You are currently viewing Egy gyors olvasó varázslat a bőségért

Egy gyors olvasó varázslat a bőségért

Az olvasó varázslat a legegyszerűbb otthon végezhető mágia. Ilyen avatott szöveget ingyenesen még soha egy mester sem bocsátott ennyi ember rendelkezésére. Sőt, pont az a lényeg, hogy minél többen végezzék el. Gondold el, ha utánad elvégzik még ezren, akkor te ezerszeres energiákat fogsz kapni a bőség és szerencse bevonzására! Egy egyszerű ingyenes mágia is lehet rendkívül hatékony. Egy próbát megér, ne hagyd ki ezt a lehetőséget! 

Az olvasó varázslathoz nem kell mást tenned, mint elolvasnod a leírt szöveget és követni a rövid utasításokat.

Először is, gyújts meg egy gyertyát vagy egy mécsest, vegyél három mély lélegzetet. Aztán olvasd fel az alábbi rövid szöveget, majd oszd meg a varázslatot másokkal is! Minél többen végzik el a megosztásod után ezt a varázslatot és osztják meg, annál nagyobb erő hat rád! Ezért nagyon fontos osztanod!  

Járj utána ITT, hogy az arkangyalok hogyan segíthetnek neked a bőség megteremtésében!

  • Gyújts meg egy mécsest s tedd magad elé!
  • Aztán három mély lélegzet után ezt olvasd fel: 

Bőség és szerencse hívás 

Szófia, egykor kezdet voltál, mindennek ősanyja. Tőled ered az élet, tőled ered a bőség és a szerencse. Te voltál az első tűz, amely a létezést teremtette. Elismerem műved, elismerem, hogy bőséged maga az élet és a boldogság. Tűz előtt kérem, tűz előtt kívánok elődömnek s tűz előtt fogadom el tőled, a bőséget és szerencsét az életembe!  

A megosztás után elnyomhatod a gyertyát. 

A Mester utószava: 

Szükségünk van az égiek segítségére, ezért adtam ezt az egyszerű és otthon végezhető ingyenes mágiát. Nem szólhat minden a pénzről. Illetve hitet szeretnék adni azoknak, akik csak kipróbálják, hogy működik-e! Nevem nem fedem fel, de lehet már beszéltünk is a vonalon, vagy valahol máshol.Életed ezentúl legyen boldog és áldott! Remélem a mágiám segítségedre lesz! Namaszté!  

Figyelmeztetés:  

Ez valódi mágia. A szavakat avatott mesterünk írta! Tisztelettel, óvatossággal és átéléssel végezd el! Ha bármilyen furcsaságot tapasztalsz a mágia elvégzése utáni hetekben, keress egy szakértőt! 

Ebben az esetben hívd Violát vagy Aurethiel a 0690603831-es számon (508Ft/perc), ők be vannak avatva az olvasó mágia titkaiba!  

Tudd, minden hatékony mágia jár némi kockázattal. Nincs olyan mágia, amiben ne lenne némi kockázat. Tapasztalatom szerint, 100 emberből kettőnél történnek a mágia után furcsaságok. Ez egy viszonylag biztonságos rítus! Tisztelettel és tudatossággal olvasd a szöveget s vedd komolyan a megosztást!