You are currently viewing A Halak Telihold kihívásokat is tartogat!

A Halak Telihold kihívásokat is tartogat!

A Halak telihold mágikus hatással lesz ránk! Figyeljünk a belső hangra, mert a telihold energiája segít nekünk felismerni, és világosabban látni a helyeztünk, vagy tisztábban látni a dolgokat az emberi kapcsolatainkban.

A Halak egy igazán érzékeny, jó intuíciókkal megáldott csillagjegy, de pár órán belül a Kos ereje is felerősödik. Ettől a kettős hatástól nem kell megijedni, mert a sokkal inkább a javunkra szolgálhat, mint gondolnánk. Próbáljuk most félretenni a sérelmeinket, a sértettséget, amit a Telihold egyébként is felerősít. Elmélkedjünk kicsit, erősítsük magunkat a Halak Telihold támogató energiáival, testileg, és lelkileg is. Törekedjünk most arra, hogy kihasználjuk azt, hogy a belső hang, a megérzéseink sokkal erősebbek, mint máskor. Ne akarjunk most mindenáron megfelelni, és másokat kiszolgálni, most az a fontos, hogy önmagunkkal törődjünk! A Halak Telihold egy komoly ugródeszka is lehet, könnyen elengedjük most a gondokat, és egy olyan helyen folytathatjuk, ahol már régóta szeretnénk lenni!

Fontos a tervezés, és az összegzés is! Hová teszel túl sok energiát, mibe fekteted bele, teljesen feleslegesen? Hol vannak a hiányosságok, mi az, amit nem sikerült elérned, pedig már hónapokkal ezelőtt eltervezted? Amikor végig gondolod ezeket a dolgokat, a Telihold segíthet neked felismerni a korlátokat, akár te magad állítottad fel, akár mások korlátoznak téged. A felismerés után, jön a kemény munka, de ne feledd, égi segítségekkel tudod ezt most megoldani! A kihívások legyőzésében segít a Halak Telihold, és a következő 2 hétben nem szenvedésnek fogod megélni a teremtést, hanem egy igazi teremtő energia részese leszel.

Az sem baj, ha nem tudod, honnan kezd. Felteszek neked pár rövid kérdést, és segítek neked elindulni az úton. Most az a lényeg, hogy foglalkozz a kihívásokkal, és ne akarj letérni erről az útról!

Ha most nem indulsz el, akkor a terhek, a kihívások csak halmozódni fognak. Egyáltalán nem mindegy, hogy az emelkedőn megyünk a csúcs felé, vagy saját magunkat lökjük le a lejtőn!

Éjjel-nappal, bármikor állunk a rendelkezésedre! Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb tanácsadót, és a professzionális spirituális segítséget megkapod, utána már csak egyre könnyebb lesz!