You are currently viewing Így ismerd fel és tartsd távol az energiavámpírokat!

Így ismerd fel és tartsd távol az energiavámpírokat!

 Minél nehezebbek a hétköznapok, annál több ember válik önmaga áldozatává. Egy idő után néhány emberben változik valami  s onnantól kezdve folyton másokon csüng. Egyre több energiavámpír van, akiket nagyon nehéz kizárni az életünkből, hiszen sokszor komoly barátság vagy éppen rokoni kapcsolat áll az ismeretség hátterében.  Megkérdeztük tanácsadóinkat, hogy Ők hogyan is látják ezt a témát! 

Auerthiel  530-kód

Energiavámpír egy különös szó. Régen nem volt azért velük ennyi gond, a kifejezés is csak a kilencvenes években született. Most viszont már teljesen megszokott, hogy valakinek ilyen a személyisége. Nem könnyű felismerni az energiavámpírokat. Van,hogy levertséget,fáradtságot veszünk észre, illetve hirtelen gyengeséget érzünk!Érdemes időközönként szakemberhez fordulni és megvizsgáltatni magunkat!

A testi és mentális teljesítőképesség sokat sokat javulhat, ha valaki szabadul egy energiavámpírtól. Mindig ébereknek és figyelmesnek kell lennünk, mert az igazi energiavámpír a jó szívünkön keresztül közelít meg minket. Különleges eszközeim vannak, amelyek segítségével képes vagyok észlelni, ha van körülötted ilyen vámpír. Ha úgy érzed valami nem stimmel, folyton le vagy fáradva, gyanakszol erre a jelenségre, akkor hívj a 0690603831  számon (508Ft/perc), az 530-as melléken érhetsz el! 

Viola 619-kód

 Pont nem rég volt egy ilyen estem. Ügyfelem anyósára panaszkodott, hogy nem képes kezelni a fölényeskedő viselkedését és azt, hogy egész napokat lóg a nyakában.  Egyre többen vannak, akik csak sajnálaton és agresszión keresztül képesek egyfajta energiához jutni. Vagy a mély együttérzésed kifejezésére van minduntalan szükségük, esetleg egy komoly veszekedésre akarnak sort keríteni.

Visszatérve ügyfelem anyósához, ott egy rituáléval tudtam segíteni. Más megoldás nem volt, mert nem akart összeveszni anyósával. Azért jó viszony egy családon belül nagyon fontos! Szerencsére a titkos rituálém tudott segíteni, így az anyóssal való kapcsolat végre elért egy egészséges szintet. Olyan hetente egyszer megy át és akkor is kedves, nem kötekedő, nem szurkálós! Ha ilyen gondod lenne, csak gondolj rám nyugodtan!

Hívj a 0690603831 számon (508Ft/perc), minden hétköznap délelőtt 10:30-tól érhetsz el. Várni foglak sok szeretettel és odafigyeléssel! 

Gabi  985-kód

 A pesszimista, borúlátó, folyton panaszkodó, csak az élet terheit észrevevő egyének, a félelemmel élő, kudarcokat, lelki terheket cipelő, sérelmeket gyűjtögető és raktározó, megbocsájtásra képtelen emberek észre sem veszik az élet szépségeit, az apró örömöket, nincs bennük hála azért, hogy részt vehetne az életmisztériumában. Mindig mindenben a rosszat látják, a negatív dolgokra fókuszálnak, bírálnak, kritizálnak, elégedetlenkednek. Beleragadnak egy áldozatlétbe, önsajnálatba.

Minél többet panaszkodnak, annál alacsonyabb rezgésszintre süllyednek, és annál több energiára van szükségük az élet fenntartásához. Nem hangolódnak rá a mindent körbeölelő forrásenergiára /univerzális energia, prána, csí, bioenergia kinek-kinek hite szerint, így nem tudnak töltekezni sem belőle. A negatív emberek úgy próbálnak az élethez szükséges energiához hozzájutni, hogy megcsapolják embertársaik energiáit. Akaratlanul is lehúzzák környezetük energiaszintjét saját energia szintjükre. A legtöbb estben ez nem akaratlagos döntés miatt alakul így.

