó” erőviszonyokkal, de nem értettem, miért pont a novemberi hónapnak van ekkora jelentősége, és mi történhetne pont novemberben Nostradamus szerint, ami elindítja a lavinát. Ha most meggondolom ezt a jóslatot, akkor bizony, hogy ki tudok emelni olyan fordulatokat, melyeknek egyszer történelmi jelentőségük lesz, és mindannyiunk sorsát befolyásolják. Ti is tudtok ilyen eseményt, igaz?

 

Kérj teljes körű sorselemzés asztrológustól, kártyajóstól! Itt találod őket!

Nostradamus jóslatait megfejteni és nyomon követni nem egyszerű dolog. Az események időpontja szinte megfejthetetlen. Sosem konkrét időpontot jelez, hanem versbe és rímbe foglalva írja körül, például az adott hónap időjárási jellemzőivel. Sokkal bonyolultabb jövendölés, mivel gyakran asztronómiai együttálláshoz kötötte az eseményeket. Viszont, tény, hogy a szövegből értelmezhető maga a történés.

Ha Nostradamus jóslatai 2022-ben válnak valóra, akkor sajnos pokoli évre számíthatunk. A jóslatai között szerepel ugyanis egy európai háború, melyben Franciaországnak tulajdonít valamilyen szinten kiemelkedő szerepet. A történelemben Franciaországnak nagyon sok befolyása volt a mai viszonyok alakulásában, mint tudjuk. Így nagyon nehéz kikövetkeztetni, milyen végzetes eseményre gondolt.

Eddig be nem teljesült jóslatainak bekövetkezése is időkérdése csupán. A világban pusztító járványt illetően sem tévedett Nostradamus, csak reménykedni tudunk, hogy a világot fenyegető aszteroida, illetve világméretű éhínség és a „gépek feltámadása” elkerülhető lehet.

 

Szeretnéd megtudni, hogy Neked mit hoz csillagjegyed szerint a jövő? Ha igen, akkor a legjobb szakemberek segítségét kérd! Viola vagy Eugénia jósnőknek bármilyen kérdést feltehetsz, biztos választ fogsz kapni!

Válassz kedvezményes jóslási csomagot, már 2980 Ft-tól! Itt a webáruházban!

Vagy hívd azonnal a 0690603831 –es számot (508Ft/perc)

 

JÓSLÁST SZERETNÉL, DE NEM TUDSZ EMELT DÍJAS SZÁMOT HÍVNI?

ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD JÓSAINKAT!