You are currently viewing Mérleg Újhold – Változtatsz vagy meghátrálsz?

Mérleg Újhold – Változtatsz vagy meghátrálsz?

Ebben a hónapban  gyönyörű Mérleg Újhold ragyogja be az eget. Nagyon remélem, hogy kitisztul az idő, és tényleg beragyogja. Jó lenne már megcsodálni a csillagokat, a Holdat, de az energiákat biztosan érezni fogjuk. 

Azt tudjuk, hogy a Mérleg energiái magukban hordozzák a tisztességet, az igazságosságot és elmaradhatatlan az egyensúly. Ha Mérleg, akkor egyensúly! Ez a mostani Újhold alkalmával különösen az emberi kapcsolatainkra lesz hatással, de természetesen sok más dolgot befolyásol. Illetve, mi magunk tudjuk az Újhold energiáit a javunkra fordítani, bármilyen életterületen. 

Nézd meg ITT, mit jövendölt a 2022-es cigánykártya jóslás! Lesz-e jelentős változás?

Nagyon fontos, hogy készüljünk fel, legyünk minél kiegyensúlyozottabbak, határozottak. Másokkal és önmagunkkal szemben is határozottnak kell lennünk. Energetikailag, testileg, lelkileg most nagyon fontos az összhang és a harmónia. Ezt képzeljük el úgy, mint egy ugródeszkát. Ha sikerül összeszedni a gondolatainkat, összpontosítani, akkor egyértelműen, nem fogunk meghátrálni. Akkor bizony, hogy változtatni fogunk. Persze, ehhez bátorságra is szükségünk lesz, de a saját érdekeinket kell szem előtt tartanunk, máskülönben senki sem fogja a változás helyettünk akarni.

 

Ha úgy érzed, hogy felkészültél, és nem fogsz meghátrálni, szeretnéd a változást, hiszel magadban, akkor bátran keress fel minket, és segítünk neked egy beavatással az Újhold meditációba. Pár perces konzultáció is elegendő ahhoz, hogy felállítsuk azt a listát, ami a te saját Újhold bakancslistád lesz, és amiben szükséged van a változásra, és nem a meghátrálásra.

Segítségül keresheted Aurethielt, Sárát, Violát, Xalent, Pannit vagy Nero Dominit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!