You are currently viewing Cigánykártya jóslás januárra!

Cigánykártya jóslás januárra!

A cigánykártya jóslata kicsit mindig másabb, mint a tarot jóslatok. Míg a tarot mély gondolatokat hordoz magában, addig a cigánykártya egy érthetőbb és gyakran kézzelfoghatóbb segítséget ad. A január egy rendkívül fontos hónap, hiszen ahogyan kezdődik egy esztendő, talán olyan lesz a folytatás is.

A hónap kártyája nagyon érdekes lap, az Örvendezés lapja. Ez a kártya egész utadat végig kísérheti januárban. Eltávolodhatsz tőle, de valamilyen formában vissza fog térni az Örvendezés szimbóluma. Megjegyzem, ehhez olvasnod kell a jóslatot, hiszen az ingyen jóslás csak azokra lehet igaz, akik olvassák!  

 

Ismerd meg ITT a cigánykártya lapjait!

 

Pénzügyekben az Örvendezés nagyon jó kártya, különösen úgy, hogy a Pénz lapja jött ki kísérő kártyának. A Pénz lapja nem feltétlenül jelent pénzt. Inkább azt fejezi ki, hogy a számodra szükséges eszközök mindig a rendelkezésedre állnak. Azaz nem fogsz anyagilag összeomlani, még abban az esetben sem, ha valamilyen váratlan kiadás adódik. A bevételek mellett ott az Utazás lapja is, ami bizony azt mutatja, hogy meg kell majd dolgoznod a jövedelmedért, nem ingyen pénzt kapsz a jóslás szerint. Sok túlóra, esetleg egy megszellőztetett előreléptetés lehetősége is kirajzolódhat számodra, amely már a siker vonalat érinti.  Karrierben a Szerelem lapja tüzes kártyaként üzeni számodra, ragadj meg minden lehetőséget, ami adódik! A Szerelem és az Örvendezés lapja együttesen azt is jelzi, hogy lesz is ilyen lehetőség. A többi majd rajtad múlik!

Kérj egy teljes jóslást, ha úgy érzed, valami nagy dolog vár rád 2021-ben! Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), ismerd meg a jövőd a cigánykártya segítségével!  

Elkészültünk a 2021-es éves cigánykártya jóslattal is. FONTOS! Olvasd el ITT!

 

A szerencse adott lehet a cigánykártya jóslás szerint, hiszen az Örvendezés lapja a hónap kártyája. Azt azért tudnod kell, hogy ez egy páros kártya. Leginkább egy másik embernek örülünk, annak, hogy nem vagyunk egyedül bizonyos dolgokban, tehát a szerencsédhez is így kell hozzáállnod! Valaki szerencsét hoz számodra, de vajon ki? A kísérő kártya a Kevés pénz lapja, egy avatott jós számára sokat elárul a szerencséről, míg aki avatatlan, megijed a kártyától. Itt a hónap szerencsekódja, megmutatja, mikor lesz leginkább szerencséd! A fogyó Holdra figyelj, ahogy az egyre kisebb, a szerencséd bizony egyre nagyobb lehet. 

De nem egyedül! Akkor nyerhetsz igazán nagyot, ha valakivel közösen játszol. Akár csapatban, vagy éppen családban, de közösen több az esély. Amennyiben nincs kivel játszanod, használd szeretteid születési adatait, mert bizony a szerencse számodra kódolva lesz januárban a cigánykártya jóslás szerint!  

Lovagold meg a szerencsét, és kérd a januári szerencseszámokat! Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), jelezd, hogy a személyes szerencseszámaidat kéred!



A szerelem ebben a hónapban, ilyen kártyával bizony nagyon erősen ott lesz sorsodban. Különösen azoknak fontos ez, akik még nincsenek kapcsolatban. Most nehéz ismerkedni a vírushelyzet miatt, de ebből is látszik, hogy a szerelem nem ismer határokat. Az Özvegyasszony kártyája bizony komoly változást jelez előre. Sokan félnek ettől a laptól, pedig a fejlődés és kibontakozás kártyája. A Telihold felerősíti az energiákat, amely segít abban, hogy megtaláld azt, akivel erős szerelem köthet majd össze. Most érdemes hinned a szerelemben, még akár a meglévő problémás kapcsolatodban is, mert bizony a lapok új fellángolást, kis Örvendezést jeleznek előre a januárra!  

 

Az év első hónapjában, ha megfelelően cselekszel, az egész 2021-es éved bőséggel lehet teli. Kérj személyre szabott cigánykártya jóslást Violától vagy Szegedi Pannitól a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), hogy megalapozhasd a jövődet!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!