You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Decemberre?

Mit üzen a cigánykártya Decemberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a decemberi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Szerelmes nő 

Jelentése jóslásnál: szerelmes nő, túláradó érzelmek, fiatalabb nő. 

Pénzügyeidben a túlköltekezés veszélye ott lebeg majd a fejed felett egész decemberben. Érdemes elgondolkodnod a szolidabb ünnep lehetőségén, hiszen a Karácsony és a Szilveszter lehet egy belső spirituális élmény is, nem szükséges a költekezésről szólnia. Munkádban visszaesés várható, ami viszont kis szabadidőt jelent, de ez is oka lehet a túlköltekezésednek, hiszen több időd lesz shoppingolni. A szerencse minden olyan napon veled lehet, amelyben szerepel a hármas szám, vagy osztható hárommal. 

Szerelemben sok érzelem jellemez majd téged. Könnyen lehetsz terhére a párodnak, aki kevesebb érzelmet hordoz magában s így nem igazán tudtok összhangba kerülni. Folyamatosan azt fogod érezni, hogy valami nincs rendben, valamit meg kell beszélned, de könnyen lehet, hogy ez csupán vaklárma. Egy kártyajós megmondhatja a lapjaiból, hogy van-e alapja az érzéseidnek. Kérj egy szerelmi jóslást, ha úgy érzed, párod nem őszinte veled! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, a hónap második fele jó eséllyel hozhat nagy és mély szerelmet.

Hihetetlen nagy szerencséd lehet rövid időn belül, csak válassz INNEN egy amulettet!

Második lap: Utazás 

Jelentés jóslásnál: utazás, változás

Életed tele van változással, nincs két egyforma pont. Ha eddig csendesnek érezted, most egy kicsit zajos lesz, ha zajosnak, most csendes időszak következik. Anyagi helyzetedre is igaz ez. Ha eddig veszteségek értek, nyereséget jósol a lap, ha szerencsésebb voltál, most kerülni fog egy ideig a szerencse. Munkádban viszont nagy váltás jósolható, hiszen az év vége közeleg. Ilyenkor közlik, hogy jövőre már más feladatod lesz, amire alaposan fel kell majd készülnöd. Tudd meg, milyen változásra számíthatsz karriereddel kapcsolatban! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!

A páros napok szerencsét hozhatnak decemberben.

Szerelemben nagyon szükségetek van arra, hogy kiszakadjatok a környezetetekből, ami nem feltétlenül jelent utazást. Otthon is lehettek távol mindentől, ha megteremtitek az elzárkózás lehetőségét. Bizonyára számtalan olyan hely van a közeletekben, ahol már rég jártatok és úgy érzitek, fel kell keresnetek. Most a közös élményekkel építhetitek a kapcsolatot s az ünnep legyen meghitt és szerelmes, de ne zajos és kapkodós! Amennyiben nincs párkapcsolatod, fogadj el minden meghívást, amit csak el tudsz fogadni, mert egy helyen ott vár majd a szerelem. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Nézd meg ITT, hogyan védekezz egyszerűen, mások rossz energiái ellen!

Harmadik lap: Szerelem 

A fény és szeretet hónapja a december, így ilyenkor a szerelem lapja akár csodát is ígérhet. A munkád nagyon sok időt kíván majd tőled, nehéz lesz egyensúlyt tartanod hivatás és család között. Később ennek anyagiakban komoly látszata lesz, de most azt érzed, nem erre lenne szükséged. Könnyen lehet, hogy valamilyen fontos beosztásra téged választanak majd ki, ami nagyon eredményessé teheti az egész 2024-es esztendőt. Szerencséd is lehet, különösen a hónap második felében ragyog majd magasan és fényesen a szerencsecsillagod. 

A szeretet és a szerelem viszonya látszólag párhuzamot hordoz magával, de valójában nem egyeznek. A tűz egy eseménydús és szenvedélyes ünnepet jósol, amiből hiányozni fog a karácsonyi hangulat. Talán nincs is szüksége erre párkapcsolatodnak, talán ez a szenvedély az, ami egy ideje hiányzott neked. Ideje újra megtalálni önmagatokat és ideje újra azt érezni, hogy tombol a szerelem! Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen ismerkedhetsz, de jobb ha mindent megtudsz róla, mielőtt szerelembe esel.

Kérj egy szerelmi jóslást, mert vannak intő jelek is! Nem kell emelt díjas vonalat hívnod, nézd meg ITT, hogyan érsz el minket sokkal olcsóbban!