You are currently viewing Jósoltassunk, de hogyan?

Jósoltassunk, de hogyan?

A jóslás telefonon is lehetséges, annak ellenére, hogy sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban. Sőt, sokszor hasznosabb és gyorsabb az anonim telefonos jóslás, mint elmenni személyesen egy jóshoz. Először is, szeretnék számodra bemutatni pár eszközt, amellyel a jósaink dolgoznak. Remélem, segítségedre tudok lenni abban, hogy ki tudd választani a jóslás megfelelő formáját és eszközét!  

Tarot vagy cigánykártya 

A jóslás tarot kártyával, elsősorban a dolgok lényegére tud rávilágítani. Sok kártyajós felteheti neked a kérdést, hogy Tarot vagy cigánykártyát szeretnél-e. Ilyenkor a jós rád bízza a döntést, hogy számodra melyik a szimpatikusabb. Azaz te döntöd el, hogy inkább az események hátterében meghúzódó lélektani dolgok érdekelnek, vagy éppen a tényleges és egyszerűbben felvázolható történések. Én úgy gondolom, a Tarot tökéletes segítség szerelmi jóslásnál, míg a cigánykártya szépen megmutatja az anyagi dolgokat, vagy jelzi előre a szerencsét. Ingyen jóslás során is, a cigánykártya jobb választás lehet! 

Amikor nevet kaptál, megpecsételődött a sorsod. Nézd meg ITT, mi vár rád a jövőben!

Inga  

Nem mondom, hogy az inga nem alkalmas jóslásra, de én inkább a jelen történéseit és energiáit figyelem vele. Kiváló és gyors eszköz rontás, negatív energiák vizsgálatára. Az ingát különböző szimbólumok felett tartva, többféle kérdésre is tudok választ adni. Arra is nagyon hasznos eszköz az inga, hogy kifürkésszük vele, vajon mi is járhat a másik ember fejében. Ez leginkább szerelmi jóslásnál tud hasznos lenni. Sokszor vettem már vele észre olyan részleteket, amelyekre a kártya nem hívta fel a figyelmet, így mindenképpen megéri kombinálni a különböző technikákat.  

Asztrológia 

Az asztrológia nagyon sok dolognak adja az alapját. Általánosságban sokszor alkalmazzák ingyen jóslásként. A személyes elemzések nagyon részletesek, pontosak, de leginkább a körülményeket képes a kérdező elé tárni. Különösen jó, ha tervezel éppen valamit. Az asztrológia megmutatja, mikor érdemes vállalkozásba fognod, vagy éppen mikor jó rábíznod magad a szerencsére. Szerelem területén rendkívül hasznos lehet ismerned, hogy párod a hozzád illő csillagjegyek között szerepel-e.  

 

Tisztánlátás 

Ez az a terület, amikor a jós nem használ eszközöket, megérzéseire és látomásaira hagyatkozva ad neked választ. Itt lehet a jós látó, aki a jövőből lát meg részleteket, vagy médium, aki a szellemvilággal áll kapcsolatban. A médium számára olyan kérdéseket érdemes feltenned, amelyre leginkább csak a szellemvilág adhat választ.  

Bármelyik jóslási technikát is választod, biztos lehetsz abban, hogy vonalunkon az ország legjobb szakembereitől kapsz választ a kérdéseidre! Konkrét dologra kérdeznél rá? Vagy csak azt szeretnéd tudni, hogy általánosan mi vár rád a jövőben? Esetleg felvennéd a kapcsolatot elhunyt hozzátartozóiddal vagy az angyaloddal? Keresd Szegedi Pannit vagy Aurethielt a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p)!