You are currently viewing 2023-as jóslat – pénz, szerelem, egészség

2023-as jóslat – pénz, szerelem, egészség

Egy általános 2023-as jóslat – pénzről, szerelemről, egészségről. Fontos tisztázni, hogy nem személyre szabott. A jósok és mágusok nagyon megosztottak a jövővel kapcsolatban. Sosem szeretem az „ördögöt a falra festeni”, így én kerülöm a világégés jóslatokat. Vannak, akik minden évben a lehető legrosszabbat látják, s egy cseppet sem hisznek a lehetőségekben. Én hiszek abban, hogy a sors mindig változik, ezért a legtöbb negatív jóslat csupán egy lehetséges forgatókönyv.

A Mars éve sajnos háborúval kezdődik.

Nem lehet úgy jóslatot írni, hogy ne vennénk figyelembe a jelent. A 2023-as esztendőről megjósolni, hogy nehéz lesz, nem igényel nagy tudást. Éppen ezért inkább kapaszkodókat adok, amelyekre építhetsz még egy viharos jövőben is!

Jóslás a pénzről –Mikor lesz sok pénzem?

Vannak időszakok, amikor a gazdagoknak is nehéz gazdagodni. Sajnálnod azért nem kell őket, de sajnos ez számtalan emberre lesz hatással, akár rád is. Viszont a Mars évében az események úgy épülnek majd fel, ha egy kis eszed van, talpon tudsz maradni. Időnként előfordul gazdasági pólusváltás, hiszen akiknek sok van, sokat is veszíthetnek. Nem mindenki képes túlélni, elfogadni a nélkülözést. Sokan a kényelem és a luxus miatt mennek majd tönkre a következő évben, hiszen el sem tudják képzelni az életüket a megszokott dolgaik nélkül. A gazdasági pólusváltásban azt, aki sokat küzdött eddig a fennmaradásért, nem fogja meglepetésként érni, ha bizonyos dolgokban másképpen kell majd cselekednie.

Amennyiben talpraesett vagy, s tudod, mi az a szegénység, akár gazdagodhatsz is az esztendő folyamán. Akkora baj, mint amit előre jeleznek, nem lesz, de egy biztos, hogy fogni kell majd a gyeplőt, s szorosra kell húzni a nadrágszíjat. A 2023-as esztendő tavasza lesz a legnehezebb pénzügyekben, majd ahogy jön a nyár, szépen fel fog csillanni az új remény. Érdemes bíznod a szerencsében is, hiszen az is könnyen bőkezű lehet veled a jövőben.

Hívd Marcus Mágust a 993-os melléken a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudj meg többet, mi vár még rád 2023-ban! Természetesen NORMÁL díjas vonalon is eléred. Válassz kedvezőbb jóslási csomagot ITT!

Egészség – jóslás általánosságban az egészségről, nem személyre szabott és nem orvos által összeállított tanácsok! Egészségügyi probléma esetén szakember felkeresése javasolt!

A járványok időszaka még nem ért véget, talán csak most kezdődnek majd igazán. A mozgás, a könnyed séta talán még sosem volt olyan fontosabb számunkra, mint a 2023-as esztendőben. A rossz gazdasági helyzet, a drágulások miatt sokan kényszerülnek más étrendre, ami legtöbb esetben gyengíti az immunitást. Esetünkben viszont nem kell így lennie, bizonyos értelemben most több zöldséget fogyaszthatunk, hiszen az lényegesen kedvezőbb árfekvésben lehet majd, mint az pékáruk. A cékla vagy a zeller még mindig jobb választás számunkra, mint a túlárazott húsipari termékek. A hüvelyeseket vehetünk szárított formában is, amiből sok fehérjét nyerünk, illetve a lenmagot is még aránylag olcsón szerezhetjük be. Az egészségromlás nem feltétlenül lesz igaz, mert esély van megismerni egy más típusú táplálkozást. Az anyagiak és az egészség között szoros kapcsolat van.

Ebben az évben bármit is tanít neked a sors, mindent őrizz meg magadban, hiszen több leszel általuk a jövőben. A nyár közepe táján már kezd látszani, hogy hamarosan minden visszatér a régi mederbe, de te őrizd meg az egészséged, legyél szép és fitt a jövőben, hiszen így tudsz a legjobban felkészülni a nehezebb időkre, s így élvezheted igazán az őszi bőség adományait!

Hívd Eugéniát 486-os melléken a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg az univerzumi üzenetedl! Természetesen NORMÁL díjas vonalon is eléred. Válassz kedvezőbb jóslási csomagot ITT!

Szerelemi jóslás 2023-ra

A 2023-as évben több igaz szerelem születik majd, mint az elmúlt tíz évben összesen. A sors mindig nagy tanító. Megtanít minket-embereket összefogni a többi emberrel. Bizonyos dolgokat csak egymás segítésével tudunk elérni. Neked is szükséged lesz segítségre, akár otthonodban is, vagy bárhol utad során. Te magad is segítőkész vagy, így sok embert sodor feléd a sors szele. Észreveheted majd, hogy az a világ, amelyben éltünk, valójában éket vert az emberek közé. Most újra népesek lesznek a szabad strandok nyáron, s újra felfedezzük a túrázás, gyaloglás örömét, hiszen kevesebben engedhetik meg maguknak a fényűző wellness-hétvégéket vagy a tengerparti nyaralást. Talán a kempingek is népesebbek lesznek, és sokkal több tűz ragyog majd Szent Iván éjjelén, mint eddig.

A Mars évében a mozgás elengedhetetlen, azaz ki kell mozdulnod! Elkezdődött az újrafelfedezések kora, amikor nemcsak újra megismerkedünk lakókörnyezetünkkel, hanem egymáshoz is közelebb kerülhetünk. Szerelemben már a tavasz is ígéretes lesz, de legjobb a nyár lehet, amennyiben kapcsolatot keresel. Meglévő párkapcsolatod akkor tud igazán boldog lenni, ha beéritek azzal a szépséggel és jóval, amit itt felfedeztek, s nem ragaszkodtok görcsösen az eddig megszokott élet illúziójához. Leginkább mérgező hatással a 2023-as esztendőben a párkapcsolatokra a pénzügyi viták lehetnek.

Kérj személyre szabott jóslatot születési dátumod alapján! Megfizethető jóslás már 2980 Ft-tól! Részletek ITT! Semmi gond, ha nem tudsz emelt díjas számot hívni, már alapdíjas vonalon is elérheted jósainkat!