You are currently viewing Mi vár rád? Februári jóslás
Februári ingyenes jóslás

Mi vár rád? Februári jóslás

Rövid cikkünkben összeszedtünk mindent, amit a februári hónapról tudni érdemes.

Ezt a hónapot nevezhetnénk a szerelem havának is, nem csak a Valentin-nap miatt, hanem számmisztikai is ezt mutatja. A 2-es szám páros szám, ahogy az emberek is párban élnek. Mindenkinek szüksége van egy megértő, szerető társra. Ha hozzád még nem toppant be az igazi, ne félj segítséget kérni! Bátran kérj szerelmi jóslást, vagy megerősítést, hogy a megfelelő társra találtál-e rá! De választhatsz a leghatékonyabb szerelmi mágiáink közül is: 06 90 603 831 (508Ft/perc)!

Ne hagyd elúszni ezt a remek lehetőséget, főleg nem ebben a hónapban, amikor ilyen különleges teremtő kapuk nyílnak, mint február 2-án, 20-án és 22-én, ami a legerősebb szerelem teremtő nap lesz! 

 

Írd le az ITT található, csillagjegyedre szabott mantrát, ami az egész évben segítheti a bőségvonzást!

  • Mire is számíthatunk februárban? Íme a válasz: 

Ebben a hónapban figyelj jobban oda a megérzéseidre, ne rohanj fejjel a falnak! Gondold végig, mi a legjobb megoldás, és eszerint cselekedj! Kerüld a konfliktust, ez a hónap legyen a béke hava, teremts egyensúlyt magad körül!

 

Nézd meg ITT, hogy havi horoszkópod mire hívja fel a figyelmed februárban!

 

A munkában érdemes csapatban dolgoznod. Vannak időszakok, amikor óriási energiákkal dolgozhatsz, ekkor rögtön cselekedni kell, de ebben a hónapban nem szabad siettetned semmit, várd meg, hogy az adott dolog beérjen! Tégy úgy, mint tavasszal: elülteted a magot, gondozod, és mikor eljön az ideje, megérik, és learathatod a munkád gyümölcsét. Ha úgy érzed, nem sikerülnek vágyaid, nem éred el céljaid, kérj tisztítást, blokkoldást, ami utat enged a bőségnek, pozitív energiáknak! 

Kérd el saját bőség mantrád Violától vagy Xalentől a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), de készíthetsz szerencsehozó talizmánt is, amit mindig magaddal vihetsz!

Szerencsenapok: 2.,20.,22

Színek: ezüst, fehér 

Szerencsekő: Ametiszt

Mottó: A türelem olyan érték, amit nem lehet siettetni.

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!