You are currently viewing Feladatot ad neked a Szűz Újhold!

Feladatot ad neked a Szűz Újhold!

Ma hajnalban ránk köszöntött a szeptemberi Szűz Újhold. Már a délelőtti órákban érdemes felkészülnünk az esti Újhold rituáléra, és természetesen az is fontos, hogy a mai napot az újhold energiáinak megfelelően alakítsuk. Összpontosítsunk a rendrakásra, kívül-belül. Nagyon fontos, hogy ne kapkodjuk el, a Szűz újhold segít a tervezésben, aprólékosan, alaposan hosszabb távra készítsünk tervet. Természetesen ez érvényes az érzelmi világunkra is, a terveinkre saját magunkkal, a családunkkal, a párunkkal, a tervekkel a karrierben, és akár a ház körül vagy a házban. Bármilyen életterületre, és akár mindegyikre alkalmazhatjuk az energiákat. A Szűz Újhold nem csak a tervek készítésében, hanem a kivitelezésében is segít. A hajnali újhold energiák feltöltöttek bennünket tenni akarással, vágyakkal, és most sokkal hangosabb a belső hang, a késztetés, hogy valami újat alkossunk, valami újat érjünk el.

Lépjünk ki egy kicsit a megszokott környezetből, hagyjuk el a komfortzónánkat, és próbáljunk ki új dolgokat. Fontos, hogy képesek legyünk magunkat átadni a megújító energiának, és képesek legyünk új utakra is rálépni, mert csak akkor fog igazán beindulni a teremtő energia, és akkor fogjuk látni azokat a lehetőségeket, amik képesek az életünket megváltoztatni.

 Nagyon fontos, hogy tegyük most félre a kesergést, a félelmeket, a panaszkodást. Egy olyan energiát kapunk most, ami ötleteket ad, feltárja azokat a dolgokat, amiket eddig észre sem vettünk. Csak akkor leszünk képesek a változásra, és az előrelépésre, ha most jó döntéseket hozunk a saját érdekeinket szem előtt tartva.

Érdemes most asztrológiai elemzést kérni, konkrétan a ránk vonatkozó bolygóállást megnézetni. Az elemzés most sokkal világosabb lehet a számunkra, és sokkal jobban megmutatja a helyes irányt. Felfedi a leplet rejtett dolgokról, olyanokról, amit eddig észre sem vettünk. Új eszközt, új lehetőséget mutat meg nekünk, és rávilágít a problémák forrására, utat mutatva a megoldásig. Sorselemző és asztrológus kollégáinkat ITT találod.

Elengedhetetlen a vágylista készítése a ma esti újhold éjszakára. Ehhez meg kell várni az estét, hogy minden és mindenki, hogy Mi magunk is elcsendesedjünk. Szükség van hozzá egy gyertyára vagy egy mécsesre. Az Őrangyalunk segítségét kell kérnünk, kétely és félelem nélkül. Amennyiben úgy érzed, egyedül nem boldogulsz, kollégáinkat ITT találod! Ők ma Hamied angyalt, a csodák angyalát is segítségül hívják, és megkaphatod a személyesen neked szóló üzenetet is tőle!

Tehát, nincs más hátra, mint előre! Tettekre fel, varázsoljunk a Szűz Újhold segítségével csodálatos őszi hónapokat, harmóniában, testi és lelki egészségben!