You are currently viewing Ismerd meg az angyalokat – a 4 arkangyal!

Ismerd meg az angyalokat – a 4 arkangyal!

Mihály 

Az angyal az egyik, ha nem a legerősebb arkangyal. Védőangyal, ezért a legtöbben kérik a segítségét, hiszen hatalmas ereje miatt képes szinte mindenhol ott lenni. A jó és a rossz erők felett is hatalma van. Igazi harcos angyal, aki legyőzte Lucifert. Segítségét bárki kérheti. A legtöbb angyalokkal foglalkozó szakember szerint Mihály arkangyal mindent hall. Ébersége hatalmas, így kérésed biztosan eljut hozzá. Ő a fény hercege, a Merkúr angyala, a védelmező. Segítségül hívhatod, ha viszályban vagy, és veled lesz az igazság. Hívhatod, bármilyen veszélyben is vagy. Nagy élet küzdelem előtt, sorsfordító pont előtt, segítségedre lehet. Mihály akkor segít szívesen, ha életedben vannak olyan pontok, ahol Te magad is segítesz másoknak. Amennyiben angyalmágia segítségét akarod kérni, Mihály arkangyal nagy lelki erőt követel meg az angyal mágiát végző szakembertől. A lelki erő mellett a legharcosabb főangyal a belső harci erőt is kiemelten fontosnak tartja. Alapos lelki gyakorlat szükséges ahhoz, hogy vele fel tudd venni a kapcsolatot. Éppen ezért nem árt a szakember! Mihály arkangyal hívásához különleges pecsét szükséges, ennek segítsége elengedhetetlen!  

Vedd fel a kapcsolatot Mihály arkangyallal! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508ft/perc), felkészült szakember, aki tud közvetíteni! Pontos kéréssel fordulj hozzá és tartsd be az utasításait!

Gábriel

Gábriel arkangyal a mennyek és Isten hírnöke. Ő a levegő ura, ő a hang és az igazság, mindig benned lakó remény. Sokan gondolják azt, hogy Ő a legismertebb angyal, bár szerintem már napjainkban Mihály népszerűbb. Ennek oka, hogy a filmekben gyakrabban kap szerepet Mihály. Ennek ellenére Gábriel sokkal jobban tud segíteni a hétköznapi gondok megoldásában, mint egy harcos főangyal. Ő mindig is szeretett útmutatást mutatni, hiszen Máriának is Ő jelent meg a Bibliában. Sokan azonosítják Őt Hermésszel vagy éppen Prométheusszal. Számtalan dologban lehet segítségedre. Angyalszekértőként sokkal inkább javaslom a vele való kapcsolatfelvételt, mint mondjuk Mihállyal. Miben is tud neked segíteni? Tud segíteni a karriered dolgában. Utat mutat szinte mindenben. Jóslatot kaphatsz tőle ajándékba, útmutató álmokat. Egyszer, ha megálmodod a lottó számokat, talán azt is Gábriel arkangyalnak köszönheted! A vele való kapcsolatfelvételhez különleges pecsét szükséges. Mellette fokozott lelki tisztaságra van szükség. Napokon keresztül még csak csúnyán sem szabad beszélned, gondolkodnod. Húst és állati eredetű ételeket sem fogyaszthatsz, amennyiben Gábriel arkangyallal akarsz kapcsolatban lenni!  

Úgy érzed, Gábriel segítségedre tud lenni? Akkor hívd Violát  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérd a segítségét az angyalmágusnak! Ő már felvette vele a kapcsolatot!  

Rafael 

Rafael arkangyal a gyógyító. Rafael az isteni szeretet erejével gyógyít. Helyreállítja a teremtés tökéletességét. Ő az angyal, aki képes fiatalodást hozni. Erejével nem csak gyógyulnak, hanem fiatalodás is érhető el. Régen az alkimisták egy része tőle próbálta kikémlelni a bölcsek kövének titkát. Az angyal pecsétek viszont feltörhetetlenek. Különösen igaz ez egy főangyal esetében. Rafael arkangyalt hívhatod a testi és lelki gyötrelmek esetén. Segítsége gyógyulást hoz. Segíthet másnak is, ha valakiért mondasz neki egy imát. Mikor gyorsabban szeretnél gyógyulni, ha céljaid tiszták, Rafael segíthet abban, hogy hamar felgyógyulj. Az angyalmágiához alaposan fel kell készülnöd! Rafaelt, ha biztosra meg akarod kérni valamire, az egészséged tisztaságával teheted meg. Szeresd úgy önmagad, tiszteld úgy önmagad, ahogy Rafael arkangyal teszi. Dohányzás, húsfogyasztás, vagy bármilyen káros szenvedélyed is legyen, Rafael nem fog megjelenni. Még az alkalomszerű alkoholfogyasztást sem tűri meg. Éppen ezért nagyon tisztán kell élnie annak a személynek, aki kapcsolatba akar lépni az arkangyallal!  

Vedd fel a kapcsolatot a gyógyító angyallal! Hívd a legjobb angyalmágust! Keresd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérd  az angyal üzenetét vagy segítségét, ha úgy érzed, segíthet neked! 

Uriel arkangyal 

Uriel a hit angyala, ő a remény! Képes erőt adni neked olyan helyzetekben, amikor teljesen reménytelennek tűnik minden. Sok hosszútáv futó, olyan sportoló, akiknek napokon át szükségük van a kitartásra, Uriel angyalt hívják segítségül. Csak nehéz helyzetben fohászkodj hozzá, csak olyankor, mikor már nagyon fogytán van az erőd. Bizonyos megpróbáltatások előtt is fordulhatsz Urielhez. Az angyal idézéshez viszont itt is nagyon felkészültnek kell lenned. Az angyalmágusok dolga a legnehezebb az ezotériában, hiszen az angyalok elvárásainak meg kell felelni ahhoz, hogy kommunikálhassunk velük. Uriel beavatása a természetben történik. Uriel ott lesz mindenben, figyeli a mágust, de csak a próbái után lehet vele kommunikálni. 

Hosszú útra készülsz? Nagy harcra, ami kitartást igényel tőled? Esetleg fel akarsz építeni valamit a semmiéből és úgy érzed, hogy nincs elég erőd? Kérd Uriel segítségét a beavatott szakértőnkön keresztül! Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), mondd el neki, miért kéred az angyal segítségét!  

Vedd fel a kapcsolatot a négy legerősebb arkangyal egyikével, vagy tudd meg, mikor és melyik angyal segíthet leginkább a problémáid megoldásában, céljaid elérésében! Egy angyali üzenet képes egy egész életet gyökeresen megváltoztatni! Hívd fel Marcus Mágust vagy Violát a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p)!