You are currently viewing Karácsonyi üzenet az Őrangyalodtól!

Karácsonyi üzenet az Őrangyalodtól!

Akármelyik angyal is legyen az őrangyalod, a karácsonyi üzenet mindenki számára ugyanaz.

És nagyon fontos!

Nem csak nekünk, embereknek kell összefognunk, itt a Földön. Az angyalok, őrangyalok is összefognak értünk, hiszen hatalmas szükségünk van rájuk.

Az angyali üzenetek az Ő sajátos nyelvükön érkeznek, így most nem szóról szóra fogjuk közvetíteni, hanem leírjuk a lényeget.

Nézd meg ITT, melyik angyalt hívd, ha gondod van!

Íme az őrangyalok üzenete Karácsonyra!

  • Elég hosszú ideig uralkodott a sötétség. Túl sokáig. Legtöbbször a gőg, a kapzsiság, a büszkeség, az erőszak győzedelmeskedett. Most minden erőnkkel azon munkálkodunk, hogy egy sokkal szebb élet jöhessen. 
  • A rég dédelgetett álmok mind elérhetővé válhatnak. A régen keresett pozitív érzelmeket mind megélheted. A folyton keresett harmóniát és békét megélheted.

Fontos feladatod, hogy Karácsonykor gyújts egy fehér gyertyát, s míg ég, szánj magadra 5-10 percet! Legyen csend és nyugalom, gondolj mélyen ránk, angyalokra és fogalmazd meg hozzánk kérésed. Mondd el, milyen életre vágysz, mi tenné teljessé az életed, mitől lennél tökéletesen boldog!

Mi mindig készen állunk neked segíteni, de ehhez kell a Te jóváhagyásod és konkrét kérésed is. Mi utat mutatunk, te pedig hallgass a szívedre, cselekedj és dönts aszerint!

Védőangyalod kér tőled valamit. Üzenetét ITT olvashatod!

Most egy olyan világ jön, amikor végre győzedelmeskedik a JÓ! Amikor megkaphatja mindenki azt, ami a sorsában benne van. Segítünk, hogy a karmád szerinti életet élhesd, mert ha sikerül rálépned a helyes útra, máris Te vagy a legnagyobb nyertes! A világ legszerencsésebb és legboldogabb embere.

Ne feledd, a legjobb dolgokhoz nem vezet könnyű út! Erős vagy! Legyőzöd a nehézségeket, magad mögött hagyod a negatív érzelmeket, és hagyod, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie! Mi itt állunk melletted, csak arra kérünk, ne gondolkodj túl sokat, inkább hallgass a belső hangodra, hiszen csakis az mond majd igazat!

Törekedj arra, hogy mindent szívből csinálj, légy nyitott, barátságos, kedves önmagaddal és másokkal szemben is! Kérj minket már most bátran, hogy az újévben sikerüljön minden kihívást, nehézséget leküzdened, és elérned szíved vágyait!

Áldott és bőséggel teli Ünnepeket kívánunk!

Szeretnéd tudni, hogy neked személyesen mit üzen az őrangyalod, vagy akár valamelyik elhunyt szeretted karácsonyra, esetleg 2024-re? Keresd fel a legjobb médiumainkat a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!