You are currently viewing 5+1 mágia – CSAK NŐKNEK, de nem csak Nőnapra!

5+1 mágia – CSAK NŐKNEK, de nem csak Nőnapra!

5+1 mágia CSAK NŐKNEK című cikkünk Nőnap alkalmából készült. Szeretnénk nektek kedveskedni néhány egyszerű, spirituális praktikával, de természetesen ezt nem csak Nőnapra ajánljuk. A szertartások segíthetnek abban, hogy szeretetet, bőséget és lelki békét vonzzatok be.

  1. Szerelem mágiája:
    • Gyertyamágia: Gyújts egy rózsaszín gyertyát, és koncentrálj a szeretetre és az önzetlen szeretet áramlására! Vizualizáld, hogy vonzó vagy szeretett társad érkezik hozzád!
    • Kövirózsafa varázsa: Helyezz egy kis kövirózsafa ágat vagy követ egy rózsaszín szalaggal díszített edénybe. Képzelj el egy boldog és szeretetteljes jövőt, amikor a szeretet energiája körülvesz!
  2. Pénz mágiája:
    • Jelképek használata: Helyezz egy zöld színű gyertyát az asztalra, és köré rakj zöld növényeket vagy pénzérméket! Meditálj arra, hogy a pénz bősége könnyen áramlik feléd!
    • Bőség mantra: Ismételj egy olyan mantrát, mint például “Az anyagi bőség áramlik hozzám” vagy “A pénz szeretettel áramlik az életembe”, miközben képzeletedben eléd hozod a gazdagság érzetét!
  3. Lelki béke mágiája:
    • Gyertya és illóolaj: Gyújts egy lila gyertyát, és használj nyugtató illóolajat, például levendulát vagy rózsafát. Végezz légző gyakorlatot, és képzeld el, ahogy a nyugtató energia betölti a szobádat és lelkedet!
    • Meditáció és vizualizáció: Ülj le kényelmesen, csukd be a szemed, és képzeld el, hogy egy csendes tó partján vagy. Hallgasd meg a víz csobogását, érezd a napsugár melegét a bőrödön, és engedd, hogy ez a nyugodt környezet békét és nyugalmat hozzon szívedbe és elmédbe!

Fontos megjegyezni, hogy a mágiát és a spirituális gyakorlatokat mindig személyes fejlődésed érdekében végezd! NE FELEDD, hogy minden mágikus tevékenységet etikus módon és mások szabad akaratát szem előtt tartva végezz! Legyen minden mágikus cselekedet az önmegvalósítás és a pozitív változás eszköze.

Ha érdekelnek a mágiák és konkrét célokat szeretnél megvalósítani, fordulj tanácsadóinkhoz bizalommal! Szívesen tanítanak és felhívják a figyelmedet a mágia veszélyeire is!

A szertartások megkezdése előtt fontos, hogy legyen magas a rezgésszinted, és ne legyen rajtad semmiféle negatív energia. Kérj rontás, átok vizsgálatot mielőtt elvégzed a gyakorlatok!
Tanácsadóink várják a hívásodat NORMÁL díjas vonalon is, ahol sokkal olcsóbban kérhetsz mágiákat, jóslást, tanácsadást!

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23

Ausztria: +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Emelt díjas vonalunk: 0690603831 (508Ft/perc)
Szlovákia: 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
Románia: 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod:

 www.asztroklub.hu/webaruhaz
*a webshopban azonnal megrendelheted a perceket.
Amennyiben nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, rendelj az ügyfélszolgálaton!
Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15 Email: [email protected]