You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya májusra?

Mit üzen a cigánykártya májusra?

Mit üzen a cigánykártya májusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a májusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

  • Egyes cigánykártya lap: Özvegy férfi lapja

Jelentése jóslásnál: Veszteség

A május – mint minden tavaszi hónap – kapcsolódik a bőséghez. Az ilyenkor bekövetkező veszteségek lehetnek ugyan véletlenszerűek, de legtöbbször ezek inkább többletráfordítást jelentenek. Amennyiben éber vagy, a veszteséged sokszorosan nyerheted vissza. A munkában viszont úgy veszed majd észre, hogy a dolgok lefelé haladnak. Érdemes átgondolnod, hogy változtass. Még most jó eséllyel találhatsz jobb munkahelyet, mint amit a jövőben elveszíthetsz.

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), a 619-es melléken, kérd el a májusi szerencseszámaidat!

Szerelemben nem tesz jót majd a párkapcsolatodnak, hogy bármibe képes lehetsz belekötni. Jobb, ha elszámolsz háromig, mielőtt olyat mondanál, amit később te magad is megbánsz. Inkább próbálj párod kedvében járni egy kicsit, mert így legalább elterelődik figyelmed a belső feszültségről. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban nehezen ismerkedhetsz. Próbálj meg önmagadra figyelni, s ha az exed megkeres, jobb, ha nem esel kísértésbe!

Olvasd el ITT a szerencsét hozó jóslatod is!

  • Második cigánykártya lap: Katonatiszt

Jelentés jóslásnál: Kötelesség, fegyelem.  

Anyagiakban valahogy minden jól alakul. Amire szükséged van, az meg is lesz. A pazarlásnak viszont karmikus következményei lehetnek, így nem szabad nagy lábon élned! Ennek ellenére, amire szükséged van, azon nem szabad spórolnod, érdemes mindenből a minőséget választanod! Munkádban könnyen kerülhetsz a figyelem középpontjába. Most érdemes bizonyítanod, hiszen munkádnak most komoly eredménye lehet karrieredre vetítve.

Szerelemben légy óvatos, mert termékeny hónapod lehet! Könnyen lephet meg kilenc hónap múlva a gólya. Igaz, a családalapításnak is eljön az ideje. Érdemes átgondolnod, hogy pároddal kapcsolatban nem feledkeztél-e meg valamilyen fontos dologról! Könnyen lehet, hogy valami elkerülte a figyelmed. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ebben a hónapban a legjobb formádat hozod. Képes lehetsz bárki figyelmét magadra vonni.

Hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), 386-os melléken, tudd meg, ki lesz az, akit bevonzol májusban!

Néha nem árt távol tartanod vagy kivédened mások negatív energiáit. Nézd meg ITT, hogyan sikerülhet!

  • Harmadik cigánykártya lap: Remény

Jelentés jóslásnál: Remény

Pénzügyekben előre kell most gondolkodnod. Nagyon pozitív a kártya, de tapasztalatom szerint hat-hét hónapra előre jelez valamit. Azaz, mindennek a magját most tudod majd elvetni. Ne félj a hosszabb távú lehetőségektől! Lehetséges, hogy pont erre a fordulópontra lesz majd szükséged májusban. Munkádban nem szerencsés most a félelmeidre hallgatnod. Ha nem is érzed magad képesnek valamire, úgy ne mondj nemet, hogy meg sem próbálod!

Szerelemben lehet megérett egy dátum kitűzése. Kapcsolatod magasabb szintre fog lépni, ami után talán már nem egy pár, hanem egy család lesztek. A szerelem nagyon erős lehet köztetek, ha májusra ezt a lapot választottad. Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen lehet, hogy egy jó barátod többet is szeretne. Tényleg annyira fontos a barátság, hogy azt hidd, nem működhet a szerelem?!  

Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 830-as melléken, kérj szerelmi jóslást, ha bármivel kapcsolatban bizonytalan vagy!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!