Asztro Klub telefonszámok
jóslás bankkártyás

Éva

Kód: 341

Éva jósnő bemutatkozása:

Üdvözöllek, Éva jósnő vagyok a 341-es kódról!

Életvezetési és spirituális tanácsadó vagyok, ez mellett még metafizika tréner- és oktató.

Főbb tevékenységi területeim:

cigánykártya, tarot és ji king kártyal, átok- és rontáslevétel, szerelmi mágia, bőség-, siker- és pénzmágia, termékenységi mágia, oldó rituálék, elengedési szertartások, csakra-hangolás, tértisztítás és harmonizálás, hangterápia, meditációs, relaxációs és vizualizációs technikák, kristályprogramozás, víz energetizálás használata.

Több, mint 20 éve foglalkozom ezotériával, a spiritualitás világával. A metafizikából tréneri és oktatói végzettséget szereztem, valamint életvezetési speciális tanácsadó képesítést a Metafizikai Akadémián. Valláspszichológiai és integrálpszichológiai végzettséggel is rendelkezem, amelyet a Szintézis Szabadegyetemen szereztem meg.

Életvezetési tanácsadóként segíteni tudlak a megingott önbizalmad helyreállításában, a lelki súlyok és terhek letételében – feldolgozásában, krízis helyzetek kezelésében, megromlott párkapcsolatok helyreállításában, vagy elengedésében. A szemléletfejlesztés, az önérvényesítés, a tudatos életvezetés, az asszertív kommunikáció, ezek segítségével elérhetővé válhat a pénzügyi stabilitás, a célkitűzések megvalósítása, a harmonikus, építő jellegű emberi kapcsolatok kialakítása, egy új, minőségi élet megteremtése.

Amennyiben szeretnéd tudatosabban és sikeresen irányítani az életed, elérni a céljaidat, megteremteni az anyagi bőséget és a pozitív változásokat a mindennapjaidban, hívj bizalommal!

Neked is segíthetek a negatív élethelyzeteket és a lelki fájdalmakat megszüntetni, és az emberi kapcsolatokat helyreállítani, valamint az egészséget lelki és szellemi harmónia elérését!

Ha a jövődre vagy kíváncsi, akkor a kártyáim segítségével meg tudom nézni, hogy mit hoz számodra.

Szeretettel várom a hívásokat a 0690603831-es  telefonszámon (508Ft/perc) 

vagy az ALAPDÍJAS számunkon, ami a 061 550 7323 -jóslási csomaggal

Szeretettel: Éva 341-es kódú tanácsadó

Telefonálhatsz külföldről is!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

Éva jósnő beosztása a 6. héten:

Hétfő:11 – 14 h 
Kedd:11 – 14 h 
Szerda:20 – 22h 
Csütörtök: 18 – 20h 
Péntek:11-14 h
 Szombat: 

Jóslási perceket itt rendelhetsz:

-Bankkártyás fizetéssel irány a WEBSHOP!

-Más fizetési móddal, hívd az Ügyfélszolgálatot a 061 550 73 15 számon!

TOVÁBBI JÓSOK