You are currently viewing Tarts velünk! Októberben is angyalhívás!

Tarts velünk! Októberben is angyalhívás!

Az októberi angyalhívás nem marad el! Átadjuk az angyali üzeneted!

Azok, akik követnek minket már figyelik és feljegyzik az angyalhívás dátumát! Az októberi hónapban a napfogyatkozás miatt egy kicsit későbbre tettük ezt a dátumot!  Október 18-án szerda éjjel lesz az októberi angyalhívás, ami két okból is különleges.

Egy elég nehéz időszakon vagyunk most túl, nehezebb energiák, tervek, tennivalók, ezért a megszokottól eltérően most 2 angyalt is hívunk. A résztvevőknek lehetősége van mindkét angyaltól üzenetet kérni, de természetesen ez nem kötelező. Amennyiben valaki csak az egyik angyaltól szeretne kérni, úgy is részt vehet az angyalhíváson.

Szeretnénk, ha minél többen átvehetnénk ennek a két angyalnak az üzenetét, ezért most az októberi angyalhívás alkalmából 10 percet ajándékba adunk minden vásárlónknak, bármelyik csomag vásárlása esetén!

A promóció péntekig, október 20-ig tart, viszont az angyalhívásra szerda estig lehet jelentkezni!

Perceket a https://asztroklub.hu/webaruhaz/ oldalon vagy a 06 1 550 73 15 ügyfélszolgálati számon rendelheted meg, ha te is szeretnéd a 10 perces ingyen jóslást.
Ügyfélszolgálatunk munkanapokon elérhető 8-16 óráig.

Az ingyenes 10 perces ajándék jóslást mindenkinek utólag írjuk jóvá. A promóció az oktüber 16-20-ig leadott rendelésekre vonatkozik!

Ne feledd, az angyalhívás egy személyre szabott egyéni szeánsz! Előre kell regisztrálni, ha részt szeretnél venni!

Várunk téged is, ha szeretnéd megtapasztalni ez a csodát!

Amennyiben kérdésed maradt, vagy már most szeretnéd megismerni a 2 angyalt, fordulj Violához vagy Lénához! Normál díjas vonalunkon is eléred őket, ami a 061 550 73 23 vagy tárcsázd emelt díjas vonalunkat a 0690 603 831-es számot (508Ft/perc)!