You are currently viewing Mit üzen a tarot kártya 2024-re?

Mit üzen a tarot kártya 2024-re?

Tarot jóslás 2024-re

A tarot kártya jóslás az egyik legkedveltebb módszer. Mielőtt elolvasnád a cikket, választanod kell 3 tarot lap közül. Döntsd el, hogy melyik lapot választod, egyes, kettes vagy hármas? A tarot kártyák szimbólumai és jelentésük választ adnak a kérdéseidre, betekintést nyújtanak a jövőbe. Most kiderül, mi vár rád ebben az esztendőben!

Tarot jóslás

A 2024-es tarot kártya jóslat általánosságban mutatja meg, mire számíthatunk ebben az évben, ha személyre szabott jóslatot szeretnél, akkor keresd a tanácsadóinkat a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc) vagy alapdíjas vonalon, sokkal kedvezőbb áron kérhetsz jóslást a 0 61 550 73 23 számon, ehhez választ jóslási csomagot a www.asztroklub.hu/webaruhaz oldalon!

Ne feledd, a tarot kártya jóslatod csak akkor lesz pontos és megbízható, ha a születési dátumod alapján készül. Neked kell feltenni a kérdéseket, ha pontos utasítást, válaszokat és információkat kérsz a kártyától.

Az 1. tarot kártyalap, amit a 2024-es évre húztunk, az Erő a lapja

2024. egy nyolcas év, ami a tarotban az Erő a lapja. Ezt a lapot húztad, így egy figyelmeztetést is kapsz a tarot kártyától. Ugyanis, a lap azt jelzi, hogy szükséged lesz bátorságra, kitartásra és az akaraterődre, mert le kell győznöd a nehézségeket, és ki kell tartanod a céljaid mellett. Az anyagiakkal, pénzzel kapcsolatos jóslatokban ez a lap sikert jelent, de csak akkor érheted el az anyagi sikert, ha elég erős vagy. Ha az Erő lapját húztad 2024-re, ne feledd, csak a bátraké a szerencse! Derítsd ki, mit tartogat számodra ez az esztendő. Kérj általános jóslást, minden területre, anyagiakra, párkapcsolatra, egészségre!

A 2. tarot kártyalap, amit a 2024-es évre húztunk, az a Bolond lapja

Kevesen ismerik a Bolond lapjának jelentését, sokan viccesnek találhatják, de ez egy fontos tarot kártyalap. Te sem véletlenül húztad a 2024-es évre, hiszen ez egy figyelmeztetés és egy útmutató erre az évre. A lap a kiteljesedésre utal, de azt is megmutatja, hogy az idei évben sokszor kerülsz majd döntéshelyzetbe. Anyagiakban, párkapcsolatban, családdal és munkával kapcsolatos dolgokban is mérlegelned kell ebben az évben.  A döntések, amiket most meghozol, nem csak az idei évekre lesznek hatással. Amikor valaki ezt a lapot húzza, érdemes azonnal megnézni, hogy milyen lapok vannak a Bolond tarot lap mellett. Ebben az évben sokkal tudatosabban kell készülnöd az eseményekre, a megbeszélésekre, a találkozásokra és előtted álló periódusokra. Érdemes követned a belső hangot, vagy időnként spirituális útmutatást is kérhetsz, hogy sokkal jobban átlásd a helyzetet és a körülötted lévő emberek szándékát. mentsd el az alapdíjas telefonszámunkat, és fordulj hozzánk bizalommal, ha tanácsra vagy javaslatra van szükséged!

A 3. tarot kártyalap, amit a 2024-es évre húztunk, az a Világ lapja

A Világ lapja az egyik legjobb kártyalap a tarotban. Mindig felerősíti a mellette álló lapok jelentését, utal hatalmas szerencsés fordulatra, váratlan örömre. Ez a kártyalap a jóslásban a győzelem szimbóluma, de utal a tudásra, a tisztaságra és próbatételekre is. Új utak nyílnak előtted az idei évben. Az irányítás most a te kezedben van, viszont ez a lap azt is jelzi, hogy azonnal cselekedned kell. Fontos, tudnod, hogy az események a Világ lapja szerint felgyorsulnak. Ezt azért tartsd észben, mert most hatalmas lehetőségeket kapsz, amiket nem szabad elszalasztani. Legyél mindig felkészült, figyeld a jeleket, mert a szerencse ebben az évben nagyon gyakran kopogtat majd az ablakon.

Kártyajóslásaink, asztrológusaink, számmisztikusaink várják a hívásodat a nap huszonnégy órájában. Ne feledd, a jövő megismerhető! Tudd meg most, hogy mi vár rád ebben az évben! Készülj a változásra, higgy önmagadban! A 24-es évben sajátítsd el a 4 erényt: tudni, merni, akarni, hallgatni!

Keress minket bizalommal, hiszen rád is vár egy megdöbbentő igazság!

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23 amennyiben erre nincs lehetőséged emelt díjas vonalon érsz el minket azonnal: 0690603831 (508Ft/perc)

Szlovákia 0900 605 605 (1,6Eu/perc)

Ausztria +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod: www.asztroklub.hu/webaruhaz

  • a webshopban azonnal megrendelheted a perceket.
  • Amennyiben nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, akkor rendelj az ügyfélszolgálaton! Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15