You are currently viewing Mit üzen a tarot augusztusra?

Mit üzen a tarot augusztusra?

Válassz egy számot a három közül, és olvasd el a hozzátartozó jóslatot! Így kapsz egy ingyen jóslást augusztusra.


  • Egyes lap: Kiegyenlítődés

 

Pénzügyekben ez a kártya tőled független dolgokat jelez előre, azaz olyan események hatnak majd rád, amelyek ellen nem tehetsz semmit. A nyár legbőségesebb hónapja az augusztus, az Oroszlán hava. Ebben a hónapban számtalan lehetőség adódhat a költekezésre. Légy résen és állj ellen a kísértésnek, ha valami arra ösztönözne, hogy költekezz! Munkádban most fontold meg, mire is mondasz nemet! Amikor a világ fordul, lehet neked is fordulnod kell majd! A szerencse inkább páros napokon lehet veled. Most különös kapcsolat állhat majd fent a szerencséd és a lelki egyensúlyod között.  

 

Szerelemben sokszor túlgondolod a dolgokat. Ideje engedni, hogy minden magától történjen. Légy egy kicsit spontán és hagyd, hogy hadd menjen minden a maga útján! Lehet észre sem veszitek, de pároddal egyre több kötelék alakul ki, amelyek nem is igazán szükségesek. Most egy kicsit engedd fellazulni ezeket a kötelékeket, és kicsit legyetek önfeledten boldogok! Amennyiben nincs párkapcsolatod, most a véletlen bármit hozhat. De ahhoz, hogy a véletlen segítségedre legyen, valahol majd lenned kell. Az otthonodba nem csenget be a szerelem, csak ha meghívod!  

 

Hívd Xalent a 453-as melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Kérd tőle az augusztusi jóslatod!

ITT elrejtettük a Tarot titkos üzenetét erre az évre. Még sok érdekes dolog jön…

 

  • Második lap: Az Ördög lapja

 

Pénzügyekben az Ördög nem feltétlenül jelent rosszat. Igaz, komoly erőfeszítéseket kell tenned a sikerért, de ha ezeket képes vagy megtenni, akkor bőséges hónapod lehet. Ez a kártya inkább a munkára hívja fel a figyelmed. Most nem szabad a megszokások útján maradnod. Érdemes eltérned a megszokott utaktól, új megoldásokkal előállnod egy-egy területen. Minden hasznos lehet, ami nem beidegződött. Szerencsében nem tartom ezt a lapot kedvezőnek, mert nagyon nehéz alkalmazkodni hozzá. Jobb, ha nem is számolsz a szerencsével, mert bármit is érsz majd el vele, annak az „Ördög” majd megkéri az árát!

 

Szerelemben az Ördög kimondottan veszélyes kártya. Nagyon vigyázz párkapcsolatodra, a kísértés bárhol ott lehet! Neked és párodnak is figyelnetek kell, mert könnyen elcsúszhattok. Ne feledd, minden ember más! A szenvedély viszont lehet mindenkiben nagyon erős, éppen ezért nem árt az óvatosság! Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban sok lehetőséged adódhat. Inkább csak fellángolások, de azok nagyon erősek lehetnek!

 

Hívd Marcus Mágust a 993-as melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/min))! Ha úgy érzed, az ördög nemcsak a kártyán szerepel, a sötét erők ellen Ő a legjobb segítség!  

Ellenőrizd le ITT, fogsz-e még ebben az évben sok pénzhez jutni!

 

  • Harmadik lap: A Csillag lapja

 

Pénzügyekben új távlatok nyílhatnak meg előtted. Ez a kártya hosszú távon is hatással lesz a sorsodra. Nagyon erős lap, pozitív dolgok megvalósulását jelzi előre. Sokszor a kilences számhoz is kapcsolódik, így lehetséges, hogy a most felcsillanó remény, kilenc hónap múlva már nem csak remény lesz. Munkádban egy olyan ígéretet kapsz, amit később be fog majd tartani a főnököd. Szerencsében kicsit nehezebb behatárolni a kártyát. Mindenesetre szerencse területén az előre eltervezett dolgok tudnak működni. A váratlan lehetőségekből hozhatod ki a legtöbbet.

 

Szerelemben a lap akár gyermekáldást is jelezhet előre. Mindenképpen egy olyan kártya, amely későbbi boldogságot jelez előre. Ennek jeleit augusztus havában már érzékelni fogod. Ez a lap hitet, erőt és bizalmat ad, így a meglévő kapcsolatod az elkövetkezendő időszakban zavartalanul fog haladni. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban megismerheted az igazit. Érezni fogod, mikor megdobban a szíved, de párkapcsolat csak később lesz az ismerkedésből.   

 

Hívd Eugéniát a 486-os melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Tudásának segítségével nem csak pénzben gyarapodhatsz, de az igazit is megtalálhatod mihamarabb!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!