You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya januárra ?

Mit üzen a cigánykártya januárra ?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a januári ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Katonatiszt

  • Jelentése jóslásnál: határozott férfi, kötelesség 

Pénzügyeidben számtalan fontos fizetnivalód akadhat az esztendő első hónapjában. Szerencsére időben reagálsz mindenre, így komolyabb veszteség nem ér téged. A Katonatiszt lapja a felkészültségedet és az elszántságodat is mutatja az év első hónapjára. Jó kezdőkártya ez az új esztendőhöz is, sikeres 2024-es éved lehet, ha megmaradsz mindenben ilyen kitartónak. Szerencséd a hónap második felében lehet, különösen jelentős lesz a telihold időszaka. Ismerd meg a legerősebb szerencseszámokat a 2024-es esztendőre! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!

Párkapcsolatodban szeretnéd lazán venni a dolgokat, párod és családod felé viszont nagyon is megvannak az elvárásaid. Időként gondolnod kell arra, hogy mások is lehetnek a környezetedben fáradtak és kimerültek. Mindenki a saját harcát érzi a legnehezebbnek, miközben párod irányában nagyon is sok az elvárásod. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a hónap nem hoz számodra nagy szerelmet. Igaz, a kártya hölgyeknek jelezhet egy daliás, de nagyon elfoglalt férfi érkezését. 

Tedd az ITT leírt dolgokat az egész éves sikerek és a bőség érdekében!

Második lap: Bíró 

  • Jelentés jóslásnál: döntés, ítélet   

Az újévi fogadalmak varázsa hatalmas, de nem mindegy, mit fogadsz meg. Anyagi helyzetedben figyelned kell a realitásokra, figyelj arra, hogy szilárd alapokra építsd fel mindazt, amit felépíthetsz. Nem szabad túlköltekezned januárban, és jobb, ha alaposan átgondolod, hogy mit és mikor vásárolsz meg. Munkádban sok konfliktusod adódhat, amelyeket, ha nem vagy képes elkerülni, komoly gondokat is okozhatnak később. Szerencséd a hónap második hetében lehet leginkább.

Párkapcsolatodban sok olyan dolog kerülhet kimondásra, amelyek bántónak hatnak. Legyél nagyon türelmes pároddal, mert igazából egyikőtök sem akarja a másikat megbántani. A helyzetet sokkal rosszabbnak látjátok, mint amilyen az valójában. A türelem és a közös élmények újraélése visszahozza azt az alaphelyzetet, amelyben a bíró már megfelelő döntést képes hozni. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a lap azt jelzi, hogy kettő között kell majd választanod a 2024-es esztendő első hónapjában. Kérj jóslatot a 2024-es esztendőre! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

ITT megtalálod a szerencsét hozó színeid és számaid 2024-re!

Harmadik lap: Lelkész

Sok időd fog elmenni arra, hogy másokra figyelj. A türelmed és megértésed viszont  fantasztikus eredményeket hozhat munkádban, amit anyagiakban is érzékelni fogsz. Pénzügyeid jól alakulnak majd, amit szigorú beosztásodnak köszönhetsz leginkább. Munkádban komoly eredményeket érhetsz, ami nem csak pénzt, de a munkatársaid megbecsülését is eredményezheti majd. A szerencséd miatt érdemes figyelned a különleges bolygóállásokra, hiszen így akár komoly szerencse is érhet. 

Párkapcsolatodban több figyelmet kell szentelned párod lelkivilágára, mert így sok vitának veheted az elejét. Ideje mindent kibeszélnetek végre, ideje minden olyan dolgot elővennetek, amit eddig tabunak hittél. Sokszor hiszed azt, hogy párod nem úgy érez, mint régen, de most nagyon sok bizonyosságot kaphatsz érzéseiről. Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen jöhet sorsodba egy új ismeretség. Arra viszont figyelj, hogy ne csak szellemi töltés legyen a kapcsolatban, hanem működnie kell a kémiának is! Hallgasd meg 2024-es angyali üzeneted is pénzre, szerelemre! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

Keress minket bizalommal!

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23 amennyiben erre nincs lehetőséged emelt díjas vonalon érsz el minket azonnal: 0690603831 (508Ft/perc)

Szlovákia 0900 605 605 (1,6Eu/perc)

Ausztria +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod: www.asztroklub.hu/webaruhaz

  • webshopban azonnal megrendelheted a perceket.
  • Amennyiben nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, akkor rendelj az ügyfélszolgálaton! Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15