You are currently viewing A nagy tavaszi pénzhoroszkóp 2020!

A nagy tavaszi pénzhoroszkóp 2020!

KOS

Különösebb javulást most nem várható a pénzhoroszkóp szerint. Nem tesz jót neked és a pénzednek sem tavasszal, ha engeded magad felbosszantani. A legnagyobb kihívás számodra a higgadtságod megőrzése lesz, amit maximálisan a javadra fordíthatsz, ugyanis áprilistól olyan zseniális ötletek juthatnak így az eszedbe, amelyek akár hosszútávon gazdaggá is tehetnek. Keresd fel Megmondót a 0690603831-es számon (508Ft/p), kérj pénzügyi előrejelzést az évre, hogy a lehető legjobban alakulhasson minden!

BIKA

Kiegyenlítettebben alakulnak a pénzügyeid, mint az év legelső hónapjaiban. Ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhetsz, és a pénz magától jön. Egy ideig úgy tűnhet, nincs eredménye a munkádnak, és hiábavaló a törekvés. De tudd, ez csupán átmeneti! Már áprilisban elégedetten figyelheted meg, hogy nő a bevételed. Hívd fel Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/p), mert ad neked olyan tavaszi pénzkódot, ami hamarosan több milliót is bevonzhat neked!

IKREK

A pénzhoroszkóp olyan kiadást mutat, amit nem kerülhetsz el, de csökkentheted, ha utánajársz a dolognak. Ez lehet javítás, garancia, biztosítás, részletfizetés, akármi, a lényeg, hogy ne kapkodd el! Többletbevételre május vége felé számíthatsz, de akkor ne kezdj el ész nélkül költekezni, mert hamar elfogy a pénzed! Szeretnéd, ha vége szakadna a nélkülözésnek? Akkor hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/p), kérd a tavaszi sorsfordítást!

Nézd meg ITT az éves pénzhoroszkópod is! Több csillagjegynek igencsak ígéretes!

RÁK

A tavasz a befektetés ideje számodra a pénzhoroszkóp szerint. Olyan dologra kellhet költened, amit szíved szerint nem fizetnél ki, de vagy muszáj, vagy illik, vagy valami okból nem úszhatod meg. Idővel megérted, hogy az a pénz, amit olyan nehezen adtál ki, valójában életed legjobb befektetése volt. Nehéz előre meghatározni, hogy pontosan mi ez, mert egyénileg nagyon eltérő. Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/p), megnézi neked a részleteket!

OROSZLÁN

Nem leszel elégedett magaddal és a pénzügyeid alakulásával 2020. tavaszán, pedig valójában nem lesz okod ilyesmire. Egy csodás bolygóháromszög szerencsés időszakot szimbolizál. Úgy tűnik, hogy elégedetlenséged valódi oka a türelmetlenség. Bár nem sürgeted az időt, de úgy érzed, csak egy helyben toporogsz. „Türelem rózsát terem” – most tényleg így lesz! Hívd fel Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/p), tudd meg, mekkorát is arathatsz most a türelmeddel!

SZŰZ

A tavasz egyfajta vizsga lesz a számodra a pénzhoroszkóp alapján. Meg kell mutatnod, hogy megtanultál bánni a pénzzel. Könnyű ezt mondani, de majd a hétköznapok tesztelnek. A bolygók mutatnak olyan költségeket, amelyeket nem úszhatsz meg. Ez több kisebb összeg, ami nem a mindennapi kiadás kategóriába tartozik, és éppen ezért lesz fárasztó. Ezek után félve gondolsz a nyárra – nyaralásra, utazásra. Pedig nem kell, mert a szerencse veled lesz, május közepe felé nagyobb összeget is nyerhetsz. Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/p), megnézi, hogy min!

MÉRLEG

Ezekben a hónapokban te leszel a legjobban meglepődve, hogy mennyivel fegyelmezettebben bánsz a pénzzel. Megváltozik a pénzhez való hozzáállásod. Ennek köszönhetően valamiféle tartalékot is képezhetsz, év végére akár komolyabb összeget is összegyűjthetsz. Közben jöhet azért váratlan kiadás május közepe felé. Szeretnéd stabilabb alapokon tudni a pénzügyi helyzeted? Akkor hívd Edit Jósnőt a 0690603831-es számon (508Ft/p), angyalmágiája a pénzért, megváltoztathat életedben mindent!

SKORPIÓ

Önfegyelemre és józanságra lesz szükséged, ha tavasszal nem akarsz mínuszba kerülni. Valószínű, hogy többet kell költened az otthonodra, vagy a szüleidre, gyermekeidre. Sosem mérlegelsz, ha róluk van szó, most se tedd! Április végétől döbbenetes dolgot mutat a pénzhoroszkóp. A csillagok új szintet nyitnak meg neked anyagi szempontból! Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/p), megnézi neked a részleteket, hogy ne mehess el a nagy szerencse mellett!

NYILAS

Tavasszal olyasmit engedhetsz meg magadnak, amit eddig nem tudtál, vagy nem mertél. Március vége vagy április eleje felé a pénzhoroszkóp többletbevételt, vagy a vártnál jóval kedvezőbb anyagi mérleget mutat. Ezen felbátorodva elgondolkozol, hogy valami nagyobb értékű dolgot megvegyél, esetleg befizess rá. Meg is érné! Nincs sok időd a gondolkodásra! Hívd Andynát a 0690603831-es számon (508Ft/p), kérj nyerőszámokat mielőbb!

BAK

Új értelmet nyerhet a bőség fogalma tavasszal csillagjegyednek. Összeszedettség és hatékonyság jellemez, jelentősen vastagodhat a pénztárcád. Ez a pár hónap anyagi biztonságot, stabilitást ígér. Semmi sem történik magától: sok éved van benne, hogy végre szüretelhess. Azt sem szabad elfelejtened, hogy Jupiter, a te bolygód, az a nagy szerencse bolygója, vagyis szerencsés leszel, szinte egész évben. Kérj védelmet, hogy semmi gond ne jöhessen közbe, hívd Boszi Katát a 0690603831-es számon (508Ft/p)!

VÍZÖNTŐ

Ragyogó időszak vár rád a pénzhoroszkóp szerint. Igaz, eleinte ebből mit sem fogsz érzékelni. Sőt, azt tapasztalhatod, hogy folyton ki kell adnod olyan pénzt, ami nem volt betervezve. Majd április 20-a után hirtelen megnőhetnek a bevételeid. Kérdés, hogy vajon mennyire lesz tartós mindez? Érdemes azért takarékoskodnod, mert nincs az a pénz, ami nem fogy el. Akár be is biztosíthatod magad hosszú távra. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/p), kérd a  mágiát, jegyednek a leghatásosabb most tavasszal!

HALAK

Érzed, hogy meg kell húznod a nadrágszíjat, tisztában vagy vele, hogy nem nagyon költekezhetsz. Komolyan elkezdesz spórolni, és igazad is van, a tavasz a tartalékképzés időszaka jegyednek. Semmi extra kiadást ne tervezz! A kötelezők kifizetése után minden forintot tegyél félre, amit csak tudsz. Szerencsére később nem kell mindent megtagadnod magadtól, mert május végétől előléptetés, fizetésemelés várhat rád. Menj akár biztosra, kérd a sikermágiát, hogy megállíthatatlan lehess! Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/p)!