You are currently viewing 10 tárgy ami megvéd a negatív energiáktól

10 tárgy ami megvéd a negatív energiáktól

A rontás valahogy újra divat lett. A világ negatív irányba változik, csupán a technika fejlődik napról-napra. Az ember viszont nem képes létezni az univerzális erők nélkül, bárhogy is tagadják sokan azok létezését. Ott van benned a hit, ott van benned a kulcs és az erő ahhoz, hogy több lehess, mint korunk elanyagiasodott embere. Addig viszont, míg hétköznapi gondokkal és bajokkal kell küzdened, sajnos sebezhető vagy. A negatív energia, átok, vagy bármilyen más sötét erő könnyedén érhet el. Védelem viszont van, ami nem olyan bonyolult. Itt van tíz tárgy, amelyek könnyedén elérhetőek és képesek védeni a rontásokkal szemben.  

Piros cérna

A rontások és átkok ellen hatékonyan védhet a csuklódon egy piros cérnakarkötő. Sokan hordanak ilyet, amely minél finomabb cérnából és minél sűrűbb szövéssel készül, annál erősebb!

Gyertya

Gyertya a tüzet idézi fel, fényt varázsol a sötétségbe. Az egyik leggyakrabban használt mágikus eszköz. Jó a védelem, de csak amíg ég a gyertya. Ha azt érzed, ólálkodik körülötted egy szellem, talán egy gyertya is el tudja űzni. Érdemes kegyhelyeken, zarándokhelyeken vásárolni a felszentelt gyertyákat.

Hívd Violát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj egyszerű és beavatott gyertyamágiát, ha azt érzed, van valami körülötted!  

Különböző színű szalagok

Nepálban és Tibetben szokás a színes szalagokkal való díszítés. Az okkult hagyomány talán ezért tartja a színes szalagokat hatékony eszköznek a rontás és negatív energia ellen. A fekete szalag kivételével minden szín védelmet adhat. Érdemes igazi selyem szalagokat alkalmaznod, ha hathatós védelmet szeretnél.

Tiszta energiákkal könnyen mehet a pénzbevonzás is. Használd a legtutibb módszert ITT!

Sólámpa

A só már régóta hasznos eszköze a mágusoknak. Különösen azoknak, akik gonosz erők ellen harcolnak. A lámpa és a só kombinációja a sólámpa, amely sok otthonban megtalálható. Célja a gyógyítás, hiszen a só jót tesz a levegőnek. Másik haszna viszont az, hogy a szellemek sem bírják elviselni.

Füstölők

A füstölők nem csak jó illatot varázsolnak az otthonodban, hanem alkalmasak a ház tisztítására is. Érdemes szakembertől tanácsot kérned, mielőtt otthonod tisztításába kezdesz.  

Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, milyen füstölők segíthetnek neked leginkább!

Szentképek

Gyakoriak, de igazán csak a régebbi képek vagy az igaz és tiszta hittel rendelkező művész alkotásai védenek. A kegyhelyeken, zarándokhelyeken beszerzett szentképeket érdemes felszenteltetned.  

ITT megtalálod a legjobb bőségbevonzó szöveget!

Szent feszület

Számtalan formája van. A legolcsóbb és az egyik leghatékonyabb védelem. A fa feszületek védenek, a műanyagok és az ismeretlen fém feszületek kerülendők. Ezért nem mindegy, milyen feszület tündököl otthonodban. Egy régebbi felszentelt fa feszület akár a démonokat is képes elűzni, nemcsak a rontástól véd meg.

Szentelt Szent könyvek

Számtalan történet kering arról, hogy a Biblia önmagában is véd a sötétséggel szemben. Ez leginkább akkor igaz, ha felszentelt Bibliáról van szó. Más vallások szent könyvei is védenek, amennyiben az adott vallások papjai megáldották a könyvet.

Tibeti hangtál

Egy áldott hangtál, mint például Nero mesteré, nagyon hasznos eszköz lehet. Tény, nem mindenki rendelkezik ilyen eszközzel otthon, de ha valaki nagyon szeretne, akkor be tud szerezni egy ilyen tálat. Hangja törheti az átkokat és rontásokat, elűzheti a szellemeket és harmóniát teremt.

Régi csengő

A régi csengők, kolompok a neosámánizmus egyik kedvelt eszköze. A régi kolomp és csengő hatalmas erővel bír. Segítségével minden rossz elűzhető. Ha van ilyen a családi örökségedben, mindenképpen tartsd az otthonodban! Igazi mágikus tárgy ez, amely gyakran még értéket is képvisel!   

Úgy érzed, hogy negatív vagy gonosz erők uralkodnak az életed felett, mert van olyan életterület, amelyben egyszerűen nem tudsz továbblépni? Vagy teljes az elakadás akár mindhárom fő életterületeden? 

Egy tisztítás és egy védelem nagyon sok gondodat megoldhatja: beindulhat a pénz- és bőségáramlás, a siker, a szerencse, és a szerelem is.

Keresd bátran Violát vagy Marcus Mágust a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), segíthetnek neked is, mint már oly sokaknak!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Ausztriából is elérhető!

  • 06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!