You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya márciusra?

Mit üzen a cigánykártya márciusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a márciusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

 

Egyes lap: Tolvaj lapja

  • Jelentése jóslásnál: Rosszakaró, lopás, károkozás

A március nagyon fontos hónap, hiszen kezdetét veszi a tavasz. Pénzügyekben akár szerencsés is lehet ez az időszak számodra. A legfontosabb, hogy nem szabad bíznod senkiben sem! Amíg éberséged nem lankad, addig károd sem igazán lehet. A Tolvaj lapja nem jelöl elháríthatatlan akadályt. Legtöbbször magunknak köszönhetjük azt, ha valaki meglop. Munkádban is fontos az, hogy gyorsan reagálj minden lehetőségre. Most a rövid reakcióidővel érheted el a legnagyobb sikereket.

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), 619-es melléken, kérj tavaszi bőség áldást!

Szerelemben ez a kártya sajnos nem jelent jót. Míg pénzügyekben minden rajtad áll, szerelemben ez mástól is függ. Sajnos a hibák, amelyek ide vezettek, már régóta sebezhetővé tették a kapcsolatod, éppen ezért csak tűzoltásra van lehetőséged. Talán egy kiadós beszélgetés segíthet abban, hogy ne történjen félrelépés. Amennyiben még nincs párkapcsolatod, könnyen elérhet a szerelem. A gond ezzel az, hogy lehet, nem lesz független az, akiért a szíved megdobban.  

ITT megtudod azt is, hogy mit jövendöl neked a cigánykártya a 2022-es évre!

Második lap:  Lelkész

  • Jelentés jóslásnál: Tisztelet, vallásosság, ájtatos személy  

Anyagiakban próbálj meg csak a lényeges dolgokra koncentrálni! Nem szabad engedned, hogy túlköltekezz, azaz fölösleges dolgokra költs! Inkább a praktikum, mint a fényűzés legyen a fő szempont. Jónak lenni jó, de mindennek megvan a határa. Soha ne vállalj olyat, amire nem vagy eléggé felkészülve! Munkádban a küzdeni akarásod lesz most a legnagyobb érték számodra. Ne félj kiadni magadból mindazt, ami lelked mélyén van!

Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), 323 kódon, kérj tőle jóslást tavaszra!

Szerelemben elérkezett az ideje egy mély és tartalmas beszélgetésnek pároddal. Azután viszont adjátok át magatokat a lazításnak, próbáljatok kikapcsolódni az első tavaszi hónapban. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ebben a hónapban különös ismeretségre tehetsz szert. Nagyon furcsán induló kapcsolatod lehet, ha a március hozza majd el neked a szerelmet. Kezdetben intellektuális kötődésre számíthatsz, hiszen a Lelkész egy szellemi kártya.

Bőség egy egész évre? Nézd meg ITT, hogyan vonzd be!

Harmadik lap: Ellenség

  • Jelentés jóslásnál: Haragos, akadály

Pénzügyekben nem kimondottan jó kártya az ellenség lapja. Sok akadályra számíthatsz ebben a hónapban. Érdemes bebiztosítanod magad minden módon, s minimalizálnod a kiadásokat. Bármit is tervezel, jó eséllyel rakódik majd át a megvalósítás a következő hónapra. Munkában ez a kártya viszályt jelez előre. Különösen igaz ez a Mars hónapjára, azaz márciusra.

Szerelemben sokszor a viták hozzák a legnagyobb boldogságot és szenvedélyt. Időnként és bizonyos pároknak jót tesz egy heves veszekedés. A „se veled, se nélküled” kapcsolatok bizony most nagyon hevesek lesznek. Hol a harag tombol majd, hol pedig a szenvedély. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ez a hónap szerencsés lesz számodra. Könnyen ismerkedhetsz, viszont olyan személyben találhatod meg az igazit, akit eddig el sem tudtál képzelni. Az erős ellentétekből könnyen hatalmas vonzalom alakulhat ki, majd robbanásszerű, váratlanul érkező, mindent elsöprő szerelem.  

Kérj szerelmi jóslást a tavaszi időszakra, hogy minden jól alakulhasson! Keresd Xalent a 453 melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!