You are currently viewing Elengedés, érzelmi tisztulás, félelmek elengedése

Elengedés, érzelmi tisztulás, félelmek elengedése

Az Asztro Központ tanácsadói közösen, együttes erővel végeznek egy elengedő, tisztító rituálét. A szertartáshoz csak a fogyó Hold utolsó negyedében tudsz csatlakozni. Újholdkor már késő, akkor a teremtő rituálék időszakába lépünk. A szertartáshoz ebben a hónapban csak most, a fogyó hold utolsó negyedében tudsz csatlakozni. Újholdkor már késő, akkor a teremtő rituálék időszakába lépünk. Tehát a határidő újhold előestéje, ugyanis üres hold idején kerül sor a szertartás véglegesítésére. Annak érdekében, hogy az Újhold energiákat használni tudjuk, mindenképp szükséges először a félelmek elengedése. Ahhoz, hogy az életünkbe, valami új, valami jobb költözzön, először meg kell szabadulnunk a régi, nem működő dolgoktól. Mi most helyet készítünk a változásnak!

 A szertartást egy speciális oltár, és egy kimondottan erre a célra írt elengedő ima segítségével fogják végezni a tanácsadók. Szigorú követelmény a fekete vagy fehér gyertya, egy darab, más szín nem választható. Az elengedés, az érzelmi tisztulás, a félelmek elengedése, és a kapcsolatok újra szerevezése a szertartás legfőbb célja. Mielőtt csatlakoznál a szertartáshoz, szedd össze a gondolataidat, ezzel elősegíted a tanácsadó munkáját, és sokkal gyorsabban, gördülékenyebben tudtok haladni. Magát az oltárt, és a speciális eszközöket KIZÁRÓLAG a tanácsadónak kell biztosítania, neked ezzel egyáltalán nincs teendőd. A te dolgot az, hogy gondold át a válaszokat a következő kérdésekre:

  • Milyen terhektől, gondoktól, félelmektől szeretnél megszabadulni?

  • Mi, vagy ki az, ami gátol, hogy döntéseket hozz vagy lépéseket tegyél valami új felé?
  • Mi vagy ki miatt vált diszharmonikussá a kapcsolatod? Ez lehet szerelmi, családi, baráti akár munka kapcsolat.
  • Milyen múltbéli esemény vezetett, okozta a jelenlegi problémát? Ez persze, lehet konkrét személy is.
  • Mi az, amiből már végképp eleged van, ami miatt úgy érzed, már nem bírod tovább?

Egyszerűen azt kell kimondanod, mi az, amit elengedsz!

Teendőd is lesz, de ezt a tanácsadó elég röviden el tudja mondani. A kollégák felváltva ügyelnek, bármikor jelentkezhetsz!