You are currently viewing Ismerd meg az angyalokat – a pénz angyalai!

Ismerd meg az angyalokat – a pénz angyalai!

A pénz angyalai segítségedre lehetnek anyagi gondjaid megoldásában. Érdemes őket megismerned, mert a legtöbb jós szerint a jövőben szükséged lehet rájuk! Akár több angyal segítségét is igénybe veheted, amennyiben anyagi segítségre van szükséged.

Uriel

A pénz angyala nem kimondottan Uriel, hiszen Ő egy arkangyal. Sokkal fontosabb dolga van, mint a pénz. Ennek ellenére, amit kérsz, Ő teljesíti, amennyiben ennek szükségességét látja. Nagy hatalommal bíró, erős főangyal. Csakis nagyon komoly indokkal fordulj hozzá! Amennyiben úgy érzed, csak Ő segíthet neked, kérj segítséget inkább! Hívd Violát a 0690603831 számon (508Ft/perc), a legjobb angyalszakértő és angyalmágus! Ne feledd! Sokkal KEDVEZŐBB ÁRON is telefonálhatsz, hiszen már normál díjas vonalon is elérhetőek vagyunk! 

Ariel

Arielre sem mondható, hogy a pénz angyala. Inkább azért sorolhatják ide, mert az arkangyalok között vele lehet leginkább felvenni a kapcsolatot. Mint az összes többi főangyal, Ariel is hatalmas erővel bír. A legtöbb angyalmágus Arielt választja magának védőangyalnak.

Nézd meg ITT, hogy csillagjegyed szerint melyik angyal lehet legjobban a segítségedre!

Anauel

Anauel a szerelem angyala. Leginkább a szerencsés párkapcsolat bevonzásához érdemes hívnod. A szerencse akkor működik jól, ha párod és közted nagy az összhang. Érdemes ezen elgondolkodnod. A legtöbb angyalmágus is figyel erre. Nem csak az angyal jelentése számít, hanem az is, ami mögötte van!  

Barbelo

Én úgy gondolom, hogy a pénz angyala Barbelo. Az ő területe leginkább a siker és a bőség. Amennyiben komoly változást szeretnél anyagi területen, az Ő segítségét érdemes kérned. Barbelo segítségét viszont nem egyszerű kérni, vagy kiérdemelni. Amennyiben úgy gondolod, hogy szeretnéd felvenni a kapcsolatot a legerősebb pénzangyallal, akkor azt csakis egy avatottal teheted meg. Keresd rendszerünkön a legjobbat! Annyit írhatok róla, angyal témában nagyon jártas. A nevét viszont nem árulom el, mert Ő dönti el, kinek is közvetíti Barbelo segítségét! Érdemes figyelned arra, amit vonalunkon a szakemberek mondanak. Figyelj rájuk, mert egyikük megnyithatja számodra a Barbelo felé vezető utat. Ő a pénz angyala, ezt ne feledd el! Ha rá van szükséged, akkor ne sajnáld az időt, tárcsázz és figyelj arra, amit a legjobbak mondanak számodra: 06 90 603 831 (508Ft/perc)! Kérd a legjobbat! Talán segít neked, hogy megnyissa számodra a pénz angyala által mutatott titkos utat!

Nem tudsz 90-es számot hívni? Nem akadály többé! Elérhetőek vagyunk NORMÁL díjas vonalon is! Sőt, vannak csomagjaink amivel 5 vagy 10 percet kapsz ingyen!

Emkiel

Ő az anyagi biztonság angyala. Ő is a pénz angyala, de Barbelóhoz képest Ő inkább a meglévő vagyon vagy siker megóvásában lehet segítségedre. Munkánál, karriernél nagyon sokat segíthet! Meglévő vállalkozás, cég vagy akár gazdaság megvédésében is segítségedre lehet. Emkiel olyan, mint egy láthatatlan biztosító kötél. Érdemes a segítségét kérned!  

Vonzz be nagy összegeket az angyalok segítségével! Kérd angyalmágusaink segítségét, akik nem csak a pénzbevonzásban jók, hanem az angyalok üzeneteinek lehívásában is. Ne feledd, azért nem minden a pénzről szól! Angyalod üzenete vonatkozhat szerelemre, sikerre vagy éppen az egészségre is!

A következő telefonszámokon elérhetőek tanácsadóink:

06 1 550 73 23 (normál díjas vonal- jóslási csomaggal)

Ausztria +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Szlovákia 0900 605 605 (1,60 Eu/perc)

Románia 0903 760 611 (1,56 Eu/perc)

Magyarország 0690 603 831 (508Ft/perc)

Jóslási csomagot a https://asztroklub.hu/webaruhaz/ választhatsz!