You are currently viewing 2024-es sikermágia az egész éves bőségért!

2024-es sikermágia az egész éves bőségért!

A sikermágia sokak kedvence. A legtöbb sikeres ember mögött ott van a mágia, hiszen minden látható dolognak láthatatlan gyökere van. Jósaink és mágusaink is sok sikeres ember útját segítik. Az újévi sikermágia a legjobb választás, amennyiben vannak céljaid. A legtöbben ezt a sikermágiát hosszú évek óta rendszeresen kérik, hiszen így tudnak hatékonyan előre haladni. A 2024-es jóslás szerint nem lesz könnyű év, ami igaz a 2023-as évre is. Voltak, akik ebben az esztendőben is el tudták érni céljaikat, mert időben végeztették el az újévi sikermágiát, amely láthatatlan erőként segíti az utunkat. 

ITT megtalálod, mit tégy még az ünnepek előtt, hogy sokkal több pénzed lehessen!

 

  • Mi is kell egy újévi sikermágiához? 

A sikermágia eszközei – amelyekkel neked is rendelkezned kell – titkosak, de bárki képes őket beszerezni. Ami ezen kívül fontos, hogy legyenek céljaid, amelyeket meg szeretnél valósítani. Sikermágia esetén nem lehet csak úgy lenni, hogy majd csak lesz valahogy, konkrétan tudnod kell azt, amit akarsz. A sikermágia nem pénzmágia, de alkalmas pénzbevonzásra. A sikermágia több, mint a pénz, a siker egyenlő a híres flow élménnyel, azaz már egy fokkal közelebb visz a boldogsághoz. A pénzmágia inkább annak hasznos, aki valamit vásárolni akar, aki egyébként sikeres, csak nincs valamire elég pénze. Amennyiben úgy érzed, hogy többet is kereshetnél, hogy változást szeretnél a karrieredben, hogy szeretnél bizonyos dolgokat elérni az életben – akár tanulás terén -, akkor bizony egy sikermágia segíthet!

Ne csak pénzügyi terved legyen, hanem legyen arról is elképzelésed, mit is szeretnél elérni az életedben! Végeztünk már sikermágiát szerelemre is, ami igen jól működött. A családalapítás is egy út, ahol fontos a siker. Legyen benned egy komplex jövőkép és elképzelés, hogy mit is vársz te igazán a 2024-es esztendőtől, mi is az, amit ebben az évben el szeretnél érni. Fontos szabály: célok nélkül nem szabad mágiát végezni! Tudnod kell, mit is akarsz elérni. Írd le egy papírra, illetve azt is, milyen alapjaid vannak. Mondjuk a szerelemben ismered-e azt, akinél sikeres szeretnél lenni. Munkában azt, milyen szakmád van az adott pozíció eléréséhez. Tanulásnál vagy éppen sportban szintén nevezd meg a céljaidat!

Nézd meg ITT, hogy születési dátumod alapján mikor ragadhatsz meg sok pénzt!

A sikermágia 2024-re készül, de a céljaidnak túl kell mutatni egy esztendőn. Nem csak egy év az élet, nagyon fontos a folytonosság. Legyen képed a 2024-es esztendőről, de ha éppen nincs, akkor egy 2024-es jóslás tud majd ebben segíteni. Akár egy karmaelemzés is utat tud mutatni, amennyiben nem tudsz célokat megnevezni. Azért az esetek többségében tudjuk, mit akarunk, nem hiszem, hogy gond lenne a céljaid felvázolásával. A realitás fontos, de a gátlásokat és félelmeket el kell felejtened. Amennyiben jól határozod meg a célokat, amiben segítséget is kapsz, határ a csillagos ég! 

A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint tárcsáznod a 06 90 603 831-es számot (508 Ft/perc), kéred Violát, aki felvesz téged a szűkre szabott listára. 

A sikermágián csak bizonyos számban vehetnek részt, így érdemes minél hamarabb jelentkezned! A jósnő feltesz neked néhány kérdést, amelyek a mágiához kapcsolódnak. Aztán elmondja a rítus időpontját, illetve azt, hogy mit kell tenned az otthonodban, hogy a mágián aktívan részt vehess. Nem kell megijedned, nincs nehéz feladat, de ez titkos! Csakis azok csatlakozhatnak, akik időben tárcsáznak, és még jut nekik hely a 2022-re szóló sikermágián!  

Vonalunkon a legjobb mágusok végzik a legtitkosabb és leghatékonyabb pénz-, bőség-, szerencse- és szerelmi mágiákat. Neked melyikre lenne szükséged 2022-ben? Válassz és kérd, 24 órában elérhetőek vagyunk a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!