You are currently viewing Találd meg az igaz szerelmet és megváltozhat az életed!

Találd meg az igaz szerelmet és megváltozhat az életed!

Marcus mágus vagyok!

Sokan jól ismertek már a vonalunkról. Most megosztok veletek pár gondolatot a szerelmi mágiáról.

A legtöbben napjainkban nem vállalják fel érzelmeiket. Az emberek a látszatnak élnek, nem pedig úgy, ahogy szeretnének. Olyan párok vannak, akik egymás mellett élnek, de szerelem nincs köztük. Meglehet, hogy éppen a Te kiszemelted is szenved egy rossz párkapcsolatban, miközben veled boldog lehetne. Még az érzelmei is megvannak, de fél lépni, mert sokat veszíthet. Sajnos a legtöbbet az veszíti, aki nem boldog. Nem csak veszít ebben a harcban, hanem mindenki más is! Éppen ezért élni, párkapcsolatban lenni azzal kell, akit ténylegesen szeretünk. A szerelmi mágia ebben segíthet.

A szerelmi mágia nem a másik fél befolyásolása vagy manipulálása. Inkább telepátia, amely a meglévő érzelmeket erősíti fel. Csak akkor működik, ha a kiszemeltedben meg vannak az érzelmek, vagy legalább azoknak a csírái. A legtöbb ügyfelem, akiket segítek ilyen mágiával, az hölgy. Ez nem véletlen, mert férfi észjárással egy férfi tud gondolkodni leginkább. Tudom, mi az, amit erősíteni lehet egy férfiban ahhoz, hogy a meglévő és felerősödő érzéseit végre vállalja, tegyen értük, így értetek is! Jó pár kapcsolatot sikerült már ilyen módon támogatnom, segítenem. Neveztek el rólam gyermeket is az egymásra talált párok. Mivel csak akkor működik, azaz akkor szabályos a mágia, ha vannak érzelmek, így mindig megvizsgálom azt, hogy kinek is szükséges.

Amennyiben a kiszemeltedben ott van az érzés, legyen meglévő kapcsolata vagy bármilyen élethelyzete, a szerelmi mágia elvégezhető. Alaposan megvizsgálom azt, hogy etikus-e, mert nem minden élethelyzetbe szabad ilyen módon beavatkozni. Csak is akkor, ha egy rossz házasságban, egy rossz kapcsolatban szenved a kiszemelted vagy éppen független. Így elvégezhető az a titkos rítusom, az a különös meditáció, amelynek segítségével hatással lehetünk a másik félre. Nem árulok zsákba macskát! Nem mindig működik, de ha igen, akkor ennyit megér a boldogság.  Mielőtt belekezdek egy ilyen rítusba, alaposan megnézzük a kártyát, hogy mit is mondanak a lapok!

Amennyiben meg van akadva a szerelmi életed, keress a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc), kérd a szerelmi mágiát! Azt a szerelmi mágiát, amely a kiszemelted érzéseit erősítheti, így lesz bátorsága és ereje végre lépni feléd, ami akár a közös boldogságot is jelentheti! Leginkább a délelőtti órákban érdemes keresned! Egy hívást megér, és talán segíthetlek abban, hogy végre boldog lehess!

Marcus Mágus