You are currently viewing A Vízöntő elvicceli, a Nyilas problémákat gyárt – Te hogyan kezeled a problémákat?

A Vízöntő elvicceli, a Nyilas problémákat gyárt – Te hogyan kezeled a problémákat?

Kos

A csillagjegyek között a Kos oldja meg leggyorsabban a gondokat. Ez a természetéből adódik, a makacssága és az akarata miatt. A baj akkor kezdődik, amikor túl nagy a probléma és csak azzal foglalkozik. Gyakran hónapokon keresztül képes elmerülni a megoldás keresésében, és nem kapcsol ki, míg meg nem találja. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz azért, hogy Kos jegyű párod rád is figyeljen!  

Bika 

A csillagjegyek között a Bika sokszor lehet problémás típus. Ő a leginkább hajlamos azt mondani, hogy „majd holnap”. Időnként felgyülemlenek a gondjai, és ilyenkor letargiába esik s gyakran szorul segítségre. Sose légy mérges egy Bikára, ha kissé hanyag, mert az élet más területein kompenzálja hibáját! Egy biztos: egy igazi Bikának mindig akad egy-két „csontváz” a szekrényében. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj tanácsot, ha megoldhatatlan gonddal kerülsz szembe!  

Kíváncsi vagy, hogy a legféltékenyebb csillagjegyek közé tartozol-e? Akkor most megnézheted ITT!

Ikrek  

A csillagjegyek között az Ikrek csillagjegyen a legnehezebb kiigazodni. Csak nagyon kevés embernek beszél a bajairól, és nem feltétlenül annak, akit a legjobban szeret. Észre sem veszed, ha éppen valamilyen gond van körülötte. Sajnos sokat rágódik, mire megoldja a bajokat. Környezete sokszor utólag sem tud meg mindent. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, titkol-e valamit Ikrek párod!? 

Rák 

A csillagjegyed stresszhelyzetben sokszor hátrál meg. Ez viszont nem megfutamodás, hanem először elemzed a bajt, aztán belefogsz a megoldásba. Erőben is kitartásban nincs hiányod, viszont motiváltnak kell lenned. Képes vagy másokért is harcba szállni, amíg nem csalódsz bennük. Utána már nincs kedved a gondokat megoldani. Hívd Lénát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, megoldhatatlan a gondod!  

Csillagjegyed szerint EZT az angyalt szólítsd, ha valamiben segítség kell!

Oroszlán

Az Oroszlán – ha valami nyomja a szívét – elég ingerlékeny tud lenni. A vita a csillagjegyekkel nem mindig megy simán, főleg egy zavart Oroszlánnal. Az Oroszlán esetében két véglet van: vagy lázasan, mindent kizárva dolgozik, hogy megoldja bajait, vagy mindent a szőnyeg alá söpör. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, mit mondanak a kártyák bajaidról! 

Szűz 

A csillagjegyek problémamegoldási technikái között talán a Szűzé a leghatékonyabb. A csillagjegy legnagyobb baja, hogy későn reagál mindenre, ezért számára az idő a legfontosabb. Meg kell tanulnia gyorsan lépni, ha eredményes akar lenni. Amikor viszont lép, akkor valóban megoldja a bajokat. Amíg nincs meg valamire a terve, addig viszont ne szólj hozzá! Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj segítséget az asztrológustól, ha valamiben meg vagy akadva! 

Szeretnél egy személyre szabott asztrológiai elemzést, ami megmutatja neked a helyes irányt a boldogság és bőség felé? Vagy csak tele vagy kérdésekkel, és régóta vársz válaszokra? Keresd az ország legjobb asztrológusait, hívd Marcus Mágust vagy Gabit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508 Ft/perc)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

Mérleg  

A Mérleg jegy számára nincs probléma egészen addig, amíg a komfortzónáját nem fenyegetik. A gond akkor kezdődik, ha ezt veszélyben érzi. Ilyenkor viszont pánikba esik és nagyon ingerlékennyé válhat. A Mérleg akkor jó problémamegoldó személyiség, ha a biztonságérzete megmarad. Nem a veszélyektől fél, hanem az anyagi és egzisztenciális veszteségek tudják kihozni a sodrából. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérj jóslást anyagi helyzetedről, ha bizonytalan vagy a jövődben!  

 

Skorpió 

Bajban a Skorpió nyugodt marad, jól kezeli a nehéz helyzeteket. Jó problémamegoldó képességei vannak, viszont a párkapcsolati bajok nagyon sokat rontanak reakcióin. Bármit megold, ha stabil kapcsolatban tudja magát. A csillagjeggyel stresszhelyzetben soha ne vitatkozz! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, mennyire stabil a párkapcsolatod a cigánykártya szerint! 

Nyilas 

A csillagjegyek között a Nyilas az, aki leginkább fel van készülve a bajokra. Sok Nyilas szülöttet gondolnak pesszimistának, hiszen mindig képesek a baj lehetőségéről beszélni. Óvatos, mint a Rák, de sokkal felkészültebb. A Nyilas férfiaknak gyakran lapul túlélőcsomag a szekrényében. Előrelátó képessége miatt számos esetben gyárthat problémákat. Amikor viszont tényleg baj van, hajlamosak időként lefagyni. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg tőle, mire számíthatsz 2021-ben! 

Hogy melyik csillagjegy mennyire durva, amikor dühös? Téged sem hagytunk ki! Az elemzést ITT találod!

Bak 

Számára a stressz nem kihívás, ezért ritkán mutatja izgalom jelét. A Bak leginkább egészsége miatt aggódik, így ha az nincs veszélyben, bármit megold. Magánéletében sokszor akkor is meg akar oldani problémákat, mikor azok nem is léteznek. De legalább töri magát, még ha időnként mellé is lő. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, párod érzései mennyire erősek irántad az inga szerint!  

Vízöntő  

Nem igazán stresszember, ezért hajlamos rosszul reagálni a bajokra. A Bakhoz hasonlóan egészsége nagyon fontos számára, viszont a Vízöntő sokszor kockáztat. Szeret utazni, szereti a kalandokat, de a stresszt mégsem tűri jól. Bajban sokszor pánikol, időbe telik, mire a helyzet ura lesz. Ezt viszont humorral leplezi, képes mindent elviccelni. Leginkább a magánéleti bajokat viseli nehezen. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, van-e rajtad rontás a jósnő szerint!  

Halak 

A stressz nagymestere a Halak jegy. Nem véletlen, hogy sokszor vannak olyan munkakörben, ahol veszélyek vagy életek forognak kockán. A legrosszabb helyzetekben is képes helytállni, és közben nem idegesíti a káosz. Igazi túlélő, aki sokszor esik talpra. Fontos neki a megértő társ, aki szabadságot is ad számára, nem csak biztonságot. Hívd Lénát  a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, mi vár rád a következő esztendőben!