You are currently viewing Mit üzen a tarot februárra?

Mit üzen a tarot februárra?

A tarot kártya üzenete mindig spirituálisabb, mint a cigánykártya üzenete, amely sokkal inkább az anyagi síkra épít. A spirituális tanok a gondolatot sorolják az univerzum születésének, alapkövének. Éppen ezért tanít minket a tarot a siker mélyebb megértésére, a pozitív gondolatok hasznosságára még egy olyan hidegnek ígérkező hónapban is, mint a február.

 

Nézd meg ITT, milyen titkokat rejt az idei év a tarot kártya szerint!

 

A hónap kártyája a Halál lapja. Hatalmas tudás és tartalom rejtőzik a kártya mögött. Csak a lapokat nem ismerő emberek gondolnak a tényleges halálra, mikor a kártya feltárul előttük. Igazi februári lap ez, hiszen a következő hónap végére a Nap belép a Kos csillagképbe, majd elkezdődik a tavasz. Mielőtt a Kos tüze felemészti a tél maradékát, sok feladatot ad számodra a sors. Most szabadulj meg minden fölösleges dologtól, hiszen megeshet, hogy néhány dolog csak blokkol téged sorsod kibontakozásában. Lehet ez valamilyen számodra szükségtelen tárgy, de megeshet, hogy sokkal nagyobb dolgokról lesz szó esetedben. Időnként érdemes észrevenned, hogy bizonyos emberek is kihasználhatnak, vagy éppen olyan célokat tartasz fontosnak, amelyek igazán nem számítanak, inkább csak az energiádat rabolják el. 

 

Pénzügyekben fontos, hogy kerüld a céltalan költekezést. A Halál lapjának üzenete szerint a jövőben könnyen lehet megtakarításod, de előtte át kell gondolnod a költségvetésed. Talán sok haszontalan dolgot vásárolsz, sok a felesleges élelmiszer a hűtődben, amit megeshet, hogy kidobsz, mert rád romlik. Érdemes mindent átgondolnod, hiszen egyik lapból következik a másik. A Halál nem az újjászületéshez vezető utat mutatja meg, hanem a kiegyenlítődés fontosságára vezet rá minket. A rajtunk lévő felesleg kizökkent az egyensúlyból, majd mi magunk válunk sorsunk kaszásává és teszünk pontot dolgaink végére. 

Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, van-e körülötted hasztalan vagy elátkozott tárgy, amely blokkol! 

 

Nostradamus jóslatai eddig mind megvalósultak. Olvasd el ITT, mit mondott a 2021-es évről!

 

A szerencse egész februárban veled lehet. Nem kell mást tenned, mint megszabadulsz minden nap valamilyen felesleges dologtól, ami körülötted van. Lehet bármilyen tárgy, amire már nincs szükséged. Úgy képzeld el önmagad februárban, mint léghajót, amely folyamatosan ledobja magáról a homokzsákokat, és egyre magasabbra tud emelkedni, ahogy megkönnyebbül. A szerencséd is hasonlóan működik. Kérdés az, hogy mennyi értelmetlen teher húz a mélybe, hiszen lent a sár, fent pedig az aranyló napfény vár rád. Szabadítsd most fel szerencséd, légy teljesen önmagad, és tedd meg azokat a könnyed lépéseket, amelyek elsőre talán kicsit nehezebbnek tűnhetnek! 

Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd a legerősebb szerencse mágiát, s akár gazdagon is várhatod majd a tavaszt! 

A párkapcsolati jóslat februárra kissé árnyalt, mert a hónap lapja sok türelemre int pároddal szemben. Meg lehet, újabb és újabb ötletek jutnak eszetekbe, de erre nem haraggal kell reagálnod, hanem elfogadással. Párodban ott van egy jövőkép, amit neki és neked is a külső dolgok miatt mindig meg kell változtatnotok. Legyetek egymás felé elfogadóak, és ha valami nem működik, mosolyogva kezdjetek bele új közös tervekbe! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ez a hónap nem kimondottan a párválasztásról fog szólni. Inkább egyfajta útkeresés mutatkozik meg majd számodra, ami éppen annyira lesz fizikai, mint spirituális. Ne feledd, a Kiegyenlítődés lapja is hatással lesz rád, így a következő hónapokban könnyen lehet, hogy a februári eseményekből kiindulva találjátok majd meg egymást leendő szerelmeddel.  

 

Ez az év igazán szeszélyes lesz, amikoris egyáltalán nem mindegy, hogy milyen helyzetben hogyan cselekszel, és az se árt, ha olykor jókor leszel jó helyen. Kérj személyre szabott tarot jóslást és legyen ez egy bőséges év számodra! Keresd bizalommal Eugéniát vagy Xalent a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!