You are currently viewing Mit üzen a tarot kártya júliusra

Mit üzen a tarot kártya júliusra

Forró hónapnak ígérkezik a július. Az első igazi nyári hónap sokak számára hozhat látványos változásokat. Most te is belenézhetsz abba, mit is üzen számodra a Tarot kártya. Az ingyen jóslás nagyon egyszerűen működik. Válasz egy lapot a három közül, mielőtt olvasnád a jóslatot, majd a hozzá való jóslatot is olvasd el! 

 

 

  • Egyes lap: Bolond 

 

Pénzügyekben ez kártya nem csak a rendszeres bevételeidre hívja fel a figyelmed, hanem a szerencsére is! Nem véletlenül mondják „bolondnak van szerencséje. Kicsit a felhők fölött táncolhatsz, lehetőséged adódhat megízlelni, milyen is az, ha valami az öledbe pottyan. Ahhoz, hogy ez a szerencse minél inkább veled legyen, kicsit próbáld elengedni a lelkedben dúló harcokat. Légy önfeledt s légiesen könnyed, hiszen a forró nyarat csak így vagy képes átvészelni. Munkádban  viszont légy nagyon figyelmes, mert könnyen okozhat bajt a szórakozottságod. 

 

Szerelemben nem beszéljetek most a gondokról. Inkább a szenvedélynek adjatok utat, hiszen minden létező dolog két póluson függ. Egy jó párkapcsolat fontos része a lélek, az érzelem, de fontos az érintés és az örömteli együttlét. A hónap folyamán több régi ismerősöd is kelthet zavart a magánéletedben. Amennyiben nincs párkapcsolatod a júliusi jóslás szerint, légy spontán! Ne tervezz semmit előre, így kaphatsz legtöbbet a sorstól! 

 

Légy kiválasztott, légy szerencsés és ismerd meg az igazi gazdagságot! Viola utat mutat a 319-es melléken, hívd a 0690603831-es számon( 508Ft/perc)

 

 

  • Kettes lap: Igazságszolgáltatás

 

Pénzügyekben elengedhetetlen most az éberséged. Figyelmesnek kell lenned, ha pénzt adsz ki a kezedből bármire. Nem szabad fölösleges dolgokat vásárolnod, mert az rosszul hat a karmádra, azaz rossz dolgokat vonzhatsz be vele. Minél meggondoltabb vagy, annál nagyobb esélyed van a sikerre és a szerencsére. A szerencsét most leginkább a szálmisztikára érdemes építened!  Munkádban kerüld a konfliktusokat főnökeiddel, mert nem mindig és mindenben van igazad.

 

Szerelemben időként ki kell mondanod dolgokat, ki kell mondanod mi is az amire vágysz! Időnként meg is kaphatod azt, különösen egy olyan hónapban, ahol ilyen lap szerepel az ingyen jóslásban mint az Igazságszolgáltatás. Légy céltudatos és szókimondó, egy igazán forró hónapért! Amennyiben nincs párkapcsolatod, most itt az ideje annak, hogy ismerkedj! Könnyen hozhat a sors számodra nagy szerelmet, amiből mély kapcsolat alakulhat ki! 

 

Beszélj az angyalmágussal! Aurethiel az 530-as melléken a 0690603831-es számon várja a hívásod! Az égiek üzenetét tolmácsolja neked! 

 

 

  • Hármas lap: Diadalszekér 

 

Nevezhetjük az éberség lapjának is. Júliusban szorosan kell majd markolnod a gyeplőt. Kitartónak kell lenned munkádban aminek meg is lesz később a jutalma. Amennyiben elveszíted önmagad, kiborulsz bármin, sokat veszíthetsz. Fontos az önuralom! Pénzügyeidben nem lesz gond, ha csak nem költekezel túl. Értékeidre viszont fokozottan ügyelj, különösen nagy tömegben! A szerencse is működhet, különösen jók lehetnek a választásaid. Bizonyos számokra is könnyen érezhetsz rá!

 

Szerelemben párod és közted kiéleződhetnek az ellentétek. Fontos lenne, hogy ne akarjatok másoknak megfelelni. Bizonyos kötelező családi eseményeket lehet érdemes lenne kihagynotok, hiszen időnként fontosabb az, hogy egymásra figyeljetek mint az, hogy másokkal bulizzatok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, bíz magadban egy kicsit jobban! A kitartásod és az önbizalmad nem várt eredményt hozhat…