You are currently viewing Ezzel a 3 csillagjeggyel fergeteges a szex!

Ezzel a 3 csillagjeggyel fergeteges a szex!

Bika 

A csillagjegyek között legnagyobb étvágya a Bika jegynek van. Kifejezetten jó szerető a Bika és talán a szexhoroszkóp képzeletbeli ranglétráján az első helyet foglalja el, ha az erőt és kitartást nézzük. A gyengédség nem kenyere, inkább a tüzes szenvedély az, amivel jellemezhető a csillagjegy viselkedése az ágyban. Szereti a nyitott kapcsolatokat, gyakran igényli, hogy több partnere is legyen. Szerelemben azért tud monogám lenni, de ha a partnere is hasonló beállítottságú, bizony határ a csillagos ég. Egy Skorpió és Bika párosítás tud lenni a legvadabb, hiszen mindkét jegy rendkívül szenvedélyes. Rossz párkapcsolat esetén gyakran lehet a Bika szülött hűtlen. Ilyenkor nem feltétlenül a félrelépő fél a hibás, mert sokszor nem ez a legnagyobb hibája a kapcsolatnak. Mindenképpen szabados gondolkodásmód, szókimondás jellemzi a Bika szeretőt. Alapszabály, hogy sohasem szabad elnyomni a szexuális kísérletezését, de határokat szabni kell, mert könnyen csaphatnak át igényei perverzióba. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, párod mennyire hűséges hozzád! 

ITT lerántottuk a leplet arról, hogy melyik csillagjegynek mennyi szexre van szüksége!

Skorpió  

A csillagjegyek között mindenki jó szerető tud lenni, de nagy eséllyel kiváló lepedőakrobata a Skorpió. Mindig képes valamilyen meglepetést okozni,  mindig van valamilyen új ötlete az ágyban. Párja kösse fel azt, amije van, mert a Skorpió hatalmas étvággyal rendelkezik! Hűséges típus, de a szexuális kalandozások nem állnak tőle messze. Figyelembe veszi partnere igényeit, szinte mindig fontos számára, hogy az együttlét ne csak önmagának okozzon örömet.  A horoszkóp, az asztrológiai hatások befolyásolhatják szexuális teljesítő képességét. Időnként egy kicsit bezár, míg vannak időszakok, amikor naponta többször is igénye van az erotikára. A szex számára lételem, így a párkapcsolat is függ a szexuális élet minőségén. Amennyiben nem jó a szex számára, egy idő után ki fog lépni a kapcsolatból. Sajnos hajlamos ilyenkor úgy viselkedni, mintha minden rendben lenne és csak az utolsó pillanatban jelzi, hogy számára ez nem működik. A Skorpió hajlamos színlelni a jó szexet, ami megint csak gondot okoz egy hosszú távú kapcsolatban. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, párod élvezi-e veled a szexet a jós szerint!  

Nincs párod? Még az idén megtalálhatod, ha megfogadod az ITT leírt tippeket!

Halak 

Kevesen mondanák egy vizes jegyről, hogy a csillagjegyek között az egyik legjobb az ágyban. Márpedig a Halak tud sok meglepetést okozni. Csendes, hétköznapi szenvedéllyel bíró jegynek hiszik sokan, ami lehet először így is van. Nehezen és nem akárkinek indul be egy Halak szülött fantáziája. Amikor viszont beindul, akkor nincs megállás, vele a ház minden pontján szeretkezni kell. Nincs olyan hely,  ahol a Halak ne lenne képes a párjával egy kis légyottra. Különösen szereti a természetet, az erdőket, vagy a nyílt tisztásokat, ahol senki nem jár. A Halak szereti a szexuális kalandokat, a meredek helyzeteket. Számára olyan partner szükséges, aki megfelelően kalandvágyó és nem fél attól, hogy esetleg valaki meglepheti őket egy légyott alkalmával. A szexhoroszkóp szerint a csillagjegyek között leginkább meglepni a Halak tudja párját szexuális viselkedésével. Hívd Violát a 0690603831-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, párod meg van-e elégedve a teljesítményeddel!   

Nem működik a szerelmi vagy szexuális életed, vagy csak nem érzed tökéletesnek valamelyiket? Speciális szerelmi mágiánk mindkét esetben megoldást nyújthat a problémádra! Szerelmet is találhatsz a segítségével. Keresd fel érte Marcus Mágust vagy Violát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Ausztriából is elérhető!

  • 06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!