A szakirodalom energiavámpíroknak nevezi azokat az embereket, akik nem a forrásenergiából töltekeznek, hanem embertársaik energiarendszeréből csapolják le a lét fenntartásához szükséges életenergiát. Védekezni ellenük úgy lehet, ha megszakítjuk velük a kapcsolatot. Ha ez nem lehetséges – mert közeli hozzátartozó, főnök stb. – akkor minimálisra kell csökkenteni a velük eltöltött időt. Érdemes elkerülni őket, a találkozásokat ritkítani és időtartamát megkurtítani. Ha nem tudjuk a találkozást kikerülni , próbáljuk a panaszkodást, a negatív dolgok áradatát megakasztani, átvenni a szót, más irányba terelni a beszélgetést. Amennyiben így sem tudod kezelni a helyzetet, hívj fel! Sokszor megesik, hogy az energiavámpír mögött valamilyen más erő is lappang. Éppen ezért nem árt az óvatosság!

Hívj a 0690603831 számon (508Ft/számon), ha úgy érzed egy erős energiavámpír van hatással rád! 

Gabi 985-kód

Akinek szívják az energiáját annak a következő tünetei lehetne (az energiavámpír közelében,de akár pl.. egy telefonbeszélgetés közben is érezheti a tüneteket): -akit éppen “csapolnak” az elsősorban fáradtságot érez, elkezd ásítozni, vagy feszült lesz. A “pokolba” kívánja az illetőt, esetleg megfájdul a feje. Ilyenkor gyorsan le kell védenie magát! Egy arany burkot képzeljen el maga köré, amiről a rossz, negatív energiák visszapattannak.

Az energiák képzeletünkben ( imaginnációs tér) eltérő színekben jelennek meg. A pozitív rezgések és erők átjutnak a burkon. Ha pl. van egy kolléga, vagy bárki, akivel rendszeresen kell találkozni és az illető egy energiavámpír, akkor már előtte érdemes a búrok technikát alkalmazni!  Amennyiben azt érzed, hogy ez a búrok sem segít, akkor komolyabb eszközre vagy technikára van szükség. Ebben segítségedre tudok lenni!

Hívj a 0690603831 számon (508Ft/perc) a 985 melléken, sok komoly eszköz áll rendelkezésemre energiavámpírok ellen!

Eugénia 486-kód

Teremtési folyamatainkban, elképzeléseink megvalósításában legtöbb akadályt az energia vámpírok okozhatják. Mindannyiunk környezetében vannak olyan emberek, akik irigységből, féltékenységből azt akarják, hogy vágyaink ne teljesüljenek. Azok az emberek, akik állandóan panaszkodnak, sopánkodnak a jelenlétünkben, energetikailag rossz hatással vannak ránk. Ez abból is érezhető, hogy egy idő után elálmosodunk, fáradtnak érezzük magunkat és elkezdünk ásítozni. Ez a legjellemzőbb hatása annak, hogy energia vámpír van a társaságunkban.

Ezek az emberek minden lehetséges módon akadályozzák elképzeléseink megvalósulását, ezért Én azt szoktam javasolni, ha van egy jó ötlet, egy megvalósítható cél, addig ne beszélj senkinek róla, amíg célba nem értél. Természetesen ha segítségre van szükség hozzá, válogasd meg, kivel osztod meg a titkod, mert ahány irigy ember tudomást szerez róla, annyi láthatatlan gumikötél húz vissza, hogy mindezt ne sikerüljön elérned. Ezért fontos, hogy leghőbb vágyaidat, terveidet csak azokkal osszad meg, akikben igazán megbízol. Amennyiben mégis úgy éreznéd, hogy blokkol egy vagy több energiavámpír és nem vagy képes ezt kezelni, akkor hívj!

Keress a 0690603831 számon (508Ft/perc) a 891-es kódon. Számos különleges technikát használok blokkok oldására és energiavámpírok fájdalomtól mentes leválasztására!