You are currently viewing Így üzennek elhunyt szeretteink!

Így üzennek elhunyt szeretteink!

Maga a halál nem rossz, azaz része az életnek, de a fájdalom, ami szeretteink elvesztésével jár, az sokszor szívbemarkolóan nehéz és érthetetlen. Gyakran még az utolsó szavakat sem kaphatjuk meg, olyan hirtelen következik be a vég. Ilyenkor a legrosszabb, ilyenkor várjuk azt, hogy üzenetet kapjunk, ami sokszor elmarad. Az is előfordulhat, hogy túl sok jelet kapunk, ami miatt a tényleges üzenet elvész. Most pár dolog leírásában segítségedre szeretnék lenni, hogy el tudd dönteni, melyik is a valódi üzenet.

Szerezd be valamelyik tárgyat EZEK közül, hogy védett lehess a negatív energiákkal szemben!

Elhunyt szeretteink hatalmas tudás birtokában vannak. Bizonyos lehetőségük van, hogy üzenjenek számunkra, de ez nem mindenki számára adatik meg. Nem jutalmazás kérdése ez, hanem arról van szó, ha nem kapsz üzenetet, éppen ez benne az üzenet. Akkor nem akar sehová sem vezetni téged az, akit elvesztettél, mert tudja, bármilyen módon is avatkozik a sorsodba, annak jó vége nem lesz. Aki viszont sok üzenetet kap, azt vezetik valahová, számára irányt és utat akarnak mutatni az üzenetek a túlvilágról.

Az üzenetek sokszor érkezhetnek álmaidon keresztül. Ezt a legnehezebb eldöntened, hogy valódi üzenetet kaptál, vagy csupán álmodtál. Nagyon nehéz kérdés ez, érdemes álomfejtésben jártas szakértőt keresned, hogy el tudd ezt dönteni. Sokszor üzenhetnek szeretteid nevében olyan szellemek álmaidban, akik a közeledbe akarnak férkőzni. Velük nagyon óvatosnak kell lenned. Az álmokon keresztül érkező üzenetekben mindig a plusz információt keressük. Azokat a dolgokat, amelyeket üzenet nélkül nem tudhattál volna. A halál utáni kommunikáció egyik ismérve, hogy mindig van egy jel, ami arra utal, hogy ez bizony valódi kapcsolatfelvétel.

Álomfejtésben a legjobbakat nálunk találod meg! Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj álomfejtést, ha bizonytalan vagy álmoddal kapcsolatban!

Az álmok nem érnek véget a te álmaiddal. Figyelj más álmaira is, a családban, de akár a baráti körben is. Sokszor megdöbbent, hogy milyen előrelátással kap valaki üzenetet. Egy dolog biztos, ha üzenni akarnak neked, az üzenetet meg fogod kapni. Figyelj arra, ha egy olyan valaki mesél az álmáról, aki szintén ismerte az elhunytat! Sokszor neked szóló üzenet lehet az álomba kódolva. Ilyenkor nagyon egyértelmű, hogy kapcsolatfelvétel történt. Az álmot mesélő személy sokszor nem is tudja, hogy éppen egy üzenetet adott át neked. Maradjon is meg a titkodnak, ha ilyen történik, mert ezek az üzenetek személyesek!

Ellenőrizd le ITT, van-e kóbor lélek a közeledben!

Elhunyt szeretteink számtalan jelet hagyhatnak számunkra. Gyakori a hajszál jelenség, amit bizonyos helyen találhatunk meg. Sokszor az ebédlő asztalnál, ahol ülünk, vagy éppen az íróasztalon, ahol dolgozni szoktunk. Egy hajszál az asztalon, először még lehet véletlen, talán másodszor is, de amikor sorozatos, akkor bizony itt az üzenet. Jelentése, hogy tesz érted, segít neked abban, hogy sorsod jól alakuljon. Figyel rád és próbál a boldogság útjára terelni. Nem minden esetben hajszálról van szó, de egy biztos, hogy apró dolog, ami csak neked szúr szemet. Ha ilyen dolgot tapasztalsz, sose ijedj meg!

Az illatok sokszor jelennek meg. Nagyon sokan számolnak be arról, hogy az elhunyt illatát érzik maguk körül. Ez valóban így is van, agyunk érzékeli a szaglóreceptorok segítségével elvesztett szerettünk parfümét, illatát. Ez közelebbi kapcsolat esetén szokott megtörténni. Többnyire akkor, ha valaki a párját veszti el. Orrunk csalhatatlan, az illat ott van. Más nem fogja rajtad kívül érzékelni, az üzenet csak neked szól. Ilyenkor azt üzeni neked, hogy veled van, szeret és sosem felejtitek el egymást. A sosem, azt jelenti, hogy túl az életen! Ezek a dimenziók számunkra nehezen foghatóak fel. Az üzenetek a túlvilágról olyan módon segítenek, amelyek a hétköznapi ember számára érthetetlenek. Éppen ezért érdemes mindig szakértőt keresned.

Keresd bizalommal Marcus Mágust vagy Violát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/min), kérj segítséget a legjobb túlvilág szakértőktől, ha furcsaságokat tapasztalsz! Vagy csak ha egyszerűen jól esne egy konkrét, személyre szóló üzenet eltávozott szerettedtől! 24 órában elérhetőek vagyunk.

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Ausztriából is elérhető!

  • 06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!