You are currently viewing Bak és a 12 csillagjegy

Bak és a 12 csillagjegy

Bak és a Kos 

A Bak és Kos egy párkapcsolatban nagyon nehéz kérdés. Mindkét jegy erős, szorgos jegy. Könnyen előfordulhat, hogy eltávolodnak egymástól a felek. A Bak számára támogató tud lenni a Kos, de a Kos vissza ebből keveset kap. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj párhoroszkópot, ha bizonytalan vagy!

Bak és a Bika 

A kapcsolatban van potenciál, a két csillagjegy az összeillő csillagjegyek között szerepel. A Bika a Bak mellett aktív életet él, ahol fontos számára a sport és munka. Egészséges rivalizálás működhet a felek között. Hívd Megmondót a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Bika párod hűséges-e hozzád a jósnő szerint! 

NYILAS vagy? Nézd meg ITT, ki hozhatja el számodra a boldogságot!

Bak és az Ikrek 

Az Ikrek gyakran kiszámíthatatlan a Bak számára. Nem éppen összeillő csillagjegyek, hiszen az Ikreknek kell a kockázat, kell a kaland, miközben a Bak a biztos alapokat szereti. Túlságosan eltérnek az értékrendek. Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod miért viselkedik furcsán a jósnő szerint!

Bak és a Rák 

A Rák sokat tanulhat egy ilyen kapcsolatból. A Bak fél miatt azokban a dolgokban erősödhet, amelyekben bizonytalannak érzi magát. Egy ilyen kapcsolat nehezen indul, de ha egymásra hangolódnak, hatalmas szerelem lehet belőle! Hívd Edit Jósnőt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy párod szeret-e a lapok szerint!

Bak és az Oroszlán  

A Bak számára érthetetlen jelenség az Oroszlán. Nem kimondottan illenek össze. Az Oroszlán gyakran keveredhet hazugságba a Bakkal szemben, vagy lehetnek számára jelentéktelenek a Bak problémái. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, lehet-e béke közted és párod között az asztrológus szerint!

Bak és a Szűz  

Nagyon erős páros, akik komoly sikereket érhetnek el együtt. A Szűz folyamatosan figyelmezteti a Bakot, ha hibázik. Míg a Bak segít abban, hogy a Szűz ne legyen annyira Szűz. Egymás társaságában képesek feloldódni, a legjobb csillagjegy párok között van a helyük! Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod titkol-e valamit előled a jós szerint!

Szerelmi életed fordulóponthoz érkezik júniusban! Egy új párkapcsolat mutatkozik az életedben, vagy pedig a régi elmélyülhet! Hívd Edit Jósnőt vagy Marcus Mágust a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), hogy tiszta energiákkal várhasd a változást!

Bak és a Mérleg 

Jó párosítás, bár ez helyzetfüggő is. A Mérleg számára nem mindegy, hogy mi a munkája. Ha túlságosan stresszes munkakörben van, nagy szüksége van mindig a társára. A Bak viszont szereti járni a maga útját. Hívd Szegedi Pannit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod figyel-e rád eléggé!

Bak és a Skorpió  

A Bak akhilleusz sarka a Skorpió pár. Nem boldog vele, sokszor bizonytalan miatta, de köztük a szenvedély hatalmas. Külső szemlélő nem is igazán érti azt, hogy mi is történik a két fél között. Szenvedélyes és nagy a szerelem, de gondold meg, mielőtt egy ilyen kapcsolatba belevágsz! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, pároddal lesztek-e valaha egyensúlyban a jós szerint!

Bak és a Nyilas 

Nem kimondottan összeillő csillagjegyek, a Nyilas sokszor akar a Bak fölé kerekedni, amit a Bak nem tűr sokáig. Sok veszekedéssel érhet véget egy ilyen kapcsolat, ahol akár a hűtlenség is felütheti a fejét. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mennyire hűséges hozzád a jósnő szerint!

Bak és a Bak 

A jegyek között nehezen tud jól működni egy kapcsolat. Talán ha egy munkahelyen, de nem egy munkakörben dolgoznak, akkor kialakulhat köztük a megfelelő harmónia. A szerelem kezdetben nagyon erős lehet. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mit tervez a jövőben! 

Bak és a Vízöntő 

Ebben a kapcsolatban van sok lehetőség, igaz, a Bak nem mindenben ért egyet a Vízöntővel. Alapelveik nem egyeznek, ezért nem a legjobb párosítás, de nem is annyira rossz. Mindketten képesek tanulni valamit a másiktól, így szépen kiegészítik egymást. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodat valóban érdeklik-e a te gondjaid! 

Bak és a Halak 

Az összeillő csillagjegyek között szerepel a két jegy. A Halak nagyon tud szeretni egy Bak jegyű párt, ami fordítva is igaz. Jól működő kapcsolat, sőt, szenvedélyes kapcsolat lehet a két jegy között. Hívd Imolát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodban van-e kétség irányodba!