You are currently viewing Mit üzen a tarot tarot szeptemberre?

Mit üzen a tarot tarot szeptemberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az szeptemberi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
  • Első lap: Mágus 

Pénzügyeidben figyelni kell saját erőforrásaidra. Nem szabad hagynod, hogy a dolgok akaratod ellenére megtörténjenek, azaz minden döntésbe érdemes beleszólnod, ahol meg van a magad véleménye! A szeptember egy bőséges hónap, ahol különös jelentőséggel bír majd számodra a hónap végén uralkodó Arató Hold is. Munkádban légy igazi mágus, mutasd meg, hogy kitartásod páratlan és intellektuális képességeidet is bármikor tudod mankónak használni!

Szerelemben a szeptember az őszi napéjegyenlőség idején hozza számodra a legtöbb boldogságot. Igazi összebújós időszak kezdődik párkapcsolatodban, amire már nagyon rég vágytál. Legyetek önmagatok, ez lesz most a legfontosabb! Amennyiben nincs párkapcsolatod, a hónap első felében könnyen megismerhetsz valakit. Légy vele óvatos, mert a Mágust gyakran akarják megtéveszteni a sötét erők!

Kérj védelmet szerelmi életedre, vagy akár otthonodra és pénztárcádra is! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!

Mondd el ezt a szöveget ITT minden nap, hogy biztosíthasd a folyamatos bőségvonzást !‼️💝

Második lap: Főpap   

A lap és a szeptember összeillenek, hiszen a Főpap egyik fontos hónapja a szüret időszaka. Bőséges kártya ez ebben a kapcsolatban, ennek ellenére nagyon nehéz megélni és megvalósítani a sikert. Próbálj megértő lenni mindenkivel, próbálj segítőkész lenni, de ne mindenáron! Munkádra is ez a leginkább érvényes tanácsa a kártyának. Arra is figyelned kell, hogy ne vállalj túl sok túlórát, de túl keveset sem. Meg kell találnod az arany középutat. 

Szerelemben kicsit elzárkózhatsz párodtól vagy éppen Ő tőled ebben a hónapban. Az elfogadás a legjobb ellenszere annak, hogy elkerüljétek a felesleges vitákat. Nem szabad elemezned azt, hogy mennyit vagytok együtt s mennyire érzed figyelmesnek. Amennyiben viszont neked van szükséged magányra, közöld a pároddal, mert Ő nem biztos, hogy olvassa a szeptemberi jóslatot. Fontos lehet majd hónap közepe táján egy különleges üzenet is! Amennyiben nincs párkapcsolatod, a Mihály napi jóslatból megtudhatod majd, mikor is lesz párod! Hallgasd meg még időben! Most nagyon olcsón hívhatsz minket, olvasd el a részleteket ITT!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Olvasd el ITT védőangyalod üzenetét a következő időszakra!💗

  • Harmadik lap: Bolond 

Könnyed hónapod lesz, amikor kicsit fejjel mehetsz a falnak. Igazi őszi lap a Bolond kártyája, aki már senkitől sem fél és nem érvényesek rá a régi szabályok. Számtalan új lehetőség nyílhat meg előtted anyagiakban, amelyek merésznek tűnhetnek. Fontos, hogy ebben a hónapban csak sodródj az árral, komoly döntéseket ne most hozz! Munkádban sokkal bátrabb leszel, ami sikert hoz majd számodra. Nagyon fontos, a balesetekre figyelj oda ebben a hónapban, mert még egy munkahelyi lépcső is okozhat kellemetlen meglepetést!

Szerelemben a legnagyobb boldogság megélni a szabadságot. Engedd el magad és repüljetek! Spontán dolgokra szánjátok el magatokat, akár vad dolgokra is. Nem számít semmi sem, viszont könnyen lehet, hogy ezután a hónap után már gyermekáldás is várhat rátok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, sok ismerkedés vár rád. Kérdés, milyen is az igazi szerelem? Talán túl sokat vársz el a sorstól és nem veszed észre magad előtt az igazi csodát. 

Hallgasd meg szeptemberi angyali üzeneted szerelemben!Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!