You are currently viewing Mi vár Rád Májusban?

Mi vár Rád Májusban?

Lássuk, mit tartogat számodra május – az ígéret, a kiteljesedés és a szerelem hava!

Tavasszal nem csak a növények kapnak új erőre, hanem Te is. Május kiált a szabadságért, a feltöltődésért, ne érd be a minimummal! Mindent beteljesíthetsz, hisz az Univerzum neked is megteremtheti a bőséget, szerelmet és a sikert, csak megfelelő iránymutatás szükséges hozzá.

Ezt az iránymutatást ITT most meg is találod!

Ha még nem söpörted le magadról az elmúlt hónapok porát, most van rá lehetőség, hogy kilépj a monoton, szürke hétköznapokból, és cselekvésre késztesd magad, ha a környezeted erre nem képes. Májusban merész energiák munkálkodnak. Mondani szokás, szerelem van a levegőben, és ez nem véletlen. Nem csak a fák, a legelők élednek újjá, hanem a leülepedett érzések is. Engedd beáramlani őket a lelkedbe, engedd, hogy szikrát szórjon és új tüzet lobbantson valaki vagy valami iránt! Légy nyitott ezekre az érzésekre, amik olyan ízt adnak neked és az évednek, amire szükséged van!

EZ a mantra segít vágyaid elérésében!

Május erői új lehetőségeket hoznak minden területre. Ha épp nem a szerelem az, amire most szükséged van, akkor koncentrálj arra a területre, ami szintlépésre szorul. Az 5-ös szám a kitartást szimbolizálja. Érdemes a régi rossz szokásokat lecserélni, amik egy helyben tartanak. Keress új hobbit, ami pozitivitással tölti meg a mindennapokat! Kezdj el egészségesen táplálkozni, akár sportolni mellé, ezáltal új embereket ismerhetsz meg, új energiákat hozhatsz be az életedbe!

A végére hagytuk a legjobbat! Május a legszerencsésebb hónapok egyike! Ne halogasd tovább a nagy tervek beteljesítését! Eleget dédelgetted már, felnőttél a feladatra, hogy beteljesüljön! Kell a befektetett munka, de most minden együtt áll ahhoz, hogy sikerre vidd.

Május szerencsenapjai: 3, 9, 13, 15, 21

Május színei: zöld, barna, rózsaszín

A májusi hónap üzenete: Vagy te lovagold meg a hullámokat, vagy ők téged.

A hónap kristálya: smaragd 

Várunk a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), ahol a leghatékonyabb beteljesítő mágiákkal segíthetünk, hogy végre megélhesd az álmaid! 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!