You are currently viewing Cigánykártya jóslás 2022-re

Cigánykártya jóslás 2022-re

Készítettünk egy ingyenes cigánykártya jóslást a következő évre! A 2022-es nem lesz könnyű év. Sok nehézség várható, amiből nagyon kevesen tudnak szerencsésen kijönni. Nagyon sok választás áll majd előttünk, amiket feltárt a cigánykártya. Sokszor nehéz döntéseket kell majd meghozni és nagyon nehéz lesz tudni, mi is a helyes út. Nézd meg most, hogy számodra mit is hoz majd az új esztendő a cigánykártya jóslat szerint! 

Hunyd le a szemed és válassz az egyes, kettes vagy hármas lap közül, mielőtt elolvasnád vagy megnéznéd, mit is takar a kártya! Aztán olvasd el a hozzátartozó leírást! 

  • Első lap: Özvegyasszony 

Jelentése: idősebb nő  

Egyáltalán nem rossz ez a kártya. Amennyiben az első lapot választottad, biztosan minden bölcsesség és képesség megvan benned ahhoz, hogy boldog éved legyen. Pénzügyekben mindez azt jelenti, hogy nem fogsz letérni a helyes útról. Sorsodban legyen bármilyen negatív kitérő is, büszkén és stabilan veszed majd az akadályokat. A kártya szerint a tavasz eleje és a tél kezdete jó anyagiakat hordoz magában. Legszerencsésebb időszakod szeptember végén lehet majd. Munkádban a nyári hónapokban arathatod a legnagyobb sikereket. Ilyenkor esélyed van munkahelyváltásra, ami kereset növekedéssel jár, vagy éppen előléptetésre. Bármi is legyen, ragadd majd meg a lehetőséget 2022-ben, hiszen nem mindig van esélyed nagyobb jövedelmet elérni!

Szerelemben nehéz éved lehet. Meglévő párkapcsolatodban sokszor érezheted magad egyedül a cigánykártya lapjai szerint. Könnyen lehet, hogy az éved szakításról is szólhat, különösen az őszi időszak. Itt is fontos, hogy milyen alapokkal indulsz neki a választások évének, hiszen egy jó kapcsolat mindent kibír. Egy biztos, minden olyan pont, ahol nem illesz össze a pároddal, most kirajzolódik, ami sok heves vitát is okozhat. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben az esztendőben sokan figyelnek majd fel rád. Kérdés az, hogy lesz-e olyan, aki képes lesz a te szívedet megdobogtatni?

Hívd Arielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj egy teljes elemzést a 2022-es esztendőre! 

Szerezd be valamelyik tárgyat EZEK közül, ha több pénzre van szükséged!

  • Második lap: Katonatiszt 

Jelentés jóslásnál: racionalitás, hivatalos személy

Pénzügyekben a Jupiter évében egy ilyen kártya nem jelent kimondottan rosszat. Sokat számít majd a szerencse is, de amikor valaki két lábbal áll a földön, az bizony nagyot tud fogni. Elképzelhető, hogy egy jó év következik számodra, igaz, nagyon fontosak lesznek majd a döntéseid. Éppen ezért semmit sem szabad elhamarkodnod, de mégis meg kell őrizned a bátorságod ahhoz, hogy képes legyél a kapásból lövésre! Sokszor a dolgok közepébe trafálhatsz, de csak abban az esetben, ha minden más területen szorosan fogod a gyeplőt. Megmaradsz a régi pozíciódban a 2022-es esztendőben. Ennek ellenére érdemes lenne figyelmed a tanulás felé fordítani. Szerencsében a március, május és augusztus hónapok lehetnek kiemelkedőek. 

Szerelemben ez a kártya kimondottan a férfiaknak kedvez, ennek ellenére mindkét nem számára tartogat meglepetéseket. Nemcsak a Jupiter kap nagy szerepet a 2022-es esztendőben, hanem a Vénusz is. Éppen ezért nem szabad elfelejtened, hogy ki a legértékesebb a számodra. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ebben az esztendőben megtalál a szerelem. Legjobb hónapjaid erre az április, július, szeptember és október.   

Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj tőle egy igazi szerelmi jóslást a következő esztendőre, ha úgy érzed, veszélyben van a kapcsolatod!  

Nézd meg ITT, mi a teendőd, hogy a bőség utolérjen 2022-ben!

  • Harmadik lap: Örvendezés 

Jelentés jóslásnál: öröm, családi esemény

Pénzügyekben sokszor lesznek negatív kilengéseid az éved folyamán. Jobb, ha mindig felkészülsz a váratlan eseményekre. Bizonyos mértékben mindig megoldódik majd minden gond szerencsésen, de gyakran ítélhetnek meg igazságtalanul. Ez leginkább munkahelyeden okozhat bajokat. Miatta, vagy más okok miatt nagy esélyed van a munkahelyváltásra. Ennek ellenére az emberek bizalmára, szimpátiájára soha ne építs ebben az esztendőben! Nem szabad elfeledned, hogy vannak dolgok, amelyeken változtathatsz! Lépéseket ezekben tegyél majd. Azonban vannak dolgok, amelyekkel szemben tehetetlen vagy, ilyenkor viszont az elfogadásod lehet az egyetlen eszközöd. A szerencse veled lehet a 2022-es esztendőben. Itt fontos a születési képleted is, hiszen a Jupiter éve következik. Kiemelkedően szerencsés hónapok az április, május, szeptember, november és december lehetnek számodra. 

Szerelemben ez egy nagyon jó lap: boldog és kiegyensúlyozott családi életre számíthatsz. Fontos, hogy munkahelyed gondját ne vidd haza, mert otthon nem a legjobb tanácsokat kapod majd! Szeretnek téged, párod a javad akarja, s túl hamar mond arra nemet, ahol az igen lenne a helyes. Pároddal légy boldog, s tudj időnként egyedül is dönteni! Amennyiben nincs kapcsolatod, ebben az esztendőben már januárban is megismerhetsz valakit. Jó hónapok az ismerkedésre még a február, az egész nyár és a december.    

Több csodás lehetőség vár még a 2022-es évben. Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj éves cigánykártya jóslást, hogy ne maradhass le semmi jóról!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek és teljeskörű jóslást kérhetsz!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!