You are currently viewing Mit üzen a Tarot decemberre?

Mit üzen a Tarot decemberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a decemberi ingyen jóslás!



  • Első lap: Remete

 

Pénzügyekben bármilyen lehetőséget is látsz, inkább tartsd magadban azt! Vagy vágj bele, vagy hallgass! Nem tesz jót most a karmádnak egy útmutatás, amelynek a kimenetele bizonytalan. Inkább maradj mindenben a magad ura és tanulj meg hallgatni, legyen bármilyen információd is a jövővel kapcsolatban! Munkádban inkább magadra figyelj. Próbálj csak te és a feladatod maradni. Kerüld a munkahelyi fecsegéseket, társalgásokat, mert abból nem mindig sül ki számodra kedvező dolog!

Hívd Violát a 619-es melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj tőle pénzügyi jóslást, ha úgy érzed, valamilyen nagy lehetőség közeledik!

Szerelemben inkább a személyes fejlődés kerül előtérbe. Ez a hónap, különösen a második fele, nem a magányról szól, mégis szükséged lesz majd az önálló utakra. Amennyiben teheted, sétálj egyedül és töltődj fel. Meditálj sokat, mert az is jót tesz majd párkapcsolatodnak, mert ezen dolgok hiányában csak civakodni fogtok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, mély, erős érzéseket hozó szerelem jöhet a sorsodba, amiért talán megéri majd küzdeni. A lap szerint ez nem lesz könnyű.



A cigánykártya is tartogat számodra egy FONTOS üzenetet novemberre, ITT!

 

  • Második lap: Végítélet  

 

Pénzügyekben semmi váratlant nem jelez előre ez a kártya. Sokkal gyengébb hónapra számíthatsz, mint az év többi részében. A Végítélet nem váratlan eseményt jelez előre, hanem a tudható negatívumokra hívja fel a figyelmet. Éppen ezért jelez a kártya veszteséget, de utána többnyire erős, szerencsés időszak következik, ami a decemberi hónap miatt az egész 2022-es esztendőre rávetíthető. Munkádban rosszabb dolgot jelez a kártya, akár munkahelyváltásra is szükséged lehet a jövőben.

 

Szerelemben kapcsolatod fordulóponthoz ér. Vagy szakítás vagy házasság, azaz új kezdetre utal ez lap. Mindent a párkapcsolatod jelenlegi alaphelyzete határoz meg. Amennyiben jó a kapcsolatod, akkor nagy előrelépés ez lap, amennyiben rossz, talán ideje búcsút vennetek egymástól és új utakat találni. Amennyiben viszont nincs párkapcsolatod, légy nagyon óvatos! Végzetes, szenvedélyes szerelem mutatkozik sorsodban, ami nem mindig kellemes!

Hívd Gabit a 985-ös melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha úgy érzed, veszélyben van a kapcsolatod!

ITT megtalálod azon tárgyak listáját, amelyek segítségével sok pénzhez juthatsz, rövid idő alatt!

 

  • Harmadik lap: Csillag

 

Pénzügyekben talán az egyik legjobb kártya decemberre, hiszen ebben a hónapban a Csillagnak különös ereje van. A kártya nem egy rövid távú lap, inkább hosszabb folyamatokat jelez előre. Bármi is álljon előtted, a jövőben könnyen jöhetsz ki győztesen bármilyen helyzetből. A szerencse is sokkal kedvezőbb lehet számodra december folyamán. Munkában koncentrálj a jelenre, de minden lépésednél gondolnod kell majd a jövődre!  

 

Szerelemben próbálj ne ígérni, inkább csak cselekedj! Szép időszak következik, de a jelen örömeiről könnyen mondhatunk le egy jobb jövőbe vetett hit miatt. Sokszor az élmények, a közösen eltöltött idő fontosabb, mint a pénz. Éppen ezért kapcsolatotok ne szenvedjen most ínséget az örömben, mert szükségetek van minden kőre ahhoz, hogy erős várat építsetek. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, jobb, ha felkészülsz, most neked kell majd kezdeményezni! Ne felejtsd el, hogy „néma gyereknek anyja sem érti a szavát”! 

Régóta elkerül a szerelem és a boldogság? Hívd Xalent a 453-as melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), nézesd meg, nincs-e rajtad szerelmi kötés!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!