Asztro Klub telefonszámok
jóslás bankkártyás

Gabi

Kód: 985

Gabi asztrológus bemutatkozása:

Üdvözöllek, Gabi vagyok, asztrológus!

A spiritualistás és az asztrológia útján a 90-es évek elején indultam el. A fő területem, a hitvallásom, a hivatásom, hogy segítsek az embereken azokban a nehéz időkben, amikor a problémáikat nem tudják egyedül megoldani. 

Agykontroll tanfolyamot és számos más ezoterikus, önismereti, önfejlesztő tanfolyamot is elvégeztem: pl. számmisztika, NLP,  pszichodráma. Ezeknek a tanfolyamoknak köszönhetően olyan tudásra tettem szert amellyel, sokkal hatékonyabban tudok segíteni azoknak a személyeknek, akik hozzám fordulnak.

Tudásommal Neked is segíthetek, ha egy fontos döntést szeretnél meghozni, legyen az sorsdöntő vagy akár apró hétköznapi dolog. Segíthetek a pályaválasztásban vagy akár pályamódosításban vagy munkahelyváltásban.

Két ember horoszkópjának egyeztetésével akár azt is elmondhatom, hogyan jön ki egymással az adott két csillagjegy, legyen szó akár barátságról, munkatársak közötti kapcsolatról vagy házastársakról.

Sok szülő szemében a gyermeknevelés egy félelmetes dolog, hiszen számos ember van, aki fél, hogy esetlen nem a megfelelő irányba terelgeti gyermeke életét, a gyermek horoszkópjának ismeretében válaszokkal szolgálhatok ezekre a fojtogató kérdésekre is. A betegségek lelki okainak a feltárásában is segíthetek, ezáltal hatékonyabbá válik a terápia.

Üdvözlettel,

Gabi asztrológus kód: 985

Szeretettel várom a hívásokat a 0690603831-es  telefonszámon (508Ft/perc) 

vagy az ALAPDÍJAS számunkon, ami a 061 550 7323 -jóslási csomaggal

Telefonálhatsz külföldről is!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!


Gabi asztrológus heti beosztása:

Hétfőtől péntekig 11-15 óráig, illetve 22 órától 24 óráig.


Jóslási perceket itt rendelhetsz:

-Bankkártyás fizetéssel irány a WEBSHOP!

-Más fizetési móddal, hívd az Ügyfélszolgálatot a 061 550 73 15 számon!

TOVÁBBI JÓSOK