You are currently viewing Aurethiel – Beszélgetés az angyalokkal

Aurethiel – Beszélgetés az angyalokkal

Nem mindenki képes az angyalokkal való kommunikációra, de mindenki kérheti a fénylények segítségét. A fénylények közé tartoznak az angyalok és a tündérek is. Az angyalok természetfeletti lények, akik Isten mennyei udvartartását alkotják, énekeikkel dicsőítve Őt.

Az embereknek megfelelő csatornákat, illetve segítséget kell találniuk az angyalokkal való találkozáshoz. Ilyen többek között Aurethiel az 530-as melléken, aki angyali üzeneteket ad át, és angyali energiákat is tud közvetíteni a hozzá fordulóknak.

Olvasd el ITT Nero Domini Mester írását arról, miért is fontos előző életeink ismerete!

A túl bonyolult kérdéseket az angyalok nem tudják értelmezni, ezért fontos, hogy összetett kérdésekben Aurethielt hívjuk segítségül. Ő kapcsolatban áll az angyalokkal, megbíznak benne, elfogadják közvetítését. A pontos üzenethez, segítséghez, tanácsadáshoz ez elengedhetetlen.

Adott nehézségeinkre is megadják az angyalok a segítséget, bár azt fontos megérteni, hogy ők nem fogják helyettünk megoldani a problémát, hanem utat mutatnak a megoldás felé!

Aurethiel az Asztro Központ egyik kiváló szakembere, aki számtalan égi üzenetet közvetített már, szebbé és élhetőbbé téve ügyfelei életét. Az angyali energiák felhasználásával sokaknak segített már a párkapcsolati, munkahelyi és anyagi problémák megoldásában, a családi vagy lelki egyensúly, harmónia helyreállításában. Egy csakratisztítás, melyet szintén kérhetsz tőle, abban segíthet, hogy ezentúl tisztábban érzékelhesd a jeleket és fogadhasd Te magad is angyali üzeneteket, pozitív energiákat.

A segítség kérésnek nincsenek szabályai, azok mindig személyre szabottak!

Párkapcsolat, pénzügyi gondok, munkalehetőségek, szerencsejáték tippek, esetleg hivatalos ügyek, ingatlan eladás – legyen bármilyen problémád is, az angyalok megmutatják neked is a helyes irányt, csak merj feléjük fordulni! 🙂

Aurethielt az 530-as kódon, 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc) tudod elérni, bármelyik délután vagy estefelé. A nap legnagyobb részében elérhető, hogy minél több embernek segíthessen az égi útmutatással!

Ma válaszd ŐT, és az angyalokat!