You are currently viewing Nyilas és a 12 csillagjegy

Nyilas és a 12 csillagjegy

Nyilas és a Kos 

A két csillagjegy párkapcsolata sok figyelmet igényel. A Nyilas sokszor nem érzi eléggé nyitottnak Kos partnerét. Időnként társaságban elnyomhatja társát. Ha a szerelem nagyon erős, akkor maradhat meg a kapcsolat. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha kétségeid vannak párkapcsolatod miatt!

Nyilas és a Bika 

A Nyilas képes elbűvölni a Bikát. Mindez fordítva is igaz. Éppen ezért az összeillő csillagjegyek között van a páros helye. Az igényeik eltérnek, a közös foglalkozás nem feltétlenül tud működni. Kiegészítik egymást a jegyek. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod miért nem figyel rád a jós szerint!

SKORPIÓ jegyben születtél? Nézd meg ITT, melyik jegyekkel alakíthatsz ki harmonikus kapcsolatot!

Nyilas és az Ikrek 

Sok az ellentét a két jegy között. Az ilyen típusú csillagjegy párok ritkán tudnak együtt meglenni. Nagy szerelem esetén működhet a kapcsolat. A két jegy közötti kapcsolat attól is függ, hogy mennyire szól bele életükbe az anyós vagy az após. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, kedvelnek-e párod szülei! 

Nyilas és a Rák 

A Nyilas irányt mutató személyiség. Éppen ezért jól tud működni a kapcsolat, mert a Rák szereti a határozott célokat. Számukra mindig van közös cél, közös terv, amelyek szépen egyben tudják tartani a kapcsolatot. A két csillagjegy összeillik! Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy az asztrológia mit mond párkapcsolatodról! 

Nyilas és az Oroszlán 

Heves, viharos kapcsolat működhet a két jegy között. Az Oroszlánt egy darabig szórakoztatja a Nyilas stílusa, de egy idő után unni kezdi, hogy a Nyilas megpróbálja elnyomni. Ilyenkor az Oroszlán haragra gerjed és komoly veszekedés alakulhat ki a felek között. Nem illenek össze a jegyek. Hívd Eugéniát  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mennyire hűséges hozzád párod a jósnő szerint!

Nyilas és a Szűz 

A Nyilas túlságosan felületes a Szűz számára. Inkább csak ráhagy dolgokat a Szűz a Nyilasra, ami fordítva is igaz. Az egyik felületes, a másik szeret a dolgok mélyére hatolni. A két jegy nem illik össze, de nagy szerelem esetén képesek egymást nagyon szépen kiegészíteni. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mekkora a szerelem köztetek az asztrológus szerint!  

A szerelmi életedet minden, csak nem boldog? Ha egyértelműen igen a válasz, akkor kérj szerelmi mágiát Aurethieltől vagy Marcus Mágustól a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), amivel egy meghitt, és vágyaktól túlfűtött kapcsolatot vonzhatsz be az életedbe! 

Nyilas és a Mérleg 

A Nyilas sokszor túl nagy hévvel vágja bele magát egy kapcsolatba. A Mérleg viszont ebben képes egyensúlyt teremteni. Minden adott a két jegy között egy hosszan tartó és mély kapcsolathoz. A összeillő csillagjegyek között is kiemelkedő ez a párosítás. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e párodon valamilyen szerelmi átok! 

Nyilas és Skorpió 

Nagyon erős páros, ahol a Skorpió mindig képes valamivel meglepni Nyilas párját. A két jegy kapcsolata működik, igaz, időnként felütheti fejét a féltékenység. Mindent elsöprő nagy szerelem lehet a jegyek között, igaz, a kapcsolat már viharosabb lehet, de ez nem feltétlen rossz. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod hűséges-e a jósnő szerint! 

Nyilas és a Nyilas 

Nem minden esetben jó az egyforma napjegy. Nyilas és Nyilas párosítás esetén viszont jól működhet a párkapcsolat. Mindent megbeszélnek egymással, akár a közös vállalkozás gondolatával is érdemes foglalkozniuk. Jól működő, kiegyensúlyozott kapcsolat lehet köztük. Hívd Marcust a 0690603831-es számon (508Ft/perc),  tudd meg, párodban lángol-e még a szerelem! 

Nyilas és Bak  

Nehéz dió a két jegy kapcsolata. Mindkettő irányítani szeretne, de egyik sem otthon. A szerelem nagy hajtóerő, de sokszor az is kevés lehet. Sok tudatosság, akarat kell a felek részéről egy ilyen párosítás esetén. Hívd Lénát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Bak partnereddel lesz-e közös jövőtök!  

Nyilas és a Vízöntő 

Az összeillő csillagjegyek listáján szerepel a jegyek párosa. Leginkább intellektuális alapokra épülő kapcsolat lehet köztük. Mindez nem jelenti azt, hogy ne működne a kémia. Inkább az ellenkezője igaz, egymás értelmének a csodálata lobbant a párosban hatalmas szenvedélyt. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod is szeret-e annyira, mint te Őt! 

 

Nyilas és a Halak 

A Halak számára tökéletes pár a Nyilas. Szívesen követi, figyeli, de mellette azért a saját dolgaira is akar koncentrálni. A Halak senkiért sem rajong igazán, s időnként rendetlen lehet egy Nyilas mellett. Ebből adódhatnak konfliktusok, mert a Nyilas sem törekszik a rendre. Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, működik-e hosszú távon a párkapcsolatod az asztrológus szerint!