You are currently viewing Nero Domini: Az előző életekről

Nero Domini: Az előző életekről

Szeretettel köszöntelek, Nero Domini vagyok, a közismert mágus! 

Műsoraimban gyakran beszélek az előző életekről és azoknak a fontosságáról. El kell hinnetek nekem, hogy az, ami a jelenünkben van, kapcsolatban áll a múlttal. Számít a szerencse és a szerelem szempontjából is, hogy előző életünkből mit is hoztunk magunkkal.  

 

Az ügyfeleim és köztem, akarva vagy akaratlanul, egy lelki kapcsolat alakul ki. Képes vagyok meglátni azt, hogy mit is hoztunk magunkkal előző életünkből. Lelki társam is így találtam meg! A sorsunk egy csapásra megváltozhat, ha képesek vagyunk oldani az előző életeink bajait. Nagyon sokszor hozunk magunkkal olyan fájdalmat, olyan negatív élményeket, amelyek rossz hatással lehetnek sorsunkra. Hiába lenne jó a karmád, ha az előző életedben elszenvedett fájdalom még hatással van rád. Éppen ezért szoktam ezzel a területtel sokat foglalkozni műsoraimban. Az oldások sokszor hozhatnak komoly és pozitív sors változást. Boldogtalanból lesz boldog, szegényből pedig jó módú és sikeres ember.  

Sokszor nem csak traumákat hozunk magunkkal, hanem valami mást is. A régi korokban, erős rontásokat tudtak a fekete mágusok alkalmazni. Sokszor találkozom olyan helyzettel, hogy ügyfelem gondjait egy előző életéből hozott rontás okozza. Ilyenkor teljesen más módszerrel kell küzdenünk. Más típusú levételre van szükség, mint egy hétköznapi rontással szemben. Az ilyen rontások nem csupán szegénységet okoznak, hanem boldogtalanságot is! Ezektől a rontásoktól bármikor megszabadulhatsz, ha van rajtad, persze nem egyszerű. Sok kollégámmal dolgozom együtt, azért, hogy az ilyen átkokat le tudjuk venni.  

 

Marcus Mágus kollégám kifejezetten szakosodva van ezekre az oldásokra. 

Természetesen a normál díjas vonalunkon is elérheted őt. Egyeztetni fog veled egy időpontot és együtt feloldjuk rólad a magaddal hozott ártó erőket! Keresd fel őt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), segít megszabadulni az életeken át tartó rossztól!  

 

Sok bajt okozhatnak a szellemek is, akik több életen keresztül követnek minket. Ezek rendkívül veszélyes szellemek, többnyire fekete árny alakban jelennek meg. Az előző életek tisztítása, illetve ellenőrzése miattuk is fontos. Talán ők a legveszélyesebbek, akik sorsodra bajt hozhatnak! Amennyiben ilyet bármelyik kollégám tapasztal nálad, értesíteni fognak róla. Fontos tudnod, hogy minden kollégámnak megtanítottam ezeket helyzeteket kezelni. Így képesek arra, hogy a sorsod felszabadítsák előző életeid ártó terhei alól. Ebben a témában bárkit hívsz, jelzik majd nekem a tapasztalataikat. Sokszor olyan erőkkel kerülünk szembe, ahol csak együttesen vagyunk képesek küzdeni érted és másokért, hogy sikeres és boldog lehess még ebben az életedben!  

Várunk: 0690603831 (508Ft/perc)!

Nero Domini