You are currently viewing Tarot jóslat 2022-re

Tarot jóslat 2022-re

A Jupiter éve huszonkettes év, ami a Tarot kártya oldaláról nézve különleges év, hiszen a Nagy Arkánumban 22 lap található. Éppen ezért a 2022-es esztendőt a számmisztika, az asztrológia és a hermetika különleges esztendőnek tartja. Az évszázad utolsó hermetikus éve ez, ami miatt kicsit olyan minden, mintha most következne az igazi kezdet. A választások éve, a szerencse éve, hiszen a Jupiter szoros kapcsolatban van a szerencsével. 

Vajon jó lesz, vagy rossz? 

Sok olyan dolog látható már, ami könnyen bekövetkezhet Mindenki ott szeretne élni, ahol azt érzi, van értelme a munkájának. Egy új népvándorlás következhet, teret nyerhet a mesterséges intelligencia s közben egyre többen veszíthetik el munkájukat az automatizálás miatt. Úgy tűnik, a természeti katasztrófák sem fognak minket elkerülni a huszonkettes esztendőben. A viharok egyre hevesebben csaphatnak le s a Föld sem akar nyugodni, remegve jelezheti majd nekünk, hogy valami nincs rendben. 2022 a Jupiter éve, s lehet neked személyesen a nagy választások és változás éve lesz. Most választ egyet a három lap közül, s olvasd el a hozzátartozó jóslatot. Tanácsot kapsz, útmutatást, hogy miként is boldogulj majd az új esztendőben! 

  • Egyes lap: Papnő 

Pénzügyekben nem szabad elfelejtened, hogy mindenben van némi tanulság. Kétszer sose kövesd majd el ugyanazt a hibát a 2022-es esztendőben! Sok választási lehetőséged lesz, de sose oszd meg másokkal a titkaid! Bármi is jusson a füledbe munkádban vagy üzletileg, mindig tartsd meg magadnak az információkat! Így a siker kulcsa a kezedben lesz egész évben. Más esetben minden ellened fordul és rossz karmát veszel magadra. Munkádban a siker többször meg fog majd környékezni. Nem szabad majd nemet mondanod, ha valamilyen tanulási lehetőség adódik. A Papnő a tanulás lapja is, amit lehet, ebben az esztendőben majd meg kell élned. A szerencse leginkább az őszi hónapokban lesz majd veled.

Szerelemben nyugodt időszakot jósol ez a kártya. Ennek ellenére a cselekvés és fejlődés fontos. Érdemes most komolyabb szintre vinnetek a kapcsolatot. Ne habozz, ha össze szeretnél költözni szíved választottjával, vagy még nagyobb lépés motoszkálna a fejetekben! Ennek az esztendőnek, amennyiben ezt lapot választottad, erről kell szólnia. Ha nincs párkapcsolatod, a tavasz jó eséllyel hoz majd szerelmet.

Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj anyagi elemzést a Jupiter évére, mert közel a szerencse! 

Pénz, szerelem, bőség, szerencse? Nézd meg ITT, melyiket milyen színű gyertyával vonzhatod be 2022-ben!

  • Második lap: Mágus 

Pénzügyekben nem szabad senkinek se engedned, ha esetleg kintlévőséged van. Minden lépésedet érdemes határozottan meglépned. A cselekvés is fontos, a Mágus egy percet sem habozik, mindig ugrásra kész és megragadja a lehetőséget. Költekezésben viszont légy visszafogott, mert a túlköltekezés nagyon rossz karmát hozhat, ami miatt elveszítheted szerencséd. Az anyagi helyzeted nem fog rosszul alakulni, de fontos, hogy te magad is megtegyél ezért majd mindent. Munkádban ideje, hogy megmutasd, mire is vagy képes. Kemény, kifejezetten harcos év áll előtted, ahol újra és újra bizonyítanod kell majd. Amennyiben anyagilag mindez kompenzálva van, akkor nincs okod munkahelyváltásra. A szerencséd leginkább a téli hónapokban okozhat majd nagy meglepetést! 

Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), készülj fel a 2022-es év nagy lehetőségeire a segítségével!

Szerelemben légy egy kicsit kiszámíthatatlan! Más esetben párod családja nagyon megnehezíti az életed, hiszen mindent a nyakadba fog varrni anyósod. Nem muszáj mindenkinek és mindig tudnia,hol vagy és mit csinálsz. Legyenek titkaid és őrizd meg a saját intim zónád, más esetben mások fogják beosztani az időd, amiért párod tartod majd hibásnak. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez az év nagy meglepetést tartogat majd. Hogy mikor? Bármikor jöhet a szerelem, mert bizony a Mágus követi a csillagot! 

Ellenőrizd le ITT, nincs-e rajtad rontás vagy más negatív erő!

  • Harmadik lap: Csillag 

Pénzügyekben akkor jársz a legjobban, ha előrelátó vagy. Próbálj kicsit előre gondolkodni és figyelj a távlati céljaidra. Merj előre tervezni! A Csillag lapja nagyon jó lehet számodra a Jupiter évében. Munkádban is érdemes beszélned arról, hogy mit is szeretnél a jövőben. Jobb, ha meggyőzöd főnökeidet arról, hogy hosszú távon tervezel a céggel. Anyagiakban jó év mutatkozik, de minden többletet azért ad majd neked a sors, hogy abból a jövőd építsd. Legszerencsésebb időszakok a június, szeptember és decemberi hónapok lehetnek.

Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd el a személyre szabott szerencseszámaid 2022-re!

Szerelemben minden, ami eddig bizonytalan volt, a 2022-es esztendőben bizonyossá válik majd. Arra figyelj, hogy párodba ne ültess el bizonytalanságot! A kétségek féltékenységet eredményezhetnek, amit nagyon nehéz lesz majd kezelnetek. Az év második felében sok esemény következhet, ami érinti a párkapcsolatod. Rajtatok áll majd, hogyan élitek meg mindezt. Amennyiben nincs párkapcsolatod, a nyári hónapok elhozhatják majd a szerelmet. A tavaszi időszakban viszont légy óvatos, mert könnyen utadba kerülhet egy hűtlen szerető! 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!