You are currently viewing Égi jelzések: Erre figyelmeztet az asztrológus!

Égi jelzések: Erre figyelmeztet az asztrológus!

Az asztrológus nem csak negatív dolgokra figyelmeztet! 

Nem kell rosszra gondolnod, világvége jóslatra vagy hasonlóra. Az asztrológia a lehetőségeidre hívja fel a figyelmet, pontosabban arra, hogy ne menj el a változás és a szerencsés fordulat mellett. Az asztrológus körbe jár most minden témát: Pénz, szerelem, munka, kapcsolatok.

Fontos asztrológiai események közelednek

Hamarosan itt az újév! Az asztrológiai újév az időszak, amikor az égitestek energiái új irányba fordulnak, és ezáltal új lehetőségek, kihívások és változások jelentkezhetnek az életedben. Az idei év különösen ígéretesnek tűnik, mivel a Nap a Kos jegyébe lépve lendületet és dinamizmust hoz a mindennapokba. Ez az időszak arra ösztönözhet téged, hogy merészebben vállald az új kihívásokat, és megvalósítsd a céljaidat.

A Vénusz és a Mars harmonikus kapcsolata a Nyilas jegyében további lendületet adhat az érzelmi és szerelem területén, így kedvező időszak lehet a kapcsolatok elmélyítésére vagy új románcok kibontakozására.

Ugyanakkor a Szaturnusz és az Uránusz négyzetkapcsolata figyelmeztet arra, hogy váratlan kihívások és változások is jelentkezhetnek az életedben. Fontos lesz rugalmasnak lenned és alkalmazkodóképességet mutatnod az új körülményekhez, még ha nem is tetszenek neked.

Egy fontos tanulási időszak is elindul! 

A Jupiter átmenete a Halak jegyébe további spirituális fejlődést és belső békét hozhat az életedbe. Ez lehetőséget adhat arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat a belső önmagaddal és megtaláld az életed értelmét és célját.

Mindenképpen javaslom, hogy nyitott szívvel és tiszta szándékkal fogadd az előtted álló időszakot, és bátran lépj előre az álmaid felé! Tájékozódj körültekintően és ne mulassz el lehetőségeket!

Hogyan segít az asztrológus?

Ha bármi kérdésed van és szeretnél személyre szabott asztrológiai jóslatot, vagy szeretnél részletesebben információt kérni a figyelmeztető jelekről, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Sokkal olcsóbban
tudunk beszélni NORMÁL díjas vonalon!

Normál díjas vonalunk:
061 550 73 23

Emelt díjas vonalunk: 0690603831 (508Ft/perc)

Ausztria: +43 720022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

NORMÁL DÍJAS jóslási
csomag ajánlatainkat itt találod – WEBÁRUHÁZ!
* a webshopban azonnal megrendelheted a perceket.
Amennyiben nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, rendelj az
ügyfélszolgálaton!
Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15
Email:
[email protected]

Szlovákia: 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
Románia: 0903 760 611 (1,56Eu/perc)