You are currently viewing Titkos szerelem bevonzó mágia

Titkos szerelem bevonzó mágia

Közeledik a telihold és egy ősi szerelem bevonzó mágiával készültünk. Ez a mágia segít bevonzani a szerelmet, akkor is, ha új szerelemre vágysz, vagy esetleg a már meglévő párkapcsolatodat szeretnéd egy kicsit felélénkíteni. 

Nem mindegy, hogy szerelem bevonzó mágia vagy kötés! 

Fontos tisztázni, hogy itt nem egy szerelmi kötésről van szó, és nem fekete mágiát alkalmazunk. Kizárólag fehér mágiával dolgozunk, tiszta energiákkal, és ez a szerelem bevonzásra is vonatkozik.

Ezt a mágiát növő holdkor kell végezni pénteki napon, de a szerelmi mágia, akkor a leghatásosabb, ha pontosan telihold napján végzed.

2024-es telihold időpontokat itt találod:

Növő hold időszakának pedig a telihold előtti napokat nevezzük. 14 nappal telihold előtt kezdődik a növő hold időszaka, és az energiák egyre növekednek abban az időszakban. Tehát, ha nem tudod telihold napján végezni a szerelmi mágiát, akkor érdemes a telihold előtti péntekre időzítened.

Egyébként a szuperhold is kiváló időszak erre a szerelmi mágiára. Tanácsadóinkhoz fordulhatsz segítségért, ha esetleg nem tudod, melyik időpontot válaszd, vagy ha speciális szerelem bevonzást szeretnél, például egy bonyolult kapcsolatra.

A szerelmi mágiák veszélyeire mindenképpen figyelj oda, és kérd, ki egy jós tanácsát mielőtt neki fogsz a mágiának!

Érdemes a mágia előtt megnézni, hogy mennyire illetek össze, veszélytelen-e ez a kapcsolat a számodra. Legjobb tanácsadóinkat itt találod! Ne feledd, NORMÁL díjas vonalon is elérhetőek!

Amire szükséged lesz a titkos szerelem bevonzó mágiához, a teliholdon kívül:

Fő összetevője a mágiának a méz. A boldogságot, az élet legédesebb pillanatait szimbolizálja íze miatt, és nem mellesleg az állaga is ragadós, tapadós, ami a ragaszkodást, összetartozást fogja jelképezni a szerelemben. Évszázadok óta használják a mézet szerelmi mágiákhoz, és bűbájokhoz. Szükséged lesz még egy üvegre, ebbe a mágikus üvegbe fog kerülni minden hozzávaló. Olyan üveget válasz, amire a végén rá tudod tekerni a tetejét, például egy kisebb befőttes üveg. A szerelmi mágiához szükséged lesz még egy filctollra is, sima tollra, papírra, rózsaszín vagy piros gyertyára. Lehetőleg a filctoll és a toll is legyen piros, vagy rózsaszín.

Ki kell választanod még legalább 3 növényi hozzávalót is. Amiből választhatsz: levendula, ibolya, szerecsendió, jázmin, babér, bazsalikom, fahéj, vanília, rózsa, orchidea.

Először az üveget és a gyertyát mosd meg sós vízzel. Utána gyújts meg a szerelem bevonzó gyertyát. Majd az üvegre szerelemmel kapcsolatos szimbólumokat kell felrajzolnod, és ha a szerelmed nevét is írd fel, ha meglévő kapcsolatra, vagy egy kiszemelt párra vágysz. Végig koncentrálnod kell, nem szabad kételkedned, nem szabad félned, mert a boldogságot már most a szemed előtt kell látnod, akadályok nélkül. Csak úgy tud működni a szerelmi mágia, ha hiszel benne, és átérzed a teremtő energiákat!

Miután ezzel készen vagy, fogd a papírt és a tollat, írd fel a következőt: Ezzel a szerelmi mágiával, ezzel a szerelmet teremtő gyertyával bevonzom az életembe a szerelmet, a boldogságot, az érzelmi biztonságot. Találjon rám az igaz szerelem, és jöjjön el az a személy, akivel lenni akarok. Minden pont olyan lesz, amilyennek elképzelem.

 Fogd a papírt és tedd be a már elkészített mágikus üvegbe, rögtön helyezd rá a kiválasztott növényeket. Ez után úgy öntsd rá a mézet, hogy teljesen ellepje. Tekerd rá az üvegre a tetején, és a gyertyát tedd rá! Hagyd, hogy égjen legalább 15 percig, de jobb, ha még tovább, és a következő napokban esténként gyújtsd meg, újra és újra. Mindig el kell képzelned magad előtt, hogyan dolgoznak a szerelem teremtő energiák. Az a legjobb, ha hálószobádban tartod a gyertyát, és az üveget.

A szerelmi mágiához ráerősítést is kérhetsz, beavatott mágusainktól. Őket itt találod!

A szerelmi mágiák veszélyeire mindenképpen figyelj oda, és kérd, ki egy jós tanácsát mielőtt neki fogsz a mágiának!

Érdemes a mágia előtt megnézni, hogy mennyire illetek össze, veszélytelen-e ez a kapcsolat a számodra. Legjobb tanácsadóinkat itt találod! 

JÓSLÁST SZERETNÉL, DE NEM TUDSZ EMELT DÍJAS SZÁMOT HÍVNI?

ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD JÓSAINKAT!