You are currently viewing A decemberi angyalhívás elképesztő lesz!

A decemberi angyalhívás elképesztő lesz!

Meghívó a decemberi angyalhívásra

Kizárólag az Asztro Klub vonalán elérhető program.

Szeretettel várunk Téged a decemberi angyalhívásra, ami most RENDKÍVÜLI lesz!

Úgy érzem, feltesszük az i-re a pontot és megkoronázzuk a 2023-as évet. Egy nagyon jó programot dolgoztunk ki, amit minden jelentkezőnek személyre szabunk. Szükség lesz a születési dátumra, és néhány szóban röviden el kell mondanod, hogy miben kérsz segítséget a 2024-es évben vagy milyen nehézséget szeretnél letenni.

Mi is az angyalhívás?

Mind tudjátok, minden hónapban EGY kijelölt angyalt hívunk az életünkbe, a tanácsát, az üzenetét hívjuk le azon az éjszakán, amikor az angyalhívás az adott hónapban történik. Ez mindig előre meghirdetett időpont. Ebben az évben kivételt is tettünk. Volt, hogy a helyzet úgy hozta, hogy bizonyos személyeknek két-három angyal segítségét kértünk egyidejűleg, és arra is volt példa, hogy mind a 4 főangyalt hívtuk. Ezt a tanácsadónk minden esetben megítéli. Az angyalhívásoknak fontos része az is, hogy a hívás, meditáció estéje előtt nagy vonalakban megismerjük az adott segítő angyalt. Vannak hívóink, akik ennek köszönhetően otthoni, saját kis angyallexikont készítettek már. Ezáltal, ha segítségre szorulnak, nem feltétlenül kell telefonálniuk, hiszen az angyallexikont fellapozva saját maguk is eldönthetik, kinek a segítségét kell kérniük és hogyan! Tehát, nem csak egy teremtő szertartást végzünk, hanem ez egy komoly tanulási folyamat is.

Nos, miért különleges a decemberi angyalhívás?

Ezen az éjszakán minden hívó mellé 12 angyalt rendelünk, akik a decemberi hónaptól jövő év novemberig mellettük lesznek. Értelemszerűen minden hónaphoz 1 angyal tartozik. Ehhez szükséges, hogy jelentkezéskor megadd a születési dátumod, ennek alapján a beavatott kolléga meghatározza a te személyes angyalaid. Lesznek főangyalok is, lesznek olyan hónapok, amikor esetleg több angyal is melléd kerül. Fontos, hogy ez a te sorsoddal, életeddel, ÉLETHELYZETEIDDEL van összehangolva. Az angyalok feladata, hogy vigyázzanak Rád és jeleket küldjenek a következő évben. Ezek lehetnek figyelmeztető jelek, amikor el kell kerülnöd egy veszélyes dolgok, de lehetne olyan jelek is, amik nagy szerencséhez vezetnek el téged.

Hogyan vehetsz részt az angyalhíváson?

Fontos, hogy a következő 4-5 napban kell jelentkezned. Mindenképpen csak te személyesen jelentkezhetsz, hiszen az angyal programot a te életedhez és annak függvényében aktiválják. Természetesen, ha most nincs lehetőséged hosszabb beszélgetésre, hogy felírj 12 angyal nevet, mert ez kötelező, akkor elég, ha csak elkezded, és a JELENTKEZÉSED leadod.

JAVASOLJUK, hogy normál díjas vonalon beszélj, úgy sokkal olcsóbban tudsz a tanácsadóval beszélni!

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23 amennyiben erre nincs lehetőséged emelt díjas vonalon érsz el minket azonnal: 0690603831 (508Ft/perc)

Szlovákia 0900 605 605 (1,6Eu/perc)

Ausztria +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod: www.asztroklub.hu/webaruhaz

  • a webshopban azonnal megrendelheted a perceket, DE, ha nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, akkor rendelj az ügyfélszolgálaton! 
  • Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15

SZUPER JÓ HÍRÜNK is VAN!

Most minden megrendelőnk 10 percet INGYEN ajándékba kap!

Add le a rendelést december 21-ig,  a 061 550 73 15 ügyfélszolgálati számon vagy https://asztroklub.hu/webaruhaz/ oldalon, bármelyik csomagot választhatod, mi 10 percet ajándékba adunk!

Bízunk benne, hogy a segítségedre lehetünk a jövő évben is!

Köszönjük a bizalmat, és most szeretnénk megköszönni MINDEN kedves hívónk, követőnk egész éves bizalmát, szeretetét és a pozitív visszajelzéseket!

Szeretnénk mindenkinek kellemes, békés ünnepeket kívánni!

Tudjuk azt, hogy a FELSZÍN alatt nem minden tökéletes. Tudjuk, hogy nagyon sokan magányosan vagy társas magányban töltik az ünnepeket, EZÉRT most is, mint MINDEN évben itt leszünk Veled.

Legkeresettebb kollégáink az ünnepi időszakban is elérhetőek lesznek, ha úgy alakul, hogy tanácsra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